AP+ nový vizuál Aplikace

Havlíkov balzam na pery 5 ml

Zobraziť katalóg
Havlíkov balzam na pery 5 ml
5 2 hodnotení
Balzam na pery
4,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSHaaa0019 Produktové číslo:  V122
Havlíkov balzam na pery 5 ml 4,90 € Momentálne nedostupné

Havlíkov balzam na pery 5 ml

Produkt je určený na každodenné opakované použitie v lete aj zime ako prirodzená starostlivosť o pery a ich okolie. Výborne pôsobí na suchú a popraskanú pokožku pier, ktorú hydratuje. Vďaka obsahu prírodných antimikrobiálnych a protizápalových látok má tiež schopnosť bojovať so škodlivinami postihujúcimi okolie ústnej dutiny. Vďaka stévii sladkej má príjemnú sladkúchuť.

Účinné zložky balzamu na pery Havlíkov balzam na pery 5 ml

  • BIO makadamiový olej (Macadamia Ternifolia Seed Oil): Vďaka obsahu vzácnej palmitoolejovej kyseliny, vitamínom A, B, E, selénu a zinku pomáha pokožku hydratovať a zanecháva ju zamatovo jemnú. Vysoký obsah antioxidačných látok chráni bunkové membrány.
  • Včelí vosk (Cera Alba): Včelí produkt bohatý na vitamín A, mono- a diestery mastných kyselín vytvára štruktúru a emulguje jej účinné zložky do dobre utierateľnej formy balzamku na pery. Má protizápalové a antioxidačné vlastnosti. Zjemňuje a chráni pokožku.
  • Propolis (Propolis Cera): Propolisový vosk je včelí produkt bohatý na bioaktívne látky, ako sú flavonoidy a fenolické kyseliny, aminokyseliny, minerály a vitamíny B1, B2, B3 a B7. Pomáha v starostlivosti o problematickú pokožku. Má antibakteriálne, antibiotické a dezinfekčné účinky. Tlmí negatívne účinky UV žiarenia na pokožku. Má vysokoantioxidačné účinky.
  • Rakytníkový extrakt (Hippophae Rhamnoides Fruit extract): Je bohatý na fytosteroly, vitamíny A, E, K, C, karotenoidy, flavonoidy, esenciálne mastné kyseliny, rutín, pektín, silice a triesloviny, minerály a alkaloid hippophein meniaci sa v organizme na serotonín (tzv. hormón šťastia). Poskytuje ochranu pred UVB žiarením, pomáha hojiť rany, pôsobíako antiseptikum a zachytáva voľné radikály. Čistí organizmus od toxických splodín. Urýchľuje hojenie jaziev a akné. Reguluje krvný obeh. Pomáha pri kožných ochoreniach, popáleninách a omrzlinách.
  • Makový olej (Papaver Orientale Seed Oil): Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny (kyselina linoleová a linolénová), má vysoký obsah vápnika a horčíka. Ďalej obsahuje železo, draslík, fosfor vrátane vitamínu E. Veľmi dobre pôsobí na suchú a popraskanú pokožku– vyživuje, regeneruje a chráni ju. Príjemne pôsobí na psychiku. Zvláčňuje pokožku a zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov.
  • Kokosový olej (Cocos Nucifera Oil): Je unikátny svojím zložením vďaka prevažujúcemu zastúpeniu nasýtených mastných kyselín. Je ľahký a zároveň dokáže redukovať vysušenie pokožky.
  • Stévia sladká (Stevia Rebaudiana): Používame farmaceutickú kvalitu steviol-glykozidov steviosid a rebaudiosid na zjemnenie a mierne osladenie chuti balzamu.
  • Vitamín E (Tokoferol): Vitamín E je prírodný antioxidant z rastlinných olejov. Chráni bunky pred oxidačným stresom a negatívnymi účinkami voľných radikálov.

Skladovanie:
Na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25 °C.


Zloženie

Macadamia Ternifolia Seed Oil (bio makadamiový olej), Helianthus Annuus Seed Oil (bio olej zo semien slnečnice), Cera Alba (bio včelí vosk), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Papaver Orientale Seed Oil (makový olej), Palmitic Acid (prírodná kyselina palmitová), Tocopherol (vitamín E antioxidant), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (bio extrakt z plodov rakytníka rešetliakového), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (extrakt z listov rozmarínu lekárskeho), Caprylyl Glycol (antimikrobiálna zložka), Propolis Cera (propolisový vosk v bio kvalite), Stevia Rebaudiana Extract (extrakt zo stévie).

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!
Typ produktu
Balzam na pery Hotovo!
Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Objem
5 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!

Typ

Typ produktu
Balzam na pery Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Objem
5 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Havlíkov balzam na pery 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Havlíkův balzám na rty 5 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií