Dámske náušnice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ náušníc
Kruhy
(109)
Malé krúžky
(70)
Kôstky
(403)
Visiace
(267)
Polkruhy
(60)
Typ zapínania náušníc
Puzeta
(523)
Kĺbové
(120)
Pre kruhy
(71)
Patentové
(38)
Klapka
(36)
Materiál
Striebro
(572)
Chirurgická oceľ
(123)
Nehrdzavejúca oceľ
(122)
Žlté zlato
(54)
Všeobecný kov (bižutérny)
(40)
Osadenie
Zirkóny
(302)
Bez osadenia
(216)
Krištále Swarovski
(120)
Perla pravá
(88)
Diamanty
(59)
Typ šperku
Náušnice
(907)
Náhrdelník
(1)
Darčeková súprava
(2)
Určenie
Dámske
(803)
Pánske
(5)
Unisex
(31)
Detské
(74)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dámske náušnice patria k najobľúbenejším šperkom, pretože dokážu perfektne podčiarknuť štýl každej ženy. Vybrať tie pravé náušnice nie je zložité. Pri ich výbere by ste ale mali prihliadnuť na vzhľad budúceho nositeľa aj na materiály šperku. Správne zvolené dámske náušnice vyzdvihnú prednosti tváre, doplnia celkový vzhľad a urobia radosť vám, prípadne obdarovanému. Čo nájdete v ponuke? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Dámske náušnice podčiarknu štýl každej ženy

Dámske náušnice sú veľmi obľúbeným módnym doplnkom a niet divu, pretože dokážu dodať eleganciu každému outfitu a podčiarknuť osobitý štýl každej ženy. V ponuke nájdete množstvo druhov od kôstok cez visiace po kruhové modely, či varianty s príveskami. Dámske náušnice sa tiež vyrábajú z rôznych materiálov, a tak si svoj dokonalý šperk vyberie skutočne každý. Pri výbere sa riaďte tvarom tváre, vašim štýlom a aj napríklad tónom pleti. Najdôležitejší je však váš pocit.

Ako môžu vyzerať dámske náušnice?

Čo sa týka tvaru, náušnice môžu mať rôzne podoby, záleží, čo preferujete. Okrem toho by ste mali zvážiť aj napríklad vaše zamestnanie, aby vám náušnice neprekážali, či príležitosť, pri ktorej ich chcete nosiť. Tvar sa môže líšiť aj podľa zvoleného outfitu.

  • Dámske náušnice kruhy nepredstavujú iba veľké kruhy, ktoré sa kedysi hojne nosili. Môžu mať rôzne priemery od tých menších a nenápadných až po veľké kruhy. Ponuka zahŕňa ako jednoduché modely, tak aj tie zdobené kamienkami a ďalšími prvkami. Nemusia mať nutne iba tvar kruhu, ale aj napríklad srdca.
  • Náušnice kôstky predstavujú menšie, ale často aj väčšie, jednoduché modely, ktoré sa zasadia priamo na ušný lalôčik. Sú ideálne na každodenné nosenie a ľahko sa kombinujú s inými šperkami, avšak nie sú tak výrazné na slávnostné príležitosti. Môžu mať tvar kôstky, kvetu, srdiečka, perly atď. – ponuka je široká.
  • Dámske náušnice visiace vyzerajú tak, že visia od ušného lalôčika. Môžu mať najrôznejšiu dĺžku aj dizajn, bývajú často zdobené, vďaka čomu sa hodia práve na formálne príležitosti. Pri dlhodobom nosení však nemusia byť pohodlné a bývajú ťažšie. Bývajú ozdobené kameňmi, perlou, môžu mať tvar špirály, srdca, kvetov a podobne.
  • Náušnice polkruhy sú v dnešnej dobe veľmi obľúbené. Vyzerajú ako kruhové náušnice, ale nie sú na konci spojené. Bývajú menšie, veľmi elegantné a hodia sa na každodenné nosenie aj slávnostné príležitosti. Bývajú ozdobené kamienkami, a to v rôznych farbách, ale môžu byť aj jednoduché, záleží, čo vám vyhovuje.

Náušnice kruhy
Náušnice kruhy

Náušnice kôstky
Náušnice kôstky

Visiace náušnice
Visiace náušnice

Náušnice polkruhy
Náušnice polkruhy

i

Dámske náušnice však môžu mať množstvo ďalších podôb

Vyššie sme si spomenuli iba základné typy, ako môžu dámske náušnice vyzerať. Ponuka je však oveľa širšia a každý si tu príde na svoje. Náušnice môžu byť rôzne dotvorené napríklad príveskami, či ďalšími prvkami, ktoré z nich robia jedinečné kúsky.

Dámske náušnice a tvar tváre

Keď vyberáte dámske náušnice, mal by hrať tvar tváre zásadnú úlohu. Existujú štyri základné tvary tváre.

  • Trojuholníková tvár je ideálna pre všetky typy náušníc. Vyskúšajte napríklad špirálky, ktoré váš vzhľad môžu ozvláštniť. Vyhnite sa geometrickým tvarom, ako je štvorec, obdĺžnik, alebo trojuholník.
  • Oválna tvár sa hodí pre takmer všetky náušnice. Môžete experimentovať ako s decentnými, tak aj výraznými typmi náušníc. Vyhnite sa snáď len dlhým náušniciam oválneho tvaru, ktoré by príliš zdôrazňovali tvar vašej tváre.
  • Okrúhla tvár by mala vyberať náušnice, ktoré ju opticky predĺžia. Hodia sa dlhšie visiace akéhokoľvek tvaru. Vyhnite sa kôstkam, alebo veľkým kruhom.
  • Hranatá tvár sa dá zjemniť pomocou drobnejších náušníc. Pristanú vám perličky, kôstky aj náušnice v tvare kvapky, alebo slzy. Úplne sa vyhnite výrazným náušniciam v tvare štvorca, obdĺžnika, alebo trojuholníka.

Dámske náušnice sa vyrábajú z rôznych materiálov

Dámske náušnice sú k dispozícii v rôznych materiáloch tak, aby si mohla vybrať každá žena. Či už preferujete nestarnúcu klasiku v podobe zlata, moderné striebro, alebo odolnú chirurgickú oceľ, vždy v kategórii nájdete nádherné náušnice, ktoré s vami budú dokonale ladiť.

Strieborné náušnice

Strieborné náušnice sú veľmi obľúbené, a to nielen u mladej generácie. Sú cenovo dostupné, hodia sa prakticky k akémukoľvek outfitu a sú ideálne na bežné nosenie, ale aj slávnostnejšie príležitosti. Môžete voliť medzi niekoľkými typmi od kruhov cez kôstky po krásne zdobené visiace dámske náušnice. Nevýhodou striebra je to, že časom môže černieť, a tak je potrebné strieborné dámske náušnice nechať raz za čas profesionálne vyčistiť.

Zlaté náušnice

Zlaté náušnice sú veľmi elegantné a patria medzi klasiku, predovšetkým u starších žien. Ide o ušľachtilý kov, ktorý patrí medzi najkvalitnejšie materiály. Šperky môžete vybrať v žltom, bielom i ružovom variante. Výhodou je, že zlato nespôsobuje alergické reakcie, a tak sa používa často na prvé – detské náušnice.

Náušnice s perlou sú nestarnúcou klasikou. Sú nadčasové, elegantné a jemné. Hodia sa úplne ku všetkému, vždy s nimi zažiarite. V ponuke nájdete okrem klasickej bielej, či krémovej perly aj farebné perly, vďaka ktorým náušnice pôsobia luxusne. Čo tak napríklad nevšedná čierna perla?

Náušnice – chirurgická oceľ

Náušnice z chirurgickej ocele sa pýšia hneď niekoľkými výhodami, sú totiž hypoalergénne, veľmi odolné, hodia sa na rôzne príležitosti, a navyše sú skutočne cenovo dostupné. Sú k dispozícii v rôznych tvaroch, veľkostiach i povrchových úpravách, a tak si vyberie každý. S obľubou ich vyberajú aj muži, ktorí nosia náušnice.

Diamantové náušnice

Diamantové náušnice predstavujú skutočný luxus. Sú obľúbené u miliónov žien po celom svete, pretože sú krásne, žiarivé a dodávajú nositeľke akúsi iskru, vďaka čomu sa cítia naozaj výnimočne. Diamant môže byť len jeden, alebo ich dámske náušnice môžu mať hneď niekoľko. Za taký skvost si ale budete musieť priplatiť.


Dámske náušnice Strieborné
Strieborné náušnice

Dámske náušnice zlaté
Zlaté náušnice

Dámske náušnice chirurgická oceľ náušnice
Náušnice z chirurgickej ocele

Dámske náušnice s perlou
Náušnice s perlou

Dámske náušnice na skrutku, s háčikom, klipsou, alebo puzetou? Možností zapínania je niekoľko

Ďalším parametrom, na ktorý by ste sa mali zamerať, keď vyberáte dámske náušnice, je spôsob zapínania. Aké máte možnosti?

  • Náušnice na skrutku sa zapínajú podobne ako tie s puzetou. S tým rozdielom, že je skrutku potrebná naskrutkovať.
  • Náušnice na klipsy predstavujú najbezpečnejšie zapínanie, stačí totiž po navlečení klipsu iba uzavrieť.
  • Náušnice s puzetou patria medzi veľmi bežné. Puzeta sa po navlečení iba nasadí na koniec náušnice.
  • Náušnice s háčikom majú dlhší koniec, ktorý je zaoblený – vďaka tomu sa nevyvlečie z ucha.

Ako udržiavať dámske náušnice stále krásne?

Čo sa týka údržby a skladovania, je dôležité dámske náušnice pravidelne čistiť, a to mäkkou handričkou. Uchovávajte ich na suchom mieste, ideálne v šperkovnici alebo škatuľke, aby nedošlo k ich poškriabaniu alebo zamotaniu. Nenoste náušnice pri športe, plávaní, alebo v prípade, že pracujete s chemikáliami.

i

Zháňate lacné náušnice? Potom si zoraďte kategóriu od najlacnejšieho, aby ste našli kúsky vo vašej cenovej relácii.

Čo ďalšie pri výbere náušníc môže hrať úlohu?

Existuje aj niekoľko ďalších kritérií, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa, aké náušnice pre vás budú tie pravé.

  • Typ vlasov zohráva dôležitú úlohu. Keď máte vlnité vlasy, voľte skôr hladké náušnice. Ak máte rovné vlasy, vyberte si odvážnejšie tvary.
  • Dĺžka vlasov môže byť rôzna. Pre krátke vlasy voľte decentný šperk, pre dlhé a polodlhé decentné aj dlhšie náušnice. Vyslovene dlhé, výrazné náušnice patria najmä k slávnostným účesom.
  • Farba vlasov sa tiež líši. Pre teplé odtiene (žltá blond farba, odtiene hnedej) sa hodí žlté zlato, k studeným odtieňom (platinová, biela blond farba) skôr striebro, biele zlato, alebo platina. Brunetkám pristane aj ružové zlato.
  • Tón pleti berte tiež do úvahy. Južanským typom pristane žlté zlato, bledé krásky by mali siahnuť po striebre, platine, alebo bielom a ružovom zlate.
  • Oblečenie náušnice doladia k dokonalosti. Pre decentne obliekaného človeka decentný šperk, pre milovníkov farieb a extravagancie pokojne niečo výraznejšie. Všímajte si aj obľúbené farby. Ak si nie ste istí, radšej zvoľte čisto kovový ako výrazne farebný šperk.

Špeciálnou kategóriou sú náušnice pre bábätká

Náušnice pre bábätká sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli bezpečné a pohodlné. Najčastejšou voľbou sú malé náušnice, ktoré obopínajú ušný lalôčik a zapínajú sa na klipsu, ktorá bábätko nijako netlačí. Môžete zvoliť aj klasické malé kôstky s detskými motívmi, ale tam hrozí, že nebudú pre bábätko úplne pohodlné. Čo sa týka materiálu, najlepšou voľbou je zlato, a to či už vyberiete biele, ružové, alebo klasické žlté. Najčastejšie sa deťom uši prepichujú okolo 6. mesiaca.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
919 položiek
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g) - Náušnice Varianty
4,5 48×
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g)
Náušnice – dámske, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 5.7g
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12086
EVOLUTION GROUP 31229.3 chryzolit dekorované kryštálmi Swarovski® (Ag 925/1000, 1,6 g) - Náušnice Varianty
4,8 11×
EVOLUTION GROUP 31229.3 chryzolit dekorované kryštálmi Swarovski® (Ag 925/1000, 1,6 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.7cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 1.6g
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10779
JSB Bijoux 61400774cr s krištáľmi Swarovski - Náušnice Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400774cr s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.2cm, lesklá povrchová úprava, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 7g
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10498
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11301.1 kryštál, dekorované zirkónmi (Ag 925/1000, 2,5 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 2.7cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 3g
Zľavnené -7 %
39,52 € 42,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11861
JSB Bijoux 61400782cr s krištáľmi Swarovski - Náušnice
Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400782cr s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 5g
Zľavnené -5 %
12,25 € 12,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10502
JSB Bijoux 61400751coop s krištáľmi Swarovski - Náušnice Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400751coop s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.8cm, lesklá povrchová úprava, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 8g
23,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10475
PANDORA People 290023C01 (Ag 925/1000, 1,4 g) - Náušnice Varianty
4,5 48×
PANDORA People 290023C01 (Ag 925/1000, 1,4 g)
Náušnice – dámske, lesklá povrchová úprava, bez povrchovej úpravy a lesk, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1.4g
49,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP15694
EVOLUTION GROUP 11178.3 ružový zirkón (925/1000, 1 g) - Náušnice Varianty
4,3
EVOLUTION GROUP 11178.3 ružový zirkón (925/1000, 1 g)
Náušnice – detské, vo veľkosti 0.16cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1g
36,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9135
EVOLUTION GROUP 31080.1 kôstky kvietky dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 0,8 g, biele) - Náušnice Varianty
4,5
EVOLUTION GROUP 31080.1 kôstky kvietky dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 0,8 g, biele)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 0.06cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 0.8g
15,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8589
4,9 16×
PANDORA Timeless 290058C01 (Ag 925/1000, 4,7 g)
Náušnice – dámske, lesklá povrchová úprava, matná povrchová úprava, bez povrchovej úpravy, lesk a mat, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 4.7g
79,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP15695
HOT DIAMONDS Trio DE388 (Ag925/1000, 5,6 g) - Náušnice Varianty
5,0
HOT DIAMONDS Trio DE388 (Ag925/1000, 5,6 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 2.5cm, ródiované, do náušníc sú zasadené diamanty, materiál: striebro, 2 diamanty, hmotnosť 5.6g
Cenová bomba
101,90 € Ušetríte 25,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP13555
5,0
HOT DIAMONDS Jasmine DE610 (Ag 925 / 1 000, 3,20 g)
Náušnice – dámske, ródiované, do náušníc sú zasadené diamanty, materiál: striebro, 2 diamanty, hmotnosť 3.2g
Super cena
64,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10829
PANDORA Signature 290558CZ (Ag 925/1000, 3,3 g) - Náušnice Varianty
4,6 26×
PANDORA Signature 290558CZ (Ag 925/1000, 3,3 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.9cm, bez povrchovej úpravy, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 3.3g
78,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12138
JSB Bijoux 61400782g-gsh s krištáľmi Swarovski - Náušnice Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400782g-gsh s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1cm, pozlátené, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 5g
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10503
4,9 16×
PANDORA Timeless 290528CZ (Ag 925/1000, 1,3 g)
Náušnice – dámske, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1.3g
48,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12137
5,0
PANDORA Moments 291076C01 (Ag 925/1000; 1,79 g)
Náušnice – dámske, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1.9g
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP16366
5,0 19×
PANDORA Garden 290744CZ (Ag 925/1000, 1,9 g)
Náušnice – dámske, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1.9g
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12142
5,0
JSB Bijoux Náušnice Srdiečka s krištáľovými kameňmi Swarovski®
Náušnice – dámske, lesklá povrchová úprava, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 2g
18,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8526
5,0
EVOLUTION GROUP 11172.3 modrý zirkón (925/1 000, 1 g)
Náušnice – detské, vo veľkosti 0.16cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1g
23,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9112
4,5
EVOLUTION GROUP 11006.1 crystal zircon uzol (Ag 925/1000, 1,0 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.3cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1g
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP14108
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11079.1 kryštál dekorovaný zirkónmi (Ag 925/1000, 1,3 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 0.9cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1.5g
23,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11858
EVOLUTION GROUP 31230.5 visiace okrúhle vitrail light dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 1,2 g, - Náušnice Varianty
4,5
EVOLUTION GROUP 31230.5 visiace okrúhle vitrail light dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 1,2 g,
Náušnice – dámske, vo veľkosti 0.15cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 1.2g
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8630
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11071.1 kryštál dekorovaný zirkónmi (Ag 925/1000, 0,9 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 0.7cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1g
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11857
5,0
PANDORA Moments 291156C01 (Ag 925/1000; 5,74 g)
Náušnice – dámske, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 5.7g
Zľavnené -12 %
65,53 € 74,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP16367

Dámske náušnice

Dámske náušnice

V kategórii Dámske náušnice máme práve teraz na Alza.sk celkom 919 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske náušnice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámske náušnice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske náušnice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske náušnice recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií