LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml

Zobraziť katalóg
LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml
5 2 hodnotení
Darčeková sada parfumov - 133,17 €/100 ml
Kód:  KPFC3183 Produktové číslo:  3614273257381
LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml Predaj skončil

LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml

Dámska darčeková sada Lancôme La Vie Est Belle EdP Set vám navodí pocit šťastia a slobody. Začnete znova objavovať krásy života. LANCÔME La Vie Est Belle EdP vykúzli úsmev na pere každej sebavedomej žene. Pri vstupe do miestnosti všetci ucítia sladkú ovocnú a kvetinovú vôňu. Len sebavedomá žena, ktorá sa ničomu nepodvolí ocenia sofistikovanú dámsku parfumovanú vodu LANCÔME La Vie Est Belle EdP. Vôňa je vhodná na celodenné nosenie. Objavte voľbu žiť podľa seba a zvoliť si svoju vlastnú cestu. Pokiaľ patríte k ženám, ktoré si nenechajú diktovať normy spoločností, bude LANCÔME pre vás tá pravá voľba.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set

  • Darčeková sada Lancôme La Vie Est Belle EdP Set je vhodná pre ženy
  • Odkrýva pocity šťastia a slobody
  • Vyznačuje sa ovocnou a kvetinovou vôňou
  • Je vhodná na každodenné nosenie
  • Darčekovú sadu LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set ocenia najmä sebavedomé ženy

Vlastnosti darčekovej sady LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set

Spoznajte jedinečnú vôňu od značky LANCÔME, ktorá presne vystihne vašu ženskosť. Táto parfumovaná voda je vytvorená iba z ušľachtilých surovín, ktoré si vás absolútne podmania. LANCÔME La Vie Est Belle EdP je elegantná vôňa skrývajúca pocit slobody, radosti zo života a krásy všetkých maličkostí okolo nás. Vôňa je určená pre ženy, ktoré dokážu skombinovať životnú silu s harmonickým vyvážením. Parfémovanej vôni LANCÔME prepožičala tvár svetovo známa herečka Julia Roberts. Pusťte vôňu Lancôme La Vie Est Belle EdP do svojho života a nechajte sa pohltiť týmto skvostom.

Popis vône LANCÔME La Vie Est Belle EdP

Dámska parfumovaná voda LANCÔME La Vie Est Belle EdP je hneď v úvode očarujúca vďaka šťavnatej esencii čiernych ríbezlí a sladkej hrušky. Srdcom vône prestupuje vzácny kosatec a hodvábny jazmín. Ucítite aj magické kvety pomarančovníka. Základ je tvorený jedinečnými tonka fazuľami, delikátnymi pralinkami, exotickým pačuli a gurmánskou vanilkou.

Sada obsahuje:
Dámsku parfumovanú vodu LANCÔME La Vie Est Belle EdP 60 ml

Typ vône:
Ovocná, kvetinová

Hlava:
Čierne ríbezle, hruška

Srdce:
Kvet pomarančovníka, kosatec, jazmín

telo:
Pralinka, pačuli, tonka fazuľa, vanilka

Zloženie

ALKOHOL, ALKOHOL, PARFUM / Fragrance, PARFUM / Fragrance, VODA/VODNÁ, VODA/VODNÁ, LINALOOL, LINALOOL, BENZYLSALICYLÁT, BENZYLSALICYLÁT, LIMONENE, LIMONENE, METHYL ANTHRANILATE, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, BHT, CI 14700/RED 4, CI 14700/RED 4, CI 17200 / RED 33, CI 17200 / RED 33, GERANIOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, coumarin, coumarin, FARNESOL, FARNESOL, CITRAL, CITRAL, CITRONELLOL, CITRONELLOL, BENZYLALKOHOL, BENZYLALKOHOL, BENZYLBENZOÁT, BENZYL BENZOATE (F. I. L. B205877/1).

Parametre a špecifikácia

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Ovocná Hotovo!
Vonné zložky
Čierne ríbezle, Jazmín, Pomaranč, Vanilka Hotovo!
Krajina pôvodu
Francúzske Hotovo!
Objem
60 ml Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Ovocná Hotovo!
Vonné zložky
Čierne ríbezle, Jazmín, Pomaranč, Vanilka Hotovo!
Krajina pôvodu
Francúzske Hotovo!

Objem

Objem
60 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií