Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Sharp 55EQ3EA

Zobraziť katalóg
55" Sharp 55EQ3EA
3,0 1 hodnotení
Televízor Google TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, Active Motion 1000 (50Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual:X, trieda energetickej účinnosti G
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA356b Produktové číslo:  55EQ3EA Stránky výrobcu
55" Sharp 55EQ3EA 451,90 € Momentálne nedostupné

55" Sharp 55EQ3EA


Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor Sharp. Prežite ohromujúci vizuálny zážitok vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, Dolby Vision a HLG. Filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 30W reproduktorov. Smart TV Sharp využíva pokročilý operačný systém Google TV a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Zásadné vlastnosti televízora 55" Sharp 55EQ3EA

  • Filmovú atmosféru ako v kine vám prinesie televízor Sharp
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete obklopení brilantným zvukom 30W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp je riadený pokročilým operačným systémom Google TV
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Index spracovania obrazu zodpovedá 1000 CMR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Kodi, OKTAGON TV, Magio TV, SledovanieTV a Canal+

Výnimočne ostrý obraz televízora

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor Sharp vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Prostredníctvom funkcie Pasívny 3D si môžete pustiť filmy, ktoré vám prinášajú zážitok v trojrozmernom spracovaní.

Televízor 55
Televízor 55

QLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia QLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. Displej QLED sa môže pochváliť jedinečnou technológiou, ktorá prináša nekompromisnú farebnú reprodukciu a absolútnu vernosť pôvodnej predlohe. Predvedie vám dokonale jasný obraz aj pri intenzívnom osvetlení alebo pri pohľade z rôznych strán.

Podpora HDR formátov

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Dolby Vision vám aj pri najvyššom jase poskytne širokú škálu bohatých farebných odtieňov. Informácie o kvalite obrazového spracovania vyjadruje index spracovania obrazu, ten v tomto prípade predstavuje 1000 CMR.

Televízor 55

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora Sharp

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor Sharp funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor Google TV ponúka širokú paletu zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Sharp

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos prináša 3D reprodukciu priestorového zvuku s využitím rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže zvukovo prenášať výstrely a iný kanál sa venuje mechanike zbrane, to zaistí presnejšie a reálnejšie rozloženie zvuku v priestore.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

QLED televízor Sharp vás bude fascinovať svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

80,5 × 122,8 × 26,2 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

73,6 × 6,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
102 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
102 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,8 cm Hotovo!
Výška
80,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
56 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím má televize sharp menu v češtině diky

Dobrý den. televize se zobrazuje po vybrání filtru televizi s komponentním vstupem, nicméně mezi vstupy a výstupy není nikde vidět. Jak to tedy je?

Vážení, frekvence panelu je pouze 50 Hz, jaký je rozdíl v kvalitě proti 100 Hz TV, hlavně sportovní pořady. Využití na hry neuvažuji. Díky Havránek

Ahoj, u tohto modelu Sharp 55EQ3EA uvádzate, že model podporuje Skylink Live TV. Výrobca na svojich stránkach neuvádza, že by mal Skylink aplikáciu predinštalovanú a Skylink sa k dotazu o podpore postavil tak, že ak zariadenie dokáže stiahnuť aplikáciu a nainštalovať ju, potom ju podporuje. Odkázali ma tiež na svoj zoznam podporovaných Smart TV (Odkaz do neznáma tam sa však aktuálne Sharp vôbec nenachádza. Kupovať TV, aby som funkcionalitu vyskúšal, do toho sa mi veľmi nechce. Ak uvádzate, že tento model podporuje Skylink Live TV (vysielanie cez internet, nie satelitné), máte to, prosím, overené? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k 55" Sharp 55EQ3EA
Príslušenstvo pre 55" Sharp 55EQ3EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sharp 55EQ3EA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sharp 55EQ3EA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií