AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml

Zobraziť katalóg
COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml
Kozmetická sada – obsahuje: šampón pre mužov, 2× sprej na vlasy
Kód:  KSVL4009ss Produktové číslo:  KSVL4009ss Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml Predaj skončil

COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml

Potešte každého muža, ktorý si zakladá na upravených vlasoch, kozmetickou súpravou na vlasy COLORWIN. Tá obsahuje šampón na potlačenie šedín a dva farebné spreje na vlasy. Sprej počas niekoľkých sekúnd prekryje šediny a odrasty vo vlasoch, pričom sa dokonale zladí s ich prirodzenou farbou. A revolučný šampón na vlasy COLORWIN je ideálnym riešením na zvýraznenie prirodzeného odtieňa vlasov a zároveň na potlačenie začínajúcich šedín.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml

  • Kozmetická súprava pre mužov, ktorí dbajú na vzhľad svojich vlasov
  • Sprej COLORWIN okamžite prekrýva šediny a odrasty
  • Vďaka špeciálnemu rozprašovaču sa ľahko aplikuje
  • Produkt je bezpečný a veľmi šetrný k vlasom
  • Šampón zvýrazní prirodzený odtieň vlasov
  • Ošetrujúce zloženie s rastlinnými extraktmi, výťažkom z orecha a panthenolom
  • Chráni pred pôsobením UV žiarenia
  • Šampón COLORWIN hydratuje vlasovú pokožku

Šampón COLORWIN na potlačenie šedín

Šampón dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu vlasového vlákna a zároveň posilňuje ich štruktúru. Zloženie obohatené o prírodné rastlinné extrakty COLORWIX s fytopigmentmi zvýrazní prirodzenú farbu vlasov, zatiaľ čo výťažok z orecha dodá vlasom jemný tón a navyše aj ochranu pred pôsobením slnečného žiarenia. Nechýba ani ošetrujúci panthenol, ktorý intenzívne hydratuje vlasovú pokožku. Šampón pre mužov COLORWIN navyše obsahuje aj malé množstvo farby pre rýchlejší efekt tmavnutia vlasov, ktorý možno pozorovať pri pravidelnom používaní už po 10 dňoch. Šedivejúce vlasy tak získajú prirodzený vzhľad, a to počas niekoľkých minút z pohodlia vášho domova!

Sprej na odrasty COLORWIN

Sprej na krytie šedín v plavom odtieni COLORWIN PLAVÝ je skvelým pomocníkom pre každého, kto dbá na upravený vzhľad vlasov a v období pred farbením. Prekrýva šediny a odrasty vo vlasoch, pričom sa dokonale zladí s ich prirodzenou farbou. Vďaka špeciálnemu rozprašovaču je jeho aplikácia veľmi jednoduchá. Strieka sa len na miesta, kde sú odrasty viditeľné. Sprej COLORWIN je bezpečný, rýchloschnúci, potu odolný a veľmi šetrný k vlasom, ktoré zbytočne nezaťažuje. Po použití ho jednoducho vymyjete šampónom. Jeho zloženie je obohatené o prírodné minerálne pigmenty. Neobsahuje peroxid, čpavok ani azofarbivá.

Zloženie spreja:
Butane, Methylal, Propane, Titanium Dioxide, Isobutane, CI 77499, CI 77491, CI 77492, Parfum, Triethoxycaprylylsilane, Mica. 

Zloženie šampónu:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Cocoam - phoacetate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Juglans Regia Leaf Extract, Sodium Benzoate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Hydroxypro - pyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Basic Blue 99, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactic acid, Citric Acid, Basic Brown 16, Acid violet 43. 


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLORWIN PLAVÝ sprej na odrasty 2× 75 ml + COLORWIN šampón 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLORWIN PLAVÝ sprej na odrosty 2 × 75 ml + COLORWIN šampon 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLORWIN FLOATING hajnövesztő spray 2 × 75 ml + COLORWIN sampon 150 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií