AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

Amazfit T-Rex Ultra Black

Zobraziť katalóg
Amazfit T-Rex Ultra Black
5 5 hodnotení
Smart hodinky – pánske, kompatibilné s Android a iOS, 1,39" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 600 h, s ovládaním v češtine
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XIfit406b1 Produktové číslo:  6972596103943
Amazfit T-Rex Ultra Black 349,90 € Rozbalené

Amazfit T-Rex Ultra Black

Amazfit T-Rex Ultra Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Inteligentné hodinky ako stvorené pre dobrodružné povahy

Pre všetkých dobrodruhov sú tu pripravené odolné inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra, s ktorými môžete zdolávať strmé zrázy, zasnežené hory, dažďové pralesy aj morské hlbiny. Všetky informácie uvidíte na kruhovom dotykovom HD AMOLED displeji s vysokým rozlíšením. Pokročilý biometrický senzor umožní nepretržité sledovanie pulzovej frekvencie aj monitorovanie dĺžky a kvality spánku. Vďaka zabudovanej batérii s vysokou kapacitou vydržia v bežnej prevádzke až 20 dní. Samozrejmosťou je vodoodolnosť do 10 ATM, čo ocenia nadšení plavci. Smart hodinky Amazfit T-Rex Ultra sú kompatibilné so zariadeniami Android a iOS.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

  • Smart hodinky majú okrúhly HD AMOLED displej s uhlopriečkou 1,39“
  • Displej vyniká jasom 326 PPI, rozlíšením 454 × 454 a kryje ho tvrdené sklo s úpravou proti zachytávaniu odtlačkov prstov
  • Dotykové hodinky disponujú celým radom senzorov pohybu (zrýchlenie, gyroskop, geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, senzor okolitého svetla)
  • O bezdrôtové pripojenie sa stará Bluetooth 5.0 BLE
  • Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra majú vlastný operačný systém Zepp OS
  • Pokročilý biometrický senzor umožní kontinuálne snímanie pulzovej frekvencie, meranie maximálneho príjmu kyslíka, dĺžku spánku a kvalitu spánku aj úroveň stresu.
  • 160 športových režimov a automatické rozpoznanie pohybu/aktivity
  • Zabudovaná 500 mAh batéria vydrží až 20 dní bežného používania
  • Vodoodolnosť 10 ATM
  • Smart hodinky Amazfit využívajú dvojpásmové a 5-satelitné polohovanie (GPS, GLONASS, BDS, Galileo, QZSS)
  • Komplexné sledovanie zdravia
  • Podporované zariadenia Android 7.0 a novšie, iOS 12.0 a novšie

Smart hodinky majú skvele čitateľný HD AMOLED displej

Smart hodinky sa pýšia okrúhlym 1,39-palcovým HD AMOLED displejom s jasom s hodnotou 326 PPI a rozlíšením 454 × 454 px. Všetky potrebné informácie tak uvidíte aj na priamom slnku. Mimoriadna jemnosť displeja zaručí skvelú čitateľnosť aj pod vodou. Displej inteligentných hodiniek chráni tvrdené sklo, ktoré je vybavené špeciálnou povrchovou úpravou zabraňujúcou zachytávaniu odtlačkov prstov. Pre hodinky Amazfit T-Rex Ultra si môžete vybrať z desiatok ciferníkov aj s možnosťou always-on displejom Ciferníky si do hodiniek stiahnete pomocou aplikácie Zepp, alebo si môžete nahrať aj svoj vlastný obrázok.

Pánske smart hodinky Amazfit T-Rex Ultra disponujú viac ako 160 športovými režimami

Športovci si prídu na svoje vďaka širokému výberu športových aktivít, ktorých je v hodinkách Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black viac ako 160, vrátane silového tréningu, golfového švihu a mnoho ďalších. Osem aktivít navyše dokážu hodinky automaticky rozpoznať a otvoriť príslušný cvičebný režim. Dotykové hodinky ocenia aj plavci vďakaodolnosti proti tlaku vody s hodnotou až 10 ATM, čo je potvrdené certifikáciou EN13319 a ISO6245. Pri silovom tréningu dokážu hodinky Amazfit T-Rex Ultra počítať opakovanie cvikov, z ktorých väčšina má svoje nastaviteľné varianty v aplikácii Zepp. Tam aj uvidíte, ktorú svalovú skupinu ste trénovali a ako dlho ste cvičili.

Pánske inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra dlho vydržia na jedno nabitie

V inteligentných hodinkách je zabudovaná batéria s vysokou kapacitou. Aj preto pánske inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra vydržia až 20 dní na jedno nabitie. Nový režim Endurance GPS je určený pre tých, ktorí chcú zotrvať dlho v prírode a mať úplný prehľad o tom, kde sa nachádzajú. Smart hodinky Amazfit T-Rex Ultra majú aj režim automatickej GPS, v ktorom sa inteligentne upravuje nastavuje GPS podľa sily signálu, čím sa šetrí energia.

Dvojpásmová GPS na presné určenie polohy

O presné určenie polohy sa v hodinkách Amazfit T-Rex Ultra stará dvojpásmová kruhovo polarizovaná technológia GPS antény. Bez obáv sa môžete vydať na pešiu túru po trase pod korunami stromov, alebo sa na bicykli vydať do práce zahlteným centrom. GPS v hodinkách Amazfit T-Rex Ultra vždy presne určí vašu polohu. Do hodiniek je možné importovať súbor s trasou z aplikácie Zepp a navigovať sa po nej v reálnom čase. Sledujte svoj pohyb na displeji hodiniek Amazfit T-Rex Ultra a zobrazte si najkratšiu priamu cestu späť do východiskového bodu vašej cesty.

Smart hodinky Amazfit T-Rex Ultra merajú všetko dôležité

V hodinkách Amazfit T-Rex Ultra je použitý kvalitný biometrický snímač BioTrackerTM 3.0 PPG, ktorý vyniká dvoma LED a dokáže tak zhromaždiť viac dát ako predchádzajúce generácie. K lepšiemu monitorovaniu zdravotných funkcií prispieva aj zdokonalený algoritmus na sledovanie srdcového pulzu. Inteligentné pánske hodinky Amazfit T-Rex Ultra dokážu detegovať frekvenciu dýchania, saturáciu krvi kyslíkom aj úroveň stresu. Hodinky samozrejme dokážu merať dĺžku a kvalitu vášho spánku so všetkými jeho fázami. Amazfit T-Rex Ultra po skončení tréningu zhodnotia váš výkon prostredníctvom údajov, ako sú maximálna spotreba kyslíka (VO₂ Max), doba úplnej regenerácie, tréningová záťaž a tréningový efekt, aby vám pomoholi pochopiť faktory, ktoré môžu ovplyvniť vašu regeneráciu, pokrok a výkonnosť.

Spoznajte lepšie svoje okolie

Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra disponujú zabudovanými vymoženosťami, ktoré počas svojich dobrodružstiev oceníte. Využiť je možné vstavaný kompas a barometer, spolu s pripomienkami prostredia a radom ďalších užitočných funkcií.

  • Kompas
  • Tlak vzduchu
  • Nadmorská výška
  • Asistent nadmorskej výšky
  • Pripomenutie nadmorskej výšky SpO₂
  • Slnko
  • Mesiac
  • Príliv a odliv
  • Upozornenie na búrky
  • Teplota vody pre freediving

Vytvorte si vlastné cvičebné plány pre smartwatch Amazfit T-Rex Ultra

Smartwatch dokážu automaticky detegovať 25 typov cvičení v režime silového tréningu. Amazfit T-Rex Ultra môžu sledovať počet opakovaní, sérií a dĺžku odpočinku a po tréningu vám aplikácia Zepp ukáže, ktorú svalovú skupinu ste cvičili, aby vám pomohla udržať tréning cielený a efektívny. 

Prehľadná aplikácia Zepp pre Android aj iOS

Aplikáciu Zepp App je možné nainštalovať na zariadenia Android aj iOS. Následne si môžete prehľadne zobraziť analýzu zdravotných aj cvičebných údajov, prechádzať ciferníky pre hodinky a aktualizovať ich systém. Použitý operačný systém Zepp OS 2.0 podporuje bohatý ekosystém aplikácií pre zábavu aj zdravie. Dočkáte sa intuitívnych interakcií i plynulých animácií, ktoré sú optimalizované s ohľadom na spotrebu energie.

Zepp Coach vám pomôže s tréningovým plánom

Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Ultra používajú inteligentný tréningový algoritmus využívajúci umelú inteligenciu. Vďaka tomu si môžete zostaviť tréningový plán založený na vašich skúsenostiach a fyzických predpokladoch. Zepp Coach™ sleduje úroveň vašej únavy, kondície aj stav tréningu a dodá vám motiváciu, znalosti a sebadôveru, aby ste zlepšili svoje športové výkony a vybudovali si lepšie fitness návyky. Dáta zo svojich tréningov môžete bez obáv synchronizovať s aplikáciami Strava, Apple Health, Google Fit, Relive a navyše, vďaka partnerstvu medzi Amazfit a Adidas Runtastic, aj s aplikáciou Adidas Running. Smart hodinky Amazfit T-Rex Ultra sú skrátka skvelým partnerom pre každého.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Pánske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47,3 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
58,2 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy (iba Android) Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Zepp OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Nie Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,5 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!

Značka/model

Značka
Amazfit Hotovo!
Modelový rad
T-Rex Ultra Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kdy bude dostupna varianta Sahara(tj piskova barva hodinek a reminku)? Dekuji

Dobrý deň, prosím Vás Zakúpil som si hodinky Amazfit T-Rex Ultra Sahara v popise uvádzate "Meranie krvného tlaku" kde" je na hodinkách prosím Vás táto funkcia dostupná?? Jediné čo je na mojích hodinkách dostupné je meranie Srdcovej frekvencie čiže tep..

Prosím, jak je to s odolností těchto hodinek vůči slané vodě, vzhledem k dotykovému displeji, byť jsou vhodné pro potápění.

Dobrý den, dá se s těmito hodinkami volat? Děkuji za odpověď.

dobrý den mohu se zeptat dá se s těmito hodinkami platit?

Dobrý deň chcem sa opýtať meranie HRV a amazfit. Ktoré hodiny to zvládnu? ďakujem

Zdravím, disponují hodinky c NFC? Podle zahraničních zdrojů ano, ale zdali bude možné možné NFC používat i nás v ČR? Děkuji.

Príslušenstvo pre Amazfit T-Rex Ultra Black
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií