AlzaBoxy Q1 Aplikace

DOMO DO491BL

Zobraziť katalóg
DOMO DO491BL
4,7 10 hodnotení
Stolný mixér – 300W, 1 nádoba na smoothie 600ml z plastu Tritan, mixovanie a drvenie ľadu
Kód:  DOMMS004 Produktové číslo:  DO491BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO491BL

Smoothie nie je len módna záležitosť. Je to váš každodenný zdroj energie, ktorý si môžete dopriať, aj keď nemáte čas venovať sa príprave a konzumácii klasického jedla. Zeleninu, ovocie, mlieko, zdroje vlákniny... Fantázii ani chutiam sa medze nekladú. S novým stolným mixérom na smoothie DOMO DO491BL môžete experimentovať pohodlne a jednoducho.

Motor mixéra DOMO DO491BL je dostatočne výkonný, takže dokonale rozmixuje všetky bežné druhy ovocia a zeleniny, avšak umožňuje aj drvenie a mixovanie ľadu. Oceníte ho pri príprave rýchlych, vysoko výživných raňajok či desiat. Smoothie je veľmi obľúbené u malých detí. Krémová konzistencia pokrmu sa jednoducho konzumuje a do smoothie zároveň ľahko schováte aj nepopulárne, ale dôležité suroviny. U dospelých osôb pôsobí smoothie ako prostriedok odbúrania stresu a dodá vášmu telu dostatok energie na celý deň.

Mixér na smoothie DOMO DO491BL šetrí váš čas nielen rýchlosťou prípravy, ale aj jednoduchosťou údržby. Celý pokrm pripravíte v jednej jedinej nádobe. Fľaše na smoothie sú vyrobené zo zdravotne neškodného plastu, a tak sú potraviny v nich pripravené a uchovávané bezpečne chránené pred kontamináciou nežiaducimi látkami, chuťami či pachmi. Vďaka výborne tesniacim viečkam s uzatvárateľným náustkom sa stanú vaším nenahraditeľným spoločníkom na cestách.

Výhody stolného mixéru DOMO DO491BL

  • Trvanlivý, zdravotne neškodný plast TritanTM
  • Nádoby neabsorbujú nežiaduce pachy a chute
  • Dobre tesniace viečko s uzatvárateľným náustkom pre prepravu smoothie na cestách
  • V balení nádoba s objemom 600 ml
  • Nádoby je možné umývať v umývačke
  • Rýchlosť otáčok nožov: 17 215 až 25 825 ot./min

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
300 W Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO491BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO491BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO491BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO491BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO491BL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií