AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela

Zobraziť katalóg
AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela
Motorkárska bunda pánska, sezóna leto, vonkajší materiál hovädzia koža, materiál podšívky polyester, vyberateľná termovložka, integrované chrániče pre ramená, lakte a chrbát, farba čierna
Kód:  Motonad00711

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela Predaj skončil

AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela

Ak vyrážate na skútri alebo motorke do práce alebo na výlety, iste viete, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánska bunda na motorku AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela bezchybne spája v jedno komfort a ochranu a od začiatku upúta svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu šport. Táto poctivo urobená motobunda plní nutnú ochranu pri páde na vozovku, o čo sa zaslúži použitý vonkajší materiál hovädzia koža.

AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez nevyhnutných chráničov na podstatných oblastiach tela, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela má vo výbave kvalitné protektory ramien a lakťov. Okrem toho ukrýva aj chránič chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela môžete používať najmä v letných mesiacoch. A keď nastane chladnejšie obdobie, sa vyplatí odnímateľná teplá vložka. K väčšiemu luxusu prispieva samozrejme aj to, že motobundu je možné upraviť na mieru na pažiach.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AYRTON Raptor, čierna/červená fluorescenčná/biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON Raptor, černá/červená fluorescentní/bílá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií