AlzaBoxy Q1 MPLA318265

AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml

Zobraziť katalóg
AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml
Sada vlasovej kozmetiky
Kód:  VLS207s Produktové číslo:  VLS207s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml Predaj skončil

AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml

Dodajte svojim vlasom objem s kozmetickou sadou Aussie Volume Set. Produkty obohatené o výťažky z austrálskeho chmelu starajú o vlasy a pokožku hlavy, pomáhajú pozdvihnúť spľasnuté kadere a dodajú vašim vlasom prirodzený objem. Sada ponúka kompletnú starostlivosť o vlasy od umytí po záverečnej ošetrenie a zanechá vaše vlasy spevnené, posilnenej a celkovo zdokonalené. Sada obsahuje šampón Aussie Ausome Volume 300 ml, kondicionér Aussie Ausome Volume 200 ml a masku na vlasy Aussie SOS 3 Minute Miracle Volume 225 ml.

Ausome Volume šampón

Jemný šampón s vysoko účinným zložením je určený pre starostlivosť o spľasnuté a jemné vlasy. Rýchlo, jednoducho a spoľahlivo vlasy čistí, pomáha pozdvihnúť spľasnuté kadere a dodáva vlasom viditeľne väčší objem. Šampón môžete používať na všetky typy vlasov, je k nim šetrný a vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z austrálskeho chmeľ poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom i vlasovým korienkom. Ihneď po prvom použití šampón dodá vlasom objem a po pravidelnom používaní vlasy celkovo spevní, posilní a celkovo zdokonalí. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prírodným šampónom, aby boli zdravé, objemné a krásne!

Kľúčové vlastnosti šampónu Aussie Ausome Volume

  • Jemne vlasy čistí
  • Pomáha pozdvihnúť spľasnuté kadere
  • Dodáva vlasom viditeľne väčší objem
  • Je určený pre všetky typy vlasov
  • Má prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevňuje a posilňuje vlasy
  • Celkovo vlasy zdokonaľuje
  • Nádherne vlasy prevonia

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, histidín, Magnesium Nitrate, methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.

Ausome Volume kondicionér

Vlasový kondicionér Aussie Ausome Volume s odľahčeným zložením s výťažkom z austrálskeho chmelu nechá vaše vlasy plné a bohaté s veľkým objemom. Kondicionér pomáha pozdvihnúť spľasnuté kadere a dodáva vlasom viditeľne väčší objem. Je vhodný pre všetky typy vlasov, je k nim šetrný a vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z austrálskeho chmeľ poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom i vlasovým korienkom. Ihneď po prvom použití kondicionér dodá vlasom objem a po pravidelnom používaní vlasy celkovo spevní, posilní a celkovo zdokonalí. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prírodným kondicionérom, aby boli zdravé, objemné a krásne!

Kľúčové vlastnosti kondicionéru Aussie Ausome Volume

  • Pomáha pozdvihnúť spľasnuté kadere
  • Dodáva vlasom viditeľne väčší objem
  • Je určený pre všetky typy vlasov
  • Má prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevňuje a posilňuje vlasy
  • Celkovo vlasy zdokonaľuje
  • Nádherne vlasy prevonia
  • Dodáva potrebnú hydratáciu a lesk
  • Obsahuje výťažky z austrálskeho chmelu

Zloženie:
Aqua, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimetylamino, Stearyl alcohol, Quaternium-18, Benzyl alcohol, Cetearyl alcohol, Parfum, Oleyl alcohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl stearate, PEG-2M, Citric acid, EDTA, Propylene glycol, Bis-aminopropyl dimethicone, Polysorbate 60, Benzyl salicylate, eugenol, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Magnesium nitrate, Silica, Aloe barbadensis leaf juice, Humulus lupulus extract, Phenoxyethanol, Metylparabén, methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, BHT, butylparabén, Methyisothiazolinone, propylparabén, Ethylparbane, Ascorbic acid, Sodium sulfite, Sodium benzoate, Potassium Sorbate.

Použitie:
Pre najlepší efekt naneste kondicionér do vlhkých umytých vlasov, nechajte ho chvíľu pôsobiť a potom opláchnite.

3 Minute Miracle Volume Maska

Maska na vlasy Aussie 3 Minute Miracle Volume je vhodná pre jemné vlasy bez objemu, ktoré potrebujú dodať život a dokáže s nimi iba za 3 minúty divy. Vlasová maska s obsahom austrálskej slivky vlasy jemne prevonia a dodá im maximálny objem! Ľahká textúra masky vlasy nezaťažuje, vyživuje ich a nadzvedá už od korienkov. Oslňte krásnymi vlasmi vďaka maske AUSSIE 3 Minute Miracle Volume.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy Aussie 3 Minute Miracle Volume

  • Maska na vlasy AUSSIE 3 Minute Miracle Volume Mask
  • Vhodná pre vlasy bez života
  • Ľahká textúra vlasy nezaťažuje
  • AUSSIE 3 Minute Miracle Volume Mask vlasy vyživuje a nadzvedá je už od korienkov
  • Pre krásne vyživené vlasy a neprekonateľný objem

Zloženie:
Water / Eau, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl dimetylamino, Dimethicone, Glutamic Acid, Fragrance / Parfum, Benzyl Alcohol, EDTA, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ecklonia Radio Extract, methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Použitie:
Pre najlepší efekt naneste masku do čistých vlhkých vlasov, nechajte pôsobiť 3 minúty a potom opláchnite teplou vodou.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Objem, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Jemné, Normálne, Slabé a rednúce Hotovo!
Objem
725 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Jemné, Normálne, Slabé a rednúce Hotovo!

Objem

Objem
725 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUSSIE Volume Set Shampoo 300 ml + Conditioner 200 ml + Mask 225 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AUSSIE Volume Set sampon 300 ml + kondicionáló 200 ml + maszk 225 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií