AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Súprava 100 ml

Zobraziť katalóg
DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Súprava 100 ml
5 1 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: EdT 50 ml, balzam po holení 50 ml - 48,10 €/100 ml
48,10 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KPFC4017 Produktové číslo:  3423222066130
DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Súprava 100 ml 48,10 € Momentálne nedostupné

DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Súprava 100 ml

V tejto luxusnej darčekovej kazete pre mužov nájdete parfumovanú vodu a balzam po holení. K by Dolce&Gabbana je drevitá aromatická vôňa s vrchnými tónmi citrusov, červeného pomaranča, sicílskeho citróna a borievky, strednými tónmi Pimento, šalvie, pelargónie a levandule a základom z cédra, haitského vetiveru a pačuli. Exkluzívna darčeková sada K by Dolce&Gabbana je vhodná pre charizmatických a sebavedomých mužov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady K by Dolce&Gabbana Blue EdT Set

  • Luxusná kozmetická kolekcia vhodná ako darček
  • K by Dolce & Gabbana je drevitá aromatická vôňa pre mužov
  • Exkluzívna darčeková sada K by Dolce&Gabbana obsahuje parfumovanú vodu a balzam po holení
  • Vrchné tóny tvoria citrusy, červený pomaranč, sicílsky citrón a bobule borievky
  • Stredné tóny tvoria Pimento, šalvia, pelargónie a levanduľa
  • Základnými tónmi K by Dolce&Gabbana sú céder, vetiver a pačuli

Obsah balenia:
Edt 50 ml
Balzam po holení 50 ml

Zloženie

EAU DE TOILETTE: Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.6 Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.1 Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.0 Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.3 Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.4 Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.5 ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYBENZOYBENZOYBENZOYBENZOYLITRALONATERALIS, EUOLHA CINNAMAL,091 301,301,301,03 0 0 3 0 0CINÁMAL, Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát.2 FIALOVÁ 2).


Balzám po holení: Aqua (voda), alkohol, cetearylhexanoát, butylénglykol, pentaerythrityl tetraetylhexanoát, parfum (voňa), glycerín, hydroxylát/acrylát, kopol, ozustý, ozubný, ozubný ozubný, angrylát. Bisabolol, tokoferylacetát, limonén, butylmethoxydibenzoylmethan, etylhexylmetoxycínnamát, polysorbát 60, akryláty/c10-30 alkyl-akrylát, krížový, alen-e-oun, alenro-un-un, alenroxid, awa-ouron, awa-oxidouroxid,, awonel, awonyl, bht, bht. GERANIOL.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Ovocná Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Ovocná Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Set 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOLCE & GABBANA K By D&G EdT Set 100 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií