AlzaBoxy Q1 AD elektro

Zhiyun Weebill S PRO Kit

Zobraziť katalóg
Zhiyun Weebill S PRO Kit
Stabilizátor na fotoaparáty, nosnosť 3000g, výdrž 12 h, spôsob upevnenia: rýchloupínacia doštička, USB-C
Kód:  ZHYa11 Produktové číslo:  C000215

Zhiyun Weebill S PRO Kit

Sada so stabilizátorom Zhiyun Weebill S PRO Kit je určená pre stabilizáciu fotoaparátov. Je ideálna pre bezzrkadlové fotoaparáty a DSLR zrkadlovky. Nastavenie TransMount uľahčuje prepínanie medzi uhlami a pre čo najvyššiu presnosť zariadenie samo rozpozná hmotnosť fotoaparátu a upraví tak výkon motora. Medzi ďalšie praktické funkcie patrí napríklad sledovanie objektu, uzamknutie osí, GO na prispôsobenie sa rýchlemu pohybu alebo VORTEX pre 360-stupňový záber. Batéria stabilizátora Zhiyun disponuje výdržou až 12 hodín a napájanie prebieha cez USB-C.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Weebill S PRO Kit

  • Stabilizátor Zhiyun zaistí kvalitný obraz videa
  • Zabráni otrasom a zaistí čistý prenos
  • TransMount umožní jednoduché a rýchle prepínanie medzi uhlami
  • Zhiyun Weebill S PRO Kit zaistí výdrž až 12 hodín
  • Sada obsahuje tripod a držiak na telefón
  • Vďaka redukciám v balení pripojíte akýkoľvek fotoaparát
  • Stabilizátor ponúkne mnoho funkcií pre natáčanie
  • Rýchloupínacia doska so západkou zaistí fotoaparát
  • Rukoväť obsahuje koliesko pre zoom

Praktická sada pre perfektné zábery

Zhiyun Weebill S PRO Kit obsahuje okrem stabilizátora aj držiak na telefón, aby ste mohli ľahko ovládať svoje zábery, a motor ostrenia MAX. Tripod potom využijete pri statických záberoch a HDMI bezdrôtový ovládač pre bezdrôtový prenos obrazu. Sada ponúka tri redukcie z Mini-HDMI na Micro-HDMI, Mini-HDMI a HDMI. Môžete tak ku stabilizátoru pripojiť akýkoľvek fotoaparát a začať vytvárať perfektné zábery.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze PRO KIT dokoupit samostatně ? A nebo s apkou ZY Play a Weebiil S budu mít v telefonu i živý náhled ? S Nikon Z6+II ? Nebo je nutný PRO KIT ?

Diskusia a poradňa k Zhiyun Weebill S PRO Kit
Príslušenstvo pre Zhiyun Weebill S PRO Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Weebill S PRO Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill S PRO Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill S PRO Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Weebill S PRO Kit.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií