MS hokej alzaplus segmenty sda v2

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Odporúčaná veľkosť miestnosti
22 m2
85 m2
-
Objem nádržky
0,3 l
9 l
-
Hlučnosť
20 dB
365 dB
-
Typ zvlhčovača
Ultrazvukový
(11)
Studený
(11)
S aróma difuzérom
(3)
Diskový
(1)
Funkcie
Ionizácia
(27)
Udržovanie vlhkosti
(17)
Časovač
(16)
Meranie vlhkosti
(12)
Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky)
(6)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom predstavujú ideálne riešenie na udržanie optimálnej vlhkosti a čistoty vzduchu v interiéroch. Nielenže pomáhajú predchádzať suchému vzduchu, ale vďaka ionizátoru tiež efektívne odstraňujú prach, alergény a ďalšie nečistoty. Využitie zvlhčovača vzduchu s ionizátorom tak prináša komfortnejšie a zdravšie prostredie pre každodenný život. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné.

Pokračovať

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom ponúkajú množstvo výhod

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom prinášajú množstvo výhod pre vaše zdravie a pohodu. Zatiaľ čo zvlhčovač pomáha s udržiavaním optimálnej úrovne vlhkosti v miestnosti, čo je kľúčové pre prevenciu suchej pokožky, podráždenia očí a dýchacích ciest, tak ionizátor pridáva ďalšiu dimenziu čistoty a sviežosti do vášho domova. Poďme sa spoločne pozrieť na hlavné výhody, ktoré prináša zvlhčovač vzduchu s ionizátorom.

  • Zlepšenie kvality vzduchu tým, že sa odstraňujú alergény, prach a ďalšie znečisťujúce látky.
  • Prevencia respiračných problémov vďaka udržaniu optimálnej vlhkosti vzduchu v interiéri.
  • Redukcia výskytu vírusov a baktérií, pretože čistý a vlhký vzduch znižuje ich prežitie.
  • Podpora dobrého spánku pomocou vytvorenia pohodlnejšieho prostredia bez podráždených dýchacích ciest.

Výkon zvlhčovača vzduchu s ionizátorom

Výkon zvlhčovača vzduchu s ionizátorom je kľúčovým faktorom, ktorý ovplyvňuje jeho schopnosť udržať optimálnu úroveň vlhkosti v interiéri. Tento výkon sa môže líšiť v závislosti od veľkosti a typu zariadenia rovnako ako od veľkosti priestoru, ktorý má zvlhčovať. Vysoký výkon zvlhčovania zabezpečuje, že vzduch v miestnosti zostáva dostatočne vlhký, čo je obzvlášť dôležité počas vykurovacích sezón, keď vykurovanie často vedie k suchému vzduchu.

Zvlhčovač vzduchu s ionizátorom

Zvlhčovač vzduchu s ionizátorom môže mať mnoho podôb.

Zvlhčovač vzduch s ionizátorom a arómadifúzorom predstavuje ideálne spojenie na dosiahnutie optimálnej vlhkosti, čistoty vzduchu a príjemnej vône v interiéroch, pretože umožňuje použitie esenciálnych olejov na aromaterapiu.

Užitočné funkcie, ktoré ponúkajú zvlhčovače vzduchu s ionizátorom

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom sú vybavené množstvom funkcií, ktoré zvyšujú komfort používania a prispievajú k zlepšeniu kvality prostredia v domácnostiach aj kanceláriách. Tieto multifunkčné prístroje ponúkajú nielen základné funkcie zvlhčovania a čistenia vzduchu, ale aj množstvo ďalších užitočných možností, ktoré uľahčujú ich každodenné používanie. Poďme sa na ne spoločne pozrieť.

  • Automatické nastavenie vlhkosti umožňuje udržovať optimálnu úroveň vlhkosti vzduchu podľa vopred nastavených hodnôt.
  • Nočný režim pre tichú prevádzku, ktorý zaručuje nerušený spánok počas nočných hodín pri súčasnom zvlhčovaní vzduchu.
  • Časovač umožňuje naprogramovanie doby prevádzky zariadenia, vďaka čomu je možné efektívne riadiť jeho používanie a spotrebu energie.
  • Diaľkové ovládanie alebo ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie ponúka pohodlné nastavenie a kontrolu zariadenia bez nutnosti fyzického kontaktu.

i

Zvlhčovač vzduchu s ionizátorom – recenzie vám pomôžu

Pri výbere zvlhčovača vzduchu s ionizátorom môžu recenzie od ostatných používateľov poskytnúť cenné informácie, ktoré vám pomôžu urobiť kvalifikované rozhodnutie. Recenzie nielenže ponúkajú pohľad na skutočné skúsenosti s používaním zariadenia, ale tiež odhaľujú, ako efektívne zariadenie plní svoje funkcie zvlhčovania a ionizácie vzduchu.

Ako sa starať o zvlhčovač vzduchu s ionizátorom?

Správna údržba zvlhčovača vzduchu s ionizátorom je kľúčom k jeho dlhodobej a efektívnej prevádzke. Aby vaše zariadenie fungovalo bez problémov a zabezpečovalo čistý a zdravý vzduch, je dôležité dodržiavať niekoľko základných krokov údržby. Poďme sa pozrieť na tri základné kroky, ako sa o zvlhčovač vzduchu s ionizátorom starať.

  1. Minimálne raz týždenne vyčistite nádrž na vodu a ďalšie časti zariadenia podľa pokynov výrobcu. To pomáha zabrániť hromadeniu vodného kameňa a rastu baktérií, alebo plesní.
  2. Pokiaľ váš zvlhčovač vzduchu s ionizátorom obsahuje filtre alebo ionizačné moduly, pravidelne ich kontrolujte a podľa potreby ich čistite alebo vymieňajte. To zabezpečí efektívne čistenie vzduchu a optimálnu funkčnosť.
  3. Používajte na naplnenie zvlhčovača deionizovanú alebo destilovanú vodu, ak je to odporúčané výrobcom. To môže pomôcť redukovať usadzovanie vodného kameňa a predĺžiť životnosť zariadenia.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
27 položiek
4,5
Airbi MAXIMUM zvlhčovač a čistič vzduchu
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 85 m², studený, príkon 25 W, zvlhčovací výkon 750 ml/hod, objem nádržky 9 l, hlučnosť 46 dB, ionizácia, udržovanie vlhkosti a meranie vlhkosti, rozmery 325 × 420 × 410 mm (Š×V×H) farba biela
489,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: STAD045
5,0
Malatec 11056 Aróma difuzér LED s diaľkovým ovládačom
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 30 m², studený,, objem nádržky 0,3 l, hlučnosť 40 dB, ionizácia a aróma difuzér
17 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: FRT2mi25
ECG AH D501 T
Zvlhčovač vzduchu – s aróma difuzérom príkon 27 W, zvlhčovací výkon 350 ml/hod, objem nádržky 5 l, hlučnosť 38 dB, časovač, ionizácia, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, diaľkové ovládanie, automatické vypnutie a dva stupne zvlhčovania, rozmery 24 × 37,1 × 17 cm (Š×V×H) farba biela
78,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ECGZV501

Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom

V kategórii Zvlhčovače vzduchu s ionizátorom máme práve teraz na Alza.sk celkom 27 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zvlhčovače vzduchu s ionizátorom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zvlhčovače vzduchu s ionizátorom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zvlhčovače vzduchu s ionizátorom recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií