Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

34" LG 34UC97 Curved Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UC97 Curved Ultrawide
4,2 5 hodnotení
LCD monitor prehnutý, IPS, 21:9, 300cd/m2, QHD 3440x1440, 2x Thunderbolt, 2x HDMI, 2x USB, DisplayPort, VESA 100x100, repro 2x 7W
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK060a1o5 Produktové číslo:  34UC97-S.AEU Stránky výrobcu
34" LG 34UC97 Curved Ultrawide 711,07 € Rozbalené

34" LG 34UC97 Curved Ultrawide

34" LG 34UC97 Curved Ultrawide je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných používateľov s extrémnym rozlíšením QHD, ultra širokým pomerom strán 21:9 a zahnutou obrazovkou. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 10bitovým podaním farieb a 99% pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Unikátna technológia

  • Thunderbolt pre vysoko výkonné zariadenia na prácu s dátami prostredníctvom jediného kompaktného portu
  • 2 zabudované 7W reproduktory s technológiou MaxxAudio pre čisté výšky a hlboké basy
  • Dual Link-Up - zobrazte na displeji obsah z dvoch zariadení súčasne

Až 3 pracovné plochy

Ak ultra širokouhlý monitor LG pripojíte k vášmu notebooku, získate nielen dve, ale rovno tri pracovné plochy. Doplníte si tak schopnosti laptopu o možnosť práce až v troch programoch naraz -  čo na bežných 16:9 monitoroch nie je možné.

Dokonalý obraz

Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálnych zmien v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Užívať si nádherného obrazu si tak budete môcť v každej situácii, nech budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych poradit se sestavou PC: monitor: 34" LG 34UC97 Curved Ultrawide PC: HP Pavilion 500-306nc Klávesnice: Rapoo E9270P černá (CZ lokalizace) Dotaz 1: k PC nabízíte i HP klávesnici a myš. Předpokládám kabelové. Je možno zakoupit místo nich bezdrátovou kl. Rapoo se slevou? Dotaz 2: bude PC stíhat UHD rozlišení monitoru? Dotaz 3: je u monitoru Display Port kabel, nebo co všechno je potřeba doobjednat? Děkuji předem za rychlé vyřízení. Prosím jinak nezasílat spamové nabídky a nevolat. S pozdravem, JV

Príslušenstvo pre 34" LG 34UC97 Curved Ultrawide
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií