AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Samsung UE55JU6472

Zobraziť katalóg
55" Samsung UE55JU6472
4,3 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor SMART LED, uhlopriečka 138 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-S2/T2/C, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, MHL, HbbTV, Tizen OS, energ. trieda A+
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WR457p53h Produktové číslo:  UE55JU6472UXXH Stránky výrobcu

55" Samsung UE55JU6472

55" Samsung UE55JU6472 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD

Rozlíšenie Ultra HD zabezpečí, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete môcť sledovať jasnejšie ako kedykoľvek predtým. Váš UHD televízor od spoločnosti Samsung ponúka rozlíšenie, ktoré je štyrikrát vyššie ako Full HD, doplnené o presné a verné farby.


Najdramatickejší zážitok

Plochý obraz ožíva a ponúka skvelý zážitok zo sledovania vďaka technológii Contrast Enhancer. Televízor Samsung automaticky nastavuje rôzne úrovne vylepšenia kontrastu pre rôzne oblasti a objekty na obrazovke a vytvára tak efekt podobný 3D, vďaka ktorému je sledovanie ešte podmanivejšie a zábavnejšie.


Smart TV sa prispôsobili životnému štýlu 21. storočia

Vylepšené používateľské rozhranie je intuitívne a ponúka množstvo zábavných a praktických funkcií, ktoré oceníte v každej situácii. Vzhľadom k tomu, že využíva zbrusu nový operačný systém Tizen, budete si môcť užívať nekonečnú ponuku zábavného obsahu.


Dokonalá synchronizácia televízora a mobilných zariadení

Technológia Samsung Easy Sharing uľahčuje šírenie obsahu medzi televízorom a mobilnými zariadeniami. Samsung Smart TV prijme signál, akonáhle je zariadenie dostatočne blízko, a bez problémov prehrá obsah v optimálnom rozlíšení na veľkej obrazovke.


Inteligentnejší televízor

Vaša brána k úplne novému, inteligentnejšiemu zážitku, ktorý nájdete hneď v spodnej časti obrazovky, takže budete mať všetko neustále na očiach. Ľahko použiteľný panel ponuky vášho Smart TV poskytuje rýchlejší, plynulejší a intuitívnejší prístup k vášmu obľúbenému obsahu.


Výkonnejšia optimalizácia pre ešte vyššiu kvalitu obrazu

Technológia segmentového stmavovania obrazu vám umožňuje vychutnať si sledovanie obrazu s hlbšou čiernou a čistejšími odtieňmi bielej, vďaka ktorým je všetko na obrazovke živšie a dramatickejšie. Technológia Micro Dimming Pro rozdeľuje obraz na dvakrát viac segmentov ako štandardné technológie Micro Dimming.


 Môžete si naplno vychutnávať akýkoľvek obsah

Televízory Samsung sú rýchle, výkonné, plné zábavy a hlavne sa ľahko používajú. Svoj obľúbený obsah budete mať na dosah ruky prostredníctvom výrazne zjednodušenej služby Smart Hub, ktorá vďaka osemjadrovému procesoru funguje neuveriteľne svižne. Vynikajúci výkon umožňuje pohodlný multitasking.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné nahrávat na HDD jiný program, než na který se právě dívám? Vašek

Kolik ma tato televize Hz ?

Príslušenstvo pre 55" Samsung UE55JU6472
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií