P&G boost Effaclar

Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml

Zobraziť katalóg
Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml
Sprchový gél – vyhotovenie: prírodné a vegánske, ideálny na suchú pokožku, hydratačný, uvoľňujúci, vyhladzujúci a upokojujúci, s prírodnými olejmi, s prírodnými zložkami a s proteínmi, objem 200ml - 59,50 €/1 l
11,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSHaaa0039 Produktové číslo:  V348
Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml 11,90 € Momentálne nedostupné

Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml

Chcete premeniť dennú rutinu na príjemný zážitok a svojej pokožke pri sprchovaní dopriať všetko, čo si žiada? Potom si zamilujete sprchový gél Havlíkova apotéka. Vďaka svojmu zloženiu si poradí rovnako so suchou či podráždenou pokožkou. O vašu pokožku sa počas sprchovania a umývania skvele postará zloženie s prírodnými olejmi. Jeho jemná vôňa bude mať priaznivý vplyv na upokojenie mysle. Ak dávate prednosť vegánskemu zloženiu, nesmie vám doma chýbať. Sprchovací gél obsahuje iba tie najkvalitnejšie prírodné látky, ktoré boli vyberané s vysokou starostlivosťou. Jeho levanduľový variant okúzli vaše zmysly a spríjemní každodenné rituály v rámci starostlivosti o vašu pokožku vo vani či v sprche. Sprchovací gél sa postará o dokonalú očistu vášho tela a pokožku zanechá zamatovo jemnú a vláčnu.

Kľúčové prednosti sprchového gélu Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml

  • Sprchový gél Havlíkova apotéka vašu pokožku zrelaxuje, vyživí a poteší vaše zmysly
  • Zloženie s prírodnými olejmi, s prírodnými zložkami a s proteínmi
  • Na upokojenie mysle
  • Patrí medzi vegánske produkty
  • Vyrába sa z prírodných surovín
  • Sprchový gél Havlíkova apotéka na suchú pokožku poskytne pokožke pri umývaní a sprchovaní výnimočnú starostlivosť
  • Objem predstavuje 200 ml

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda slúži ako nosič vodorozpustných látok), Sodium Lauroamphoacetate (jemný tenzid používaný v detskej kozmetike), Coco Glucoside (jemný tenzid používaný v detskej kozmetike), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Glyceryl Stearate Citrate (emulgátor rastlinného pôvodu), Citric Acid (kyselina citrónová slúži na úpravu pH), Sodium Chloride (soľ), Solanum Tuberosum Pulp Extract (zemiakový extrakt), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový extrakt), Glycerín (prírodné zvlhčovadlo), Xanthan Gum (rastlinné zahusťovadlo), Caprylyl Glycol (prírodný emolient, podporuje konzerváciu), Sodium Benzoate (prírodný konzervant), Potassium Sorbate (prírodný konzervant), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej z levandule úzkolistej), Linalool (pochádza z esenciálnych olejov).

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Havlíkova apotéka Gél na umývanie Moje krásne telo – Levanduľa 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Havlíkova apotéka Mycí gel Moje krásné tělo - Levandule 200 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií