AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG Competence 47056VS-MN

Zobraziť katalóg
AEG Competence 47056VS-MN
Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, šírka 60cm, sklokeramická doska, rúra 74 l, horné a spodné teleso, ventilátor, gril, multi rúra 8 funkcií, horúci vzduch, dvere s 2 sklami, teleskopické vysúvanie Optiflex
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAV1220g Produktové číslo:  47056VS-MN Stránky výrobcu
AEG Competence 47056VS-MN 439,31 € Použité

AEG Competence 47056VS-MN

AEG Competence 47056VS-MN je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
S profesionálnou rúrou MaxiKlasse™ a profesionálnou sklokeramickou doskou, ktorá je spojená do jedinečného sporáka AEG COMPETENCE 47056VS-MN, prevezmete kontrolu nad varením. Zväčšené dvierka rúry a vnútorné osvetlenie vám umožnia presne sledovať proces prípravy jedál. Tento luxusný sporák vám umožní pripraviť široký rad pokrmov naraz a dosiahnuť tak perfektné výsledky. Sporák kombinuje pokročilé funkcie, ktoré vám zaistia jednoduchú a bezproblémovú prípravu jedál. Sporák je vybavený praktickou zásuvkou na skladovanie plechov.

Univerzálna zóna

Keď pripravujete nejakú špecialitu, potrebujete mať vybavenie a priestor, ktorý vám pomôže získať z vašich ingrediencií to najlepšie. Táto varná doska je vybavená univerzálnou zónou, ktorá počíta so špeciálnym náčiním či riadom. Na dosiahnutie skvelých výsledkov tak môžete použiť všetko od panvice na restovanie po špeciálne hrnce. Displej časovača UniSight™ vám ponúka rýchly prehľad o stave pripravovaného pokrmu. Prehľadná obrazovka vám umožní nastaviť zvukovú výstrahu, presne nastaviť časovač a priamo skontrolovať čas zostávajúci do konca prípravy jedla.

Špeciálne vnútro

Kedykoľvek môžete prerobiť vnútro rúry podľa potreby. Správne umiestnenie pokrmov v rúre zaisťuje dosiahnutie skvelých výsledkov, ktoré potrebujete. Výsuvy OptiFlex™ vám poskytujú maximálnu flexibilitu pri používaní vašej rúry. Vďaka nim je možné prerobiť vnútorné úrovne a rošty tak, aby dokonale zmestili vysoké nádoby na pečenie alebo množstvo nádob rôznej veľkosti. Rúra sa ovláda špeciálnymi zasúvateľnými otočnými gombíkmi. 

Rovnaké výsledky na každej úrovni rúry

S týmto sporákom môžete dosiahnuť rovnaké výsledky na každej úrovni extra veľkého vnútra rúry. A to preto, že je vybavený novým teplovzdušným systémom. Táto technológia zabezpečuje cirkuláciu horúceho vzduchu rovnomerne po celom vnútrajšku rúry, ktorý presne ohrieva každú úroveň na vami nastavenú teplotu.


Parametre a špecifikácia:

Typ sporáka:
Elektrický
Typ dosky: sklokeramická sálavá
Typ rúry: elektrická multifunkčná s ventilátorom a kruhovým výhrevným telesom

Varné zóny:
4
Ľavá predná varná zóna: dvojokruhová | HiLight – rýchlo sa zahrievajúca, 1 000 W/2 200 W/140 mm/210 mm
Ľavá zadná varná zóna: HiLight – rýchlo sa zahrievajúca, 1 200 W/145 mm
Pravá predná varná zóna: HiLight – rýchlo sa zahrievajúca, 1 200 W/145 mm
Pravá zadná varná zóna: dvojokruhová oválna | HiLight – rýchlo sa zahrievajúca, 2 400 W/1 500 W/265 mm/170 mm

Ostatné vybavenie:
Otočné zasúvateľné gombíky
Jednoducho čistiteľné dvere
Odvod pár v zadnej časti sporáka
Akustický signál
Časové funkcie
Chladiaci ventilátor
Nastaviteľná výška roštov
Zásuvka na skladovanie plechov

Rozmery:
850 × 596 × 600

Farba:
Antikorová oceľ

Napájacie napätie:
230 V

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Competence 47056VS-MN
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií