AP+ nový vizuál Effaclar

Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml

Zobraziť katalóg
Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml
Sprchový gél – vyhotovenie: prírodné a vegánske, ideálny na suchú pokožku, hydratačný, regeneračný, osviežujúci a relaxačný, s prírodnými zložkami a s vitamínmi, objem 200ml - 64,50 €/1 l
12,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSHaaa0044 Produktové číslo:  OA096
Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml 12,90 € Momentálne nedostupné

Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml

Chcete svojej pokožke pri umývaní a sprchovaní dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo? Potom si vás určite získa sprchový gél Havlíkova apotéka. Svojím zložením bude rovnako vhodnou voľbou na veľmi suchú pokožku, ktorej dodá potrebnú hydratáciu. Produkt má hydratačný, regeneračný, osviežujúci a relaxačný účinok. Určite oceníte s najväčšou starostlivosťou vybrané zloženie s vitamínmi. Ak vás oslovujú vegánske prípravky, je pre vás správnou voľbou. Sprchový gél je nabitý poctivými ingredienciami zo sveta prírody. Jeho vanilkový variant vás určite zaujme a postará sa o spríjemnenie vašich každodenných chvíľ strávených pri umývaní alebo sprchovaní. Sprchový gél šetrne, ale účinne umyje vašu pokožku a zanechá ju príjemne prevoňanú.

Hlavné vlastnosti sprchového gélu Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml

  • Sprchový gél Havlíkova apotéka šetrne a účinne umyje vašu pokožku a zanechá ju zamatovo jemnú
  • Účinok: hydratačný, regeneračný, osviežujúci a relaxačný
  • Zloženie s prírodnými zložkami a s vitamínmi
  • Patrí medzi vegánske produkty
  • Je zhotovený z prírodných surovín
  • Sprchový gél Havlíkova apotéka na suchú pokožku poskytuje pokožke pri umývaní či sprchovaní prvotriednu starostlivosť
  • Objem predstavuje 200 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate (jemná umývacia zložka), Glycerín (prírodné zvlhčovadlo), Lauryl Glucoside (jemná umývacia zložka), Sunfloweroyl Methylglucamide (jemná umývacia zložka), Cocamidopropyl Betaine (jemná umývacia zložka), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (jemná umývacia zložka), Sodium Cocoyl Glutamate (jemná umývacia zložka), Glyceryl Oleate (prírodný emulgátor), Coco-Glucoside (prírodný tenzid), Citric Acid (úprava pH), Propylene Glycol (rozpúšťadlo es. olejov), Sodium Chloride (soľ), Sodium Benzoate (konzervant pre prírodnú kozmetiku), Xylitylglucoside (aktívna látka Aquaxyl), Parfém (zmes organických aromatických látok), Anhydroxylitol (aktívna látka Aquaxyl), Potassium Sorbate (konzervant pre prírodnú kozmetiku), Morus Nigra Fruit Extract ( extrakt z moruše), Xylitol (aktívna látka Aquaxyl), Maltodextrín (prírodný stabilizátor, zlepšuje vstrebávanie látok do pokožky), Sorbitol (prírodná gélotvorná látka), Glucose (aktívna látka Aquaxyl), Solanum Tuberosum Extract (extrakt zo zemiaka), Hibiscus Sabdariffa Flower Extract (extrakt z ibišteka), Phalaenopsis Amabilis Extract (extrakt z bielej orchidey)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!

Problémy

Problémy
Na suchú pokožku Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový gél Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Havlíkova apotéka Sprchovací gél Si krásna a milovaná 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Havlíkova apotéka Sprchový gel Jsi krásná a milovaná 200 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií