Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

AEG L85470SL

Zobraziť katalóg
AEG L85470SL
5 11 hodnotení
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: invertorový motor, odložený štart a displej, odhad. ročná spotreba vody 9550 l, kapacita bielizne 6,5kg, odhad. ročná spotreba energie 151 kWh/annum, špeciálne technológie: fuzzy logic, rozmery: 60×85×45 cm (Š×V×H), hmotnosť 62.45kg
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FAP2221f Produktové číslo:  L85470SL Stránky výrobcu

AEG L85470SL

AEG L85470SL je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

AEG L 85470 SL je moderná spredu plnená automatická práčka. Spoľahlivý spotrebič si poradí so špinavou bielizňou a nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Medzi hlavné prednosti patrí najmä objemný bubon na veľké množstvo bielizne. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru. Táto práčka je ohodnotená energetickou triedou A+++, čo znamená, že je o 32 % úspornejšia ako štandardné práčky energetickej triedy A.

Všestranné pracie programy

Vybrať si môžete z prakticky navrhnutých pracích programov, ktoré zabezpečia profesionálnu starostlivosť o všetky druhy materiálov a tkanín. Okrem pracieho programu možno zvoliť aj rozšírený program pomocou niekoľkých prídavných funkcií. Samozrejmosťou je aj prítomnosť inteligentného systému množstevnej automatiky Fuzzy Logic, ktorý upravuje výkon a spotrebu podľa typu a množstva bielizne. Inteligentný systém OptiSense zabezpečuje najnižšiu možnú spotrebu energie, vody a času bez ohľadu na veľkosť náplne. Vďaka funkcii ProTex je taká šetrná, že v nej môžete bezpečne prať aj tie najchúlostivejšie tkaniny ako vlnu či hodváb. Vaša bielizeň bude vyzerať dlhšie ako nová. Táto práčka získala strieborný certifikát Woolmark.

O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LCD displeja. Práčku poháňa špeciálny invertorový motor, ktorý je veľmi účinný a tichý. Vďaka nízkej hlučnosti sa môžete počas prania aj sušenia nerušene venovať iným činnostiam v miestnosti. S maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1 400 otáčok za minútu je celý proces veľmi efektívny a aj výrazne zrýchlený. Funkcia odloženého štartu vám umožní pranie pohodlne naplánovať dopredu.

Parametre a špecifikácia:

Pracie programy:
Bavlna
Džínsy
Plákanie
Závesy
Odstredenie
Vypúšťanie
Antialergický
Paplóny
Vlna plus
Jemné
Syntetika ľahké žehlenie
Syntetické
Extra tichý
Bavlna ekonomický
Rýchly intenzívny
Rýchly 20-minútový 3 kg
Super Eco 15

Kapacita bubna:
6,5 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
62,45 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,45 m (1,45 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze k této pračce dokoupit sušičku? Ideálně tak, aby šla sušička dát přímo na tuto pračku?

Dobrý den. Jde na tuto pračku postavit sušička AEG Lavatherm T75370AH3 ? A s konkrétně jakým mezičlánkem? Děkuji.

Lze k této úzké pračce použít prodávaný mezikus a spojit to s klasickou sušičkou 55cm?

Dobrý den, jsou u pračky AEG L 8547 OSL popisky i manuál v češtině?

dobrý deň, dnes sme kúpili tuto pracku ale neni k nej hadica pre prívod vody. Ktoru hadicu je treba k tomu vybrať?

Prosim o info, jak velky ma objem buben, zda se daji prat v teto pracce prikryvky . Dekuji

Dobrý de. Lze komec odtokové hadice použít rovnou do odpadové trubky?Lépe řečeno jde sundat zakončení odtokové hadice u pračky? Děkuji

Dobrý den, Rád bych si u Vás zakoupil pračku AEG L85470SL, ale mám technický dotaz. Lze při poruše ložisek vyměnit pouze ložiska, nebo se musí vyměnit celý buben? Díky, Jakub Nováček

Príslušenstvo pre AEG L85470SL
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií