MS hokej AP+ slevy

Alviero Martini PCD 1083S_1VU

Zobraziť katalóg
Alviero Martini PCD 1083S_1VU
Alviero Martini PCD 1083S_1VU Predaj skončil

Alviero Martini PCD 1083S_1VU

Dámske hodinky Alviero Martinizaujmú svojím jednoduchým a elegantne spracovaným vzhľadom. Hodí sa na denné nosenie, rovnako ako na pracovnú schôdzku alebo na večerné posedenie s priateľmi. Hodinky možno použiť aj ako trendy módny doplnok. Hodinky disponujú všetkými základnými funkciami. Hodinky majúciferník so vzorom mapy, Ktorý je okrúhleho tvaru s chronografom. Ciferník dobre ladí s koženým remienkomsvetlo ružovej farby, ktorý má na sebe tiež vzorku mapy. Hodinky aj spona sú z nerezovej ocele.Prednosťou hodiniek je vysoká presnosť funkcia hodín a minút.Hodinky sú zdobené kryštály Swarovski. Hodinky poteší aj tých najnáročnejších užívateľov. Sú skvelé aj ako luxusný darček, ktorý zaručene ohromí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alviero Martini PCD 1083S_1VU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alviero Martini PCD 1083S_1VU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alviero Martini PCD 1083S_1VU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií