AD homeoffice PET

AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Zobraziť katalóg
AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W
Set rúra a varná doska rúry a indukčné dosky, RÚRA: en.trieda A, objem 65l, 10 funkcií, gril, Tts programátor, funkcia rozmrazovanie, rošt, ľahko čistiteľný smalt, halogénové osvetlenie, teleskopické výsuvy, 3 sklá dvierok, zatláčacie gombíky + DOSKA: 4 varné zóny , Booster, časovač, detský zámok, automatické rozpoznanie prítomnosti a veľkosti hrnca, funkcia udržiavania tepla, ukazovateľ zvyškového tepla, biela
Kód:  AMISET021 Stránky výrobcu

AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TAF 1633 W AA a indukčnej dosky DI 6441 W od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska vyniká 4 indukčnými zónami. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.


Súprava spotrebičov AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TAF 1633 W AA

  • Rúra disponujúca 10 funkciami pečenia
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Katalytické samočistiace dosky absorbujúce mastnotu

Elektrická rúra s 10 funkciami na pečenie a jednoduchou obsluhou

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. Amica TAF 1633 W AA disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy a tiež trojité sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Rúra využíva digitálneho TS programátora s veľkým displejom a senzorickými tlačidlami. Budete mať vždy jasný prehľad o čase pečenia a hodine vypnutia rúry. Obsluhu uľahčujú guľaté zatláčacie gombíky.

Booster – takmer okamžité dosiahnutie bodu varu

Amica DI 6441 W sa vyznačuje moderným dizajnom a novodobými vymoženosťami. S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zaistí jednoduché čistenie a údržbu. Zaujímavosťou je aj funkcia Booster, ktorá umožňuje takmer okamžité dosiahnutie maximálnej teploty ohrevu varnej plochy a jej návrat na predvolenú úroveň akonáhle jedlo dosiahne bod varu. Ušetríte s ňou veľa času, ktorý budete môcť venovať iným aktivitám. Samozrejme vás poteší komfortné dotykové ovládanie, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky DI 6401 RB

  • Senzorové ovládanie indukčnej dosky na maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Automatické rozpoznanie prítomnosti a veľkosti hrnca
  • Funkcia Booster
Súprava spotrebičov AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W

Časovač & detská poistka na bezpečnejšiu prácu s indukčnou doskou

Bezpečnosť zaisťuje indikátor zvyškového tepla. Ukazovateľ na doske prestane svietiť, akonáhle všetky zóny vychladnú a stanú sa bezpečné na dotyk. Ochranu vašich detí zaistí detský zámok, ktorý varnú dosku chráni pred náhodným zapnutím. Samozrejmosťou je tiež časovač, ktorý zabezpečí, že žiadny pripravovaný pokrm nepripálite a vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dĺžku varenia na danej zóne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kedy budete mať tento tovar dostupný ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W
Príslušenstvo pre AMICA TAF 1633 W AA + DI 6441 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TAF 1633 W AA + AMICA DI 6441 W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií