AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Pikatec na ochranu plastov

Zobraziť katalóg
Pikatec na ochranu plastov
Nanokozmetika – sada nanokozmetiky na prípravu a ochranu všetkých plastových povrchov, ide predovšetkým o vonkajšie i vnútorné plastové výrobky, vane, sprchové kúty, bazény, hydromasážne vane, rámy okien a ďalší plastový nábytok alebo vybavenie
Kód:  AUPR257819 Produktové číslo:  8594178091431 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pikatec na ochranu plastov Predaj skončil

Pikatec na ochranu plastov

Vďaka sade nanokozmetiky Pikatec na ochranu plastových povrchov docielite dokonalé výsledky pri údržbe záhradného nábytku, krytov toaletných mís, bazénov či rámov okien. Sada je zložená z odmasťovacieho prípravku Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml a prostriedku Nano Protect Plastic s objemom 30 ml. Kombinácia týchto prípravkov dokonale odpuzuje vodu a vytvára na povrchu materiálu odolný tenký film s dlhotrvajúcim účinkom. Odporúčaná plocha pre ošetrenie touto sadou je 6 m2. Pre zvýšenie účinnosti je možné prípravky kombinovať s ďalšími výrobkami Pikatec, vďaka čomu docielite ešte lepší výsledok.

Kľúčové vlastnosti sady na ochranu plastových povrchov Pikatec

  • Ochranná sada zložená z odmasťovacieho prípravku a ochranného prostriedku
  • Súprava Pikatec je vhodná na ochranu rôznych plastových povrchov
  • Nano Degreaser & Polisher s objemom 50 ml na odmastenie a vyleštenie
  • Nano Protect Plastic s objemom 30 ml na ochranu ošetrovaného povrchu
  • Vytvára tenký film s odolnosťou voči UV žiareniu
  • Odpudzuje vodu
  • Dlhotrvajúci účinok
  • Praktické balenie vystačí na plochu 6 m2 

Nano Degreaser & Polisher (50 ml)

Tento prípravok dokonale odstraňuje mastnoty, vďaka nanočasticiam, ktoré prenikajú do pórov povrchu a eliminujú tak mastnoty v jeho štruktúre. Ide o odmasťovač a rozlešťovač, ktorý slúži na finálne odmastenie povrchu pred aplikáciou prostriedku Nano Protect Painted Surface.

Nano Protect Plastic (30 ml)

Plastové povrchy patria medzi najnáročnejšie na údržbu. Ich mikroštruktúra je veľmi hrubá, čo spôsobuje ľahké usadzovania nečistôt. Biela farba šedivie a povrch materiálu sa postupom času stáva hrubší. Nano Protect Plastic vyhladzuje povrch materiálu a vytvára neviditeľnú vrstvu, ktorá bráni usadzovaniu nečistôt. Nanočastice obsiahnuté v ochrannej politúre vnikajú do pórov materiálu, zatiaľ čo UV filtre obmedzujú poškodzovanie a rozpad plastov vplyvom UV žiarenia.

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie prípravku sa vykonáva prostredníctvom 4 jednoduchých krokov. Povrch je najskôr nutné dôkladne vyčistiť a odmastiť. Následne naneste ochrannú politúru Pikatec, nechajte 30 minút pôsobiť, a potom rozleštite pomocou handričky. Vždy si prečítajte aktuálny návod. Povrchy ošetrené nanokozmetikou Pikatec sú hladšie a odolnejšie voči poškodeniu. Na údržbu povrchov postačí iba suchá či navlhčená utierka z mikrovlákien. S ňou všetky nečistoty ľahko zotriete, takže budú ošetrené povrchy vyzerať stále ako nové a na upratovanie nebudete potrebovať žiadnu ďalšiu chémiu.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na nábytok, Do kuchyne, Do kúpeľne, Na interiéry vozidiel Hotovo!
Použitie
Plasty Hotovo!

Určenie

Určenie
Na nábytok, Do kuchyne, Do kúpeľne, Na interiéry vozidiel Hotovo!

Použitie

Použitie
Plasty Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec na ochranu plastů. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec műanyagok védelmére.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií