Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Aligator S4515 DUO Dark Grey

Zobraziť katalóg
Aligator S4515 DUO Dark Grey
2,7 3 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4.5" IPS FWVGA 480x854, Procesor MR6588TA Quad core 1.2 GHz, RAM 512 MB, interná pamäť 512 MB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 3G, FM rádio, Micro USB, Android 4.2
Kód:  RT120d2g3 Produktové číslo:  AS4515G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator S4515 DUO Dark Grey

Aligator S4515 Duo IPS je smartphone pre užívateľov, ktorí od svojho telefónu vyžadujú vysoký výkon aj spoľahlivosť. Kombinácia štvorjadrového procesora Cortex spolu s 512 MB pamäte RAM je zárukou plynulého chodu operačného systému Android 4.2 a všetkých bežne používaných aplikácií. Ich základný výber je predinštalovaný už z výroby, navyše sa dá veľmi ľahko rozšíriť prostredníctvom portálu Google Play. Vďaka tomu si upravíte softvérovú výbavu aj vzhľad prostredia presne podľa svojich predstáv a potrieb.

Kľúčové vlastnosti:

  • Moderný a ľahko ovládateľný operačný systém Android 4.2
  • Vďaka podpore dvoch SIM kariet súčasne môžete výrazne ušetriť
  • Výkonný procesor si poradí so všetkými bežnými aplikáciami
  • Veľký displej spríjemňuje používanie telefónu
  • Pamäť je možné rozšíriť až o 64 GB

Skvelý displej pre perfektný obraz

Dotykový displej s uhlopriečkou 4,5 palca, teda necelých 11,5 cm, je jednou z najväčších predností tohto prístroja. Vďaka technológii IPS ponúka jasný a ostrý obraz aj pri pohľade z uhla. Jeho nadštandardný rozmer výrazne spríjemňuje sledovanie videí na cestách, čítanie e-kníh a článkov na internete, prípadne hranie hier. Pri hraní potom príde vhod podpora ovládania viacerými prstami súčasne.

Užitočné funkcie a bohatá výbava

Aligator S4515 Duo IPS podporuje súčasnú prevádzku dvoch SIM kariet, takže už nemusíte nosiť napr. pracovný a súkromný telefón zvlášť. Obe SIM karty môžu byť na príjme v rovnakú chvíľu, čo vám napr. umožňuje kombinovať služby rôznych operátorov tak, aby ste platili vždy najnižšiu cenu.

Svoje zážitky zachytíte na fotkách a videách pomocou zabudovaného zadného fotoaparátu s bleskom a rozlíšením 5 Mpx. Predná VGA kamera vám potom umožní komunikovať s priateľmi prostredníctvom videohovorov. Telefón je tiež vybavený bezdrôtovou technológiou Bluetooth, senzorom náklonu alebo špeciálnou funkciou na čítanie elektronických kníh. K internetu sa pripojíte cez Wi-Fi, alebo mobilnú sieť 3G. Po zapojení slúchadiel si pustíte FM rádio, prípadne svoje obľúbené skladby vo formáte MP3. Tie môžete mať uložené na pamäťovej karte s maximálnou kapacitou 64 GB, ktorá však nie je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4515 DUO Dark Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S4515 DUO Dark Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator S4515 DUO Dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator S4515 DUO Dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S4515 DUO Dark Grey.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií