AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

REVLON Uniq One Kokos

Zobraziť katalóg
REVLON Uniq One Kokos
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Intenzívna hydratačná super maska ??na vlasy (Super10R Hair Mask) 300ml + Kokosová vlasová kúra 10 v 1 (Nettopy Hair Treatment Coconut) 150ml
Kód:  KSDS1129 Produktové číslo:  8432225096384

REVLON Uniq One Kokos

Pokiaľ zháňate vlasovú kúru pre dokonale hydratované vlasy, vyskúšajte darčekovú súpravu REVLON Uniq One Kokos. V tejto súprave nájdete intenzívnu hydratačnú masku na vlasy a vlasovú kokosovú kúru. Intenzívna hydratačná super maska sa ľahko oplachuje, opravuje a vyživuje vlasy a dodáva im silu, hodvábnu jemnosť, preventívne pôsobí proti lámavosti vlasov a rozstrapkaným končekom. Kokosová vlasová kúra má 10 účinkov v jedinom prípravku, je vhodná pre všetky typy vlasov. Ošetruje a skrášľuje vaše vlasy. Zaiste si obľúbite príjemnú vôňu kokosu, pražených mandlí a vanilky. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy REVLON Uniq One Kokos

  • Dokonalá hydratácia so Super10R Hair Mask
  • Maska chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi
  • Vytvára vlasy lesklé a hodvábne jemné
  • Vlasy už nikdy nebudú strapaté
  • Vďaka nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy
  • All In One Hair Treatment Coconut napravuje štruktúru vlasov
  • Ochráni vašu farbu
  • Udrží tvar vlasov po dlhšiu dobu
  • Uľahčuje rozčesávanie, žehlenie a rozplietanie vlasov
  • Zabraňuje štiepeniu končekov

Dokonale hydratované vlasy so Super10R Hair Mask

Hydratačná maska Super10R Hair Mask vaše vlasy dokonale ošetrí s hĺbkovou hydratáciou. Vaše vlasy budú chránené pred vonkajšími vplyvmi a škodlivým UV žiarením. Vďaka maske Super10R Hair Mask budú vaše vlasy neuveriteľne lesklé a hodvábne jemné. Už nikdy nebudú vaše vlasy strapaté alebo lámavé s rozštiepenými končekmi. Hydratačná maska vyživuje vaše vlasy od korienkov až ku končekom s vysokou hydratáciou. Vďaka svojej nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy. Maska Super10R Hair Mask dodá vašim vlasom objem a regeneruje poškodené vlasy do hĺbky. 

Krásna farba i tvar vlasov s Nettopy Hair Treatment Coconut

All In One Hair Treatment Coconut dokáže napraviť štruktúru suchých a poškodených vlasov, dodáva im jemnosť a hodvábnu štruktúru. Kokosová vlasová kúra chráni vaše vlasy pred teplom a pomocou UVA a UVB filtrov dokáže ochrániť tiež vašu farbu. Vlasy vďaka tejto kúre udržia svoj tvar po dlhšiu dobu. All In One Hair Treatment Coconut uľahčuje rozčesávanie, žehlenie a pomáha rozpletať vlasy, dodáva vlasom objem a zabraňuje štiepeniu končekov. 

Ako používať Super10R Hair Mask:
Aplikujte na šampónom umyté vlasy, nechajte tri minúty pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Ako používať Nettopy Hair Treatment Coconut:
Naneste malé množstvo Uniq One Coconut do dlaní a vmasírujte ho do vlasových dĺžok až po končeky.

Zloženie Super10R Hair Mask:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerín, C10-18 triglyceridy, butylénglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, izopropylalkohol, glyceryl dibehenát, kyselina citrónová , Ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid, PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonén, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionone, Fenoxyetanol, Metylparabén, Etylparabén

Zloženie Nettopy Hair Treatment Coconut:
Aqua (voda), Ceteraylalkohol, Behentrimoniumchlorid, Cyclopentasiloxan, Panthenol, Izopropylalkohol, Quaternium-80, Propylénglykol, Disodium EDTA, Silk Aminokyseliny, Chlorid sodný, Ethyhexylmethoxycinnamát, Butylmethoxydibenzoylmethan, Parfum, Benzylsalicylát,, Benzylalkohol, fenoxyetanol, metylparabén, etylparabén.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Objem
450 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Objem

Objem
450 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: REVLON Uniq One 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON Uniq One Kokos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One Coco + Mask Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Uniq One Kókusz.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií