AP+ nový vizuál Aplikace

14" HP E14 G4 Portable Monitor

Zobraziť katalóg
14" HP E14 G4 Portable Monitor
5 5 hodnotení
LCD monitor prenosný, Full HD 1920×1080, IPS, 16:9 širokouhlý, 5 ms, 60Hz, 400 cd/m2, kontrast 800:1, USB-C
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  HPBM20031 Produktové číslo:  1B065AA#ABB Stránky výrobcu
14" HP E14 G4 Portable Monitor 283,90 € Momentálne nedostupné

14" HP E14 G4 Portable Monitor


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
14" (35,56 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Prenosná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
14" (35,56 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prenosná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
400 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
800:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
USB-C Hotovo!
USB-C
2 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32,14 cm Hotovo!
Výška
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,64 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
USB-C Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
5 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
B Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vlastním notebook pouze s HDMI a mini DisplayPort video výstupem. Lze monitor nějakým způsobem k mému notebooku připojit? Děkuji za odpověď.

Dobry den, mam lenovo thinkbook 15g2, kde sa pokazil display. Dal by sa tento monitor pripojit z usb-c notebooku? Vdaka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakou velikost obalu doporučujete dokoupit. Podle rozměrů obalů na 14''displaye se zdá, že jsou příliš velké a stačil by jen obal 13''. Děkuji za upřesnění.

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať, je USB-C kábel súčasťou balenia + ak áno aký je dlhý tento kábel? Ďakujem pekne.

Dobrý den, je možné připojit monitor ke smartphonu? Díky.

Zdravím, kupoval jsem si tento monitor společně s tímto kabelem https://www.alza.cz/epico-usb-type-c-to-hdmi-cable-1-8m-2020-space-gray-d6230743.htm?o=17#parametry (redukce HDMI na USB-C). Potíž je v tom, že pokud připojím pouze HDMI redukci, tak se obrazovka nenapájí a nepřipojí se, když zapojím pouze USB-C kabel dodaný s přístrojem, můj notebook displej nerozezná, Acer Nitro 5 podle všeho nedisponuje USB-C DisplayPortem, USB-C konektor má nejspíše jen na nabíjení nebo na přenos souborů. Pokud zapojím oba kabely, monitor se napájí skrze USB-C propojku, ale nepřipojí se skrze HDMI redukci. Oba vstupy jsou neaktivní, i když přepnu zdroj, tak se to nepřipojí. Potřebuju ještě něco nastavit? Děkuji.

Dobrý den, tento přenosný monitor asi nemá možnost zabezpečení na zámek Kensington? Pokud ne mohli byste mi doporučit nějaký jiný podobný monitor? Děkuji

Ako pripojiť tento monitor k PC? Notebook funguje bezproblémovo cez Thunderbolt 3 ale keď som kúpil DisplayPort -> USB-C kábel (+ z iného portu napájaný) tak sa len zapol bez signálu. Potrboval by som aby fungoval ako 2. monitor na PC.

Dobrý den, mám nteobook Lenovo Thinkpad T490s, kde napájení počítače je přes USB-C port. Budu k němu moci připojit tento monitor HP, aby se notebook současně i nabíjel? Pokud ne, je možné použít nějaký hub, aby se jak nabíjel tak byl připojen monitor? děkuji

12
Diskusia a poradňa k 14" HP E14 G4 Portable Monitor
Príslušenstvo pre 14" HP E14 G4 Portable Monitor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 14" HP E14 G4 Portable Monitor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 14" HP E14 G4 Portable Monitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 14" HP E14 G4 Portable Monitor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 14" HP E14 G4 Portable Monitor.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií