Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

ZOPO ZP700 Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ZOPO ZP700 Black Dual SIM
3,2 4 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" QHD IPS TFT 960x540, Procesor MTK MT6582 Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, Android 4.2
71,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ZO010a1

ZOPO ZP700 Black Dual SIM

ZOPO ZP700 Black Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Dual SIM telefón, ktorý vám umožní byť na príjme zároveň na súkromnom i pracovnom čísle. Ide o model s veľmi dobrou cenou vzhľadom k tomu, čo ponúka. Veľmi dobrý výkon v kombinácii s operačným systémom Google Android 4.2 Jelly Bean aj dvojica fotoaparátov sú veľkou prendnosťou telefónu. Jeho samotný dizajn s oblými hranami je príjemný na pohľad, rovnako ako jeho rôzne farebné prevedenia. Prednej strane dominuje veľký 4,7"displej technológie IPS TFT. Vďaka rozlíšenie 960 × 540 na ňom bude všetko vyzerať ostro so živými a jasnými farbami, či už budete hrať hry, sledovať filmy, fotografie alebo ďalšie multimédiá. Veľkosť displeja je potom ideálna aj na čítanie spravodajských serverov a ďalších textov.

Samotná konštrukcia telefónu je pevná, nič nevŕzga. Na pravej bočnej strane sú umiestnené tlačidlá na zapnutie a vypnutie prístroja a na ovládanie hlasitosti. Pod povrchom je ukrytý štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,3 GHz. Jeho výkon si vychutnáte ako pri použití kancelárskych aplikácií, tak počas hrania hier. Spolu s 1 GB operačnej pamäte dodá svižný chod operačnému systému Andriod 4.2 Jelly Bean s množstvom šikovných vylepšení oproti minulej verzii. Jedným dotykom na ikonku Google Play sa dostanete k ďalším tisícom hier, najrôznejším nástrojom uľahčujúcich prácu, či sociálnym sieťam. Je len na vás, čo si vyberiete. Google Now je šikovný asistent využívajúci služieb Googlu, ktorý vám v pravej chvíli poskytuje informácie práve pre vás.

Či už radi fotíte každý deň, či len čas od času zachytíte nejakú momentku, fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx je pre vás tou správnou voľbou. Súčasťou je blesk a schopnosť automatického ostrenia pre krásne výsledky. Zaujímavé sú panoramatické fotografie, ktoré oceníte najmä v prírode. Všetko, čo zachytíte, si samozrejme môžete uložiť a kedykoľvek prehrať zo 4GB internej pamäte. Samozrejme, že aj ZOPO ZP700 ponúka možnosť toto úložisko rozšíriť pomocou microSD karty a to až do kapacity 64 GB. Prednú, 5Mpx, kamerku využijete pri video hovoroch cez Skype s rodinou či kolegami. Samozrejmosťou je integrovaná Wi-Fi pre bezdrôtové pripojenie na internet.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřeboval bych originál pouzdro kožené na mobil Zopo ZP 700, není možno ho sehnat nejlépe ve formě knihy černé .Děkuji Jan Vinš.

Príslušenstvo pre ZOPO ZP700 Black Dual SIM
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií