AD elektro AD elektro

Zooloretto

Zobraziť katalóg
Zooloretto
Spoločenská hra – pre 2 až 5 hráčov, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  ZA402 Produktové číslo:  4011898030716

Zooloretto

Prídete zo ZOO a deti po príjemne strávenom popoludní sa nie a nie odpútať od zaujímavých zážitkov. A to je tá pravá chvíľa na rozbalenie krabice s obrázkom roztomilej pandy. Hra, ktorá sa nachádza vo vnútri, deti buď dokonale zabaví alebo vykúzli príjemne strávený večer celej rodine.

Najprv si z kartónových dosiek vyberiete kartičky so zvieratami a ich mláďatami, stánky s občerstvením, peniaze a doplňujúce diely a potom už môžete na ďalších kartónoch budovať svoju vlastnú zoologickú záhradu. Pravidlá sú veľmi jednoduché, ale akonáhle do hry preniknete, budete prekvapení možnou hĺbkou všetkých stratégií. Správne načasovanie akcií a rozmiestňovanie zvierat strhne aj dospelých hráčov a nakoniec rozhodne o novom víťaznom riaditeľovi a majiteľovi exotických zvieratiek. Práve tie sú najväčším lákadlom aj pre menšie deti, hoci hra je primárne vymyslená pre hráčov od ôsmich rokov.

Všetky komponenty sú jazykovo nezávislé a nájdete na nich iba ikonky. Výnimku tvoria kartičky s nápovedami. Tie dostanete s hrou v nemčine, ale to nevadí, pretože pravidlá sú úplne jednoduché a priamočiare. V originálnej krabici sú samozrejme tiež v nemčine, ale k hre dostanete od spoločnosti REXhry vytlačený ich preklad. Autorom českej lokalizácie je Václav Pražák a autorom celej hry je nemecký herný dizajnér Michael Schacht.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!
Dĺžka hry
45 min Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Základné

Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
5 Hotovo!
Dĺžka hry
45 min Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Angličtina, Nemčina Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zooloretto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zooloretto.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií