MS hokej Motorola Edge 50 Family

Prestigio MUSE A7

Zobraziť katalóg
Prestigio MUSE A7
3,5 6 hodnotení
Mobilný telefón 5,3 "IPS 1280x720, Octopus 64bit, 64bit, Macintosh, MacBook Pro, 64GB, RAM 2GB, Vnútorná pamäť 16GB, MicroSDHC až 32GB, 13Mpx + 5Mpx fotoaparát, GPS, 3G,
Kód:  PAP011ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MUSE A7

Funkcie telefónu

148 mm

Off
Prestigio Muze A7

74 mm

Off
Prestigio Muze A7

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.3 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

Typ operačného systému

Výdrž baterie

2 500 mAh

životnosť batérie

MicroSim

2 × microSIM

Typ karty SIM

Rozměry

148 × 74 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13,0 MPx

fotoaparát

Připojení

3G

rýchly internet

SD karta

microSDHC
(až 32 GB)

Slot pamäťovej karty

Váha

165 g

Hmotnosť telefónu

Smartphone rýchlo rastúcej značky Prestigio ponúkne používateľovi veľmi dobrý pomer cena / výkon. V elegantnom a tenkom tele nájdete rýchly 8-jadrový procesor s veľkou pamäťou, 13 megapixlovým fotoaparátom a dvomi slotmi pripravenými na uloženie až dvoch SIM kariet naraz s možnosťou paralelnej prevádzky.Zariadenie sa okrem toho môže pochváliť skutočne veľkým displejom s vysokým rozlíšením a vynikajúcimi zobrazovacími uhlami a skutočnými farbami. Zvláštnosťou funkcie Prestigio Museum A7 je trojitý LED blesk, ktorý zaisťuje vysokokvalitné osvetlenie scény za každých podmienok.

Telefón bude tiež ponúkať:

  • 5 megapixelová predná kamera pre najlepšie selfies
  • vopred nainštalované aplikácie, ako napríklad OfficeSuite Pro alebo Free eBook Reader
  • moderný operačný systém Android pre hladký chod a jednoduchú, intuitívnu prevádzku
  • veľká 16 GB vnútorná pamäť s rozšíriteľnou pamäťovou kartou
  • presná GPS navigácia
  • štýlový voľný puzdro

Radosť pozrieť

Vďaka obrovskému panelu IPS s rozmermi 5,3 palcov a rozlíšeniu HD môžete jednoducho používať telefón. IPS sľubuje celý rad verných farieb, veľký jas a dobrý kontrast, rovnako ako skvelé uhly pohľadu. Vďaka špeciálnemu nastaveniu On-Cell, ktoré eliminuje medzeru medzi panelom displeja a dotykovou vrstvou, sa obsah dostane s dokonalou kvalitou. Či už čítate e-maily, hranie hier, prezeranie fotografií alebo videí odobratých z letnej dovolenky, môžete si byť istí, že obsah na displeji bude vždy vyzerať skvele.

Strieľajte za každých podmienok

Telefón má dva snímače fotografií na snímanie fotografií a videozáznamov. Zadná strana dokáže zachytiť celú 13-megapixlovú naskenovanú scénu alebo dokument. Spolu s výkonným trojitým bleskom, ktorý môže byť použitý aj ako baterka, môžete zachytiť dobrú snímku dokonca aj za vážne ohrozených svetelných podmienok. Samozrejme, dnes je vedúci 5 megapixelový senzor pre samospúšť a videohovory.

Dva v jednom

Telefón Prestigio ponúka podporu až pre dve karty SIM, ktoré je možné spustiť súčasne. To znamená, že už nemusíte obťažovať pár zariadení, v ktorých máte jeden ako svoj osobný a druhý ako napríklad pracovný. Majte všetko dôležité pre seba, ale bez neprimeraného zaťaženia alebo starostí.

Parametre a špecifikácia

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká se na tento produkt vztahuje záruka? :/

Dobrý den v mojí variantě tohoto telefonu (Zánovní) se psalo že má gyroskop Ovšem telefon mi píše že nemá takže buď je to mojim kusem a nebo si upravte informace zkuste se podívat někde na internetu jak to je

Zdravím má tento telefon OTG podporu? abych mohl používat Vámi nabízení endsokop kameru pro smarpohony. děkuji za informaci

Diskusia a poradňa k Prestigio MUSE A7
Príslušenstvo pre Prestigio MUSE A7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MUZE A7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MUZE A7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MUSE A7.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií