Baruffaldi brýle Speed 4

Zobraziť katalóg
Baruffaldi brýle Speed 4
Okuliare Retro okuliare Baruffaldi speed 4 sú veľmi štýlové, praktické a výborne sedí. Tieto okuliare majú základné sklo číre a pomocou dvoch patentiek na ne môžete pricvaknúť farebné sklá. Tieto okuliare majú v základe skla vo farbách: čierna, hnedá, zelená a oranžová. Ideálne do každého počasia a všetkých svetelných podmienok. Obrovskou výhodou je, že do nich dáte aj dioptrické okuliare (ovšem ak nie sú veľké).
Kód:  moto11475 Produktové číslo:  708211

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baruffaldi brýle Speed 4 Predaj skončil

Baruffaldi brýle Speed 4

Okuliare Baruffaldi Speed 4 zaujmú už na prvý pohľad svojim retro štýlom. Jedná sa o štýlové multifunkčné okuliare, ktoré sú vhodné pre rad športových aktivít. Či už ste priaznivci motocrossu či lyžovanie, týmito športovými okuliarmi s veľmi originálnym dizajnom si získate u druhých pozornosť. Baruffaldi Speed 4 sú veľmi praktické a výborne sedí. Disponujú základným čírym sklom a za pomoci dvoch patentiek na ne môžete pripevniť sklo farebné. Sú skvelým doplnkom do každého počasia aj najrôznejších svetelných podmienok. Ich prednosťou je tiež možnosť pripevniť na ne dioptrické okuliare. Ak hľadáte originálne a vysoko kvalitné okuliare pre svoje športové aktivity, Baruffaldi Speed 4 sú skvelou voľbou.

Kľúčové vlastnosti Baruffaldi okuliarov Speed ​​4

  • Športové okuliare v retro štýle
  • Baruffaldi Speed 4 majú multifunkčné využitie
  • Určené predovšetkým pre motocross a lyžovanie
  • Základné číre sklo a sklá farebná
  • Ideálne do každého počasia
  • Možnosť pripevniť na ne dioptrické okuliare
  • Okuliare Baruffaldi Speed 4 majú elastický pásik
  • čierne prevedenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baruffaldi brýle Speed 4.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií