PET PET

BE-17 BE200

Zobraziť katalóg
BE-17 BE200
4,5 2 hodnotení
Čistiaca sada 3 módy intenzity čistenia, (1 pre veľmi citlivé oblasti), režim ionizácie a výživy, akumulátor s nabíjaním pomocou USB kábla, súčasťou balenia 1x BE200, 1x ochrana kovovej časti (špachtle), 1x nabíjací USB kábel, 1x český a slovenský manuál
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BE003 Produktové číslo:  BE200
BE-17 BE200 102,90 € Rozbalené

BE-17 BE200

BE-17 BE200 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Jedinečný čistič pleti

Nestíhate chodiť do kozmetických salónov, ale napriek tomu by ste si rada dopriala ich starostlivosť? Vďaka čistiacej sade BE-17 BN500 môžete kozmetický salón preniesť k vám domov. Tento kompaktný čistiaci prístroj dokonale vyčistí a vyživí vašu pleť pomocou ionizácie, ktorá funguje na čisto prírodnej báze a nezaťažuje prírodné prostredie.Zmeny si všimnete už po prvom použití.


Iónová technológia pre veľkú absorpciu

Čistiaci prístroj BE-17 BE200 sa veľmi ľahko používa, stačí si len navlhčiť pokožku a vybrať jeden z troch režimov ultrazvukových vibrácií. Aby vaša pokožka bola dokonalá, môžete naniesť na vyčistenú pleť obľúbenú výživu a znovu použiť jeden z režimov. Ionizačný proces totiž pomôže živinám preniknúť hlboko do kože.


Čistenie bez chemikálií

Ultrazvuková ionizačná technológia

3 rýchlosti na rôzne typy pleti

2 v 1, ionizácia a výživa pleti


Dokonalé vyčistenie pokožky

Vstavaná ultrazvuková technológia v priebehu jedného okamihu z pokožky odstráni mŕtve bunky, pot a povrchový kožný tuk. Zvoliť môžete jeden z troch režimov: normálny režim, intenzívny režim a jemný režim s prerušovanou aplikáciou (vhodný pre okolie očí alebo nosa). Vaša pokožka bude aktívne vyživovaná a podkožné svaly dokonale masírované a vďaka tomu si zachovajú svoju pevnosť.


Veľmi jednoduchá obsluha

Prístroj sa vďaka výbornej ergonómii veľmi ľahko ovláda. Režim navolíte pomocou tlačidla, ktoré rozsvieti LED diódu u požadovaného programu. Kovová vibračná časť je na konci mierne zahnutá a zabezpečí dokonalé čistenie a ionizáciu. Na spodnej strane prístroja je umiestnený kruhový konektor na pripojenie USB kábla na napájanie zabudovaného akumulátora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BE-17 BE200
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií