PET AlzaBoxy Q1

ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI

Zobraziť katalóg
ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI
4,0 5 hodnotení
Mobilná klimatizácia – s odvlhčovaním, s kúrením, s ventilátorom, s automatickým vypnutím, s pojazdnými kolieskami, s chladením, s autodiagnostikou, s WiFi, s časovačom, s diaľkovým ovládaním, s nastaviteľným uhlom sklonu, s mobilnou aplikáciou, s umývateľným filtrom a s digitálnym displejom, energetická trieda A, chladiaci výkon 13000BTU/h, pre miestnosť do 85m³, hlučnosť 65dB(A), rozmer 83.5×40.5×38.5cm (V׊×H), v balení: hadica a diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BVZKLIM016 Produktové číslo:  398000697
ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI 505,90 € Momentálne nedostupné

ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI

Mobilná klimatizácia ARGO MILO PLUS je ideálnym spoločníkom počas horúcich letných dní. Kvalitný a elegantný dizajn s vysokým leskom krásne doplní interiér vašej domácnosti. Prenosná klimatizácia dokáže ochladiť miestnosť s rozmerom až 35 m3 a ponúka vám hneď 3 rýchlosti ochladzovania, ktoré si zvolíte presne podľa svojich aktuálnych potrieb. Vďaka účinnému integrovanému tepelnému čerpadlu vytvára pocit pohodlia po celý rok. Doprajte si komfort nielen doma, ale aj na cestách. Vďaka nízkej hmotnosti môžete ochladzovač vzduchu jednoducho premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Klimatizácia do domu ARGO MILO PLUS patrí do energetickej triedy A, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.



Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS

  • Spadá do energetickej triedy A
  • Chladič vzduchu ARGO 398000697 MILO PLUS disponuje WiFi pripojením s príslušnou mobilnou aplikáciou, aby ste ovládali svoj komfort akokoľvek a odkiaľkoľvek chcete
  • Ponúka 3 rýchlosti ochladzovania
  • Praktické kolieska a nízka hmotnosť na ľahký presun
  • Produkt má funkciu kúrenia, odvlhčovania, vetrania a chladenia
  • Klimatizácia ARGO 398000697 má maximálny chladiaci výkon 13 000 BTU/h
  • Možnosť diaľkového ovládania
  • Vybavená LED digitálnym displejom
  • Praktický časovač, ktorým si nastavíte čas zapnutia a vypnutia
  • Funkcia kúrenia vďaka tepelnému čerpadlu
  • Filter pri zanesení stačí pred ďalším použitím umyť vodou
  • Funkcia sleep, auto-diagnóza, Swing a funkcie pamäte
  • ARGO 398000697 má funkciu “iFeel“, ktorá garantuje požadovanú teplotu v presnom bode, kde sa nachádza diaľkové ovládanie a funkcia “X-fan“ bráni vzniku plesní a množeniu baktérií
  • Horná klapka poháňaná motorom
  • Automatické odparovanie kondenzátu v režime chladenia
  • Možnosť nepretržitého vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania

Klimatizácia 4 v 1

Mobilná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS je vybavená digitálnym ovládacím panelom s LED displejom. Klimatizáciu do bytu môžete tiež ovládať pohodlne z postele alebo gauča pomocou diaľkového ovládania s LED displejom. Ľahko si tak upravíte teplotu v miestnosti tak, aby ste sa cítili dobre. Vybrať si môžete z funkcií chladenia, odvlhčovania, vetrania a navyše aj kúrenia, vďaka tepelnému čerpadlu. Aj napriek tomu, že je vonku horúco, vy budete mať doma vždy ideálnu teplotu. Zaiste oceníte aj praktický časovač, ktorým si nastavíte zapnutie či vypnutie klimatizácie ARGO.

Mnoho praktických funkcií

Prenosná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS vám ponúkne mnoho užitočných funkcií. Funkcia pamäte automaticky reštartuje klimatizáciu po výpadku s posledným nastavením. Funkcia sleep vám zaistí pokojný a pohodlný spánok. Funkcia Swing funguje ako automatická oscilácia. Na akúkoľvek chybu potom upozorní funkcia Auto-diagnóza. Režim Auto automaticky vyberie režim na základe nastavenej teploty. Využiť môžete tiež funkciu inteligentného predhrievania. Táto funkcia zabráni úniku vzduchu do okolitého prostredia, pokiaľ nie je dostatočne teplý. Nechýbajú tiež funkcie iFeel a X-Fan, ktorá zabraňuje tvorbe plesní a baktérií. Pokiaľ máte doma deti, určite oceníte funkciu detského zámku, ktorá deťom zablokuje ovládací panel.

Ekologická a úsporná klimatizácia

Filter mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS pri zanesení stačí pred ďalším použitím umyť vodou, nechať uschnúť a potom umiestniť späť do klimatizácie. ARGO 398000697 MILO PLUS disponuje hornou klapkou, ktorá je automaticky poháňaná motorom. Ovládať ju môžete aj pomocou diaľkového ovládania. Klimatizácii nechýba automatické odparovanie kondenzátu v režime chladenia a možnosť nepretržitého vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania. Energetická trieda A robí z klimatizácie do domu skutočne tú správnu voľbu.

Možnosť pripojenia k WiFi

Benefitom mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS je integrovaná WiFi. Jednoducho si stiahnete mobilnú aplikáciu do vášho smartfónu a môžete ovládať klimatizáciu aj z pohodlia telefónu, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

Doprajte si komfort nielen doma, ale aj na cestách

Mobilná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS je vybavená bočnou rukoväťou a transportnými kolieskami, ktoré vám umožňujú ľahké presúvanie. Vďaka svojej nízkej hmotnosti môžete prenosnú klimatizáciu jednoducho premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Ideálna je tak do kancelárie, na doma či na vašu letnú chalupu.


Príslušenstvo: Výfuková hadica, okenný adaptér a súprava na inštaláciu do okna

Chladiaci výkon:
13000BTU


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hmotnosť
36 kg Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Energetická trieda kúrenia
A++ Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
36 kg Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Energetická trieda kúrenia
A++ Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
13 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
3,5 kW Hotovo!
Výkonnosť ohrievania v kW
3,5 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
43 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
85 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S kúrením, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S chladením, S autodiagnostikou, S WiFi, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S nastaviteľným uhlom sklonu, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom Hotovo!
Dĺžka výfukovej hadice
0 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Výška
83,5 cm Hotovo!
Šírka
40,5 cm Hotovo!
Hĺbka
38,5 cm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hadica, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupili jsme klimatizaci a po spuštění fouká pouze na jedné straně (levá strana), na druhé vůbec neproudí vzduch. Funguje takto správně? Nebo je to výrobek na reklamaci? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím Vás, jak funguje tato jednotka v režimu topení? U dvoudílné klimatizace je mně to jasné, ale pokud u této stačí jedna hadice ven, odkud se vezme teplo? Dvě hadice bych chápal, jedna přívod teplejšího vzduchu zvenčí, druhá odvod studeného ven, ale s jednou hadicí?Pokud se teda nemusí dát jednotka ven a chladit venku a odebrané teplo z okolí hadicí dovnitř, děkuju za odpověď, R.Š.

Zjistil jsem že neustále běží ventilátor primárního výměníku kompresoru a to v jakémkoliv režimu (topení, ventilátor, chlazení) a to i po dosažení nastavené teploty (v režimu topení či chlazení) teprve po vypnutí celé jednotky tlačítkem ON/Off je chod ventilátoru ukončen. (Ventilátor pro výměník vzduchu v místnosti pracuje normálně) Tím tak dochází k nežádoucímu vyvětrání nachlazené či natopené místnosti. Co je toho příčinou?

Dobry den zajima me do kdy presne bude tato klima za aktualni cenu? Dekuji

Dobrý den, z klimatizace vychází odporný zápach (jak výfuk nahoře, tak dole). Jelikož je psáno, že není třeba odpouštět kondenzát, dělal jsem tak jen, když jsem jí dlouho (více jak týden) nepoužil. Navíc voda nepáchla. Napadá Vás jednak čím to a jednak, jak se toho zbavit? Zkoušel jsem všechny otvory vystříkat desinfekcí na klimatizace, ale nepomohlo to. Děkuji

Ideálně manuál by pomohl jinak délka napájecího kabelu?

Dobrý den, já bych potřeboval poradit, jak z klimatizace dostat vodu po naplnění nádržky. Vím z recenzí, že to není jednoduché, ale... Klimatizace stojí na zemi, výpust je zcela u země. Jakmile vytáhnu špunt, začne voda hned vytékat. Ale zároveň výpusť je tak nízko, že pod klimatizaci nelze vložit žádnou nádobu, do které by voda vytekla. Vůbec to nechápu, jak to vypouštět. Máte nějakou praktickou radu?

Dobry den, rad bych se zeptal, zdali je mozne zkratit hadici na pozadovanou delku a zaroven, jestli muze byt vyusteni hadice napojeno na nastavec o prumeru 10 cm. Dekuji.

Dobrý den. Je k funkci topení mít potřeba zapojenou odpadní hadici? Jde mi o to, že v zimě, kdy budu mít klimatizaci jako topení, aby nemuselo být otevřené okno. Díky

Dobrý den, jsou opravdu všechny díly součástí balení tak, jak jsou zobrazeny na obr. č. 6? Tj. hadice, dálkové ovládání, hadička na kondenzát, záklopka, přechodka hadice/přístroj a 3 redukce (adaptéry zobrazené v prostředním sloupci na zmíněném obrázku)? Zcela identický produkt se totiž očividně dodává i pod značkou a označením Daitsu APD 12 HX Premium, kde je však příslušenství jiné.

12
Diskusia a poradňa k ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI
Príslušenstvo pre ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií