AP+ nový vizuál Protiplnění

REVLON Uniq One Lotus

Zobraziť katalóg
REVLON Uniq One Lotus
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Intenzívna hydratačná super maska na vlasy (Super10R Hair Mask) 300ml + Bezoplachová starostlivosť s výťažkom z lotosu (Lotus Flower Leave-in Hair Treatment) 150ml
Kód:  KSDS1130 Produktové číslo:  8432225096391

REVLON Uniq One Lotus

Pokiaľ zháňate vlasovú kúru pre dokonale hydratované vlasy, vyskúšajte darčekovú súpravu REVLON Uniq One Lotus. V tejto súprave nájdete intenzívnu hydratačnú masku na vlasy a bezoplachovú starostlivosť s výťažkom z lotosu. Intenzívna hydratačná super maska sa ľahko oplachuje, opravuje a vyživuje vlasy a dodáva im silu, hodvábnu jemnosť, preventívne pôsobí proti lámavosti vlasov a rozstrapkaným končekom. Bezoplachová starostlivosť s výťažkom z lotosu vás očarí svojou kvetinovou vôňou. Hydratuje a chráni vlasy s úžasnými výsledkami. Po použití Lotus Flower Leave-in Hair Treatment budú vlasy hodvábne jemné.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy REVLON Uniq One Lotus

  • Dokonalá hydratácia so Super10R Hair Mask
  • Maska chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi
  • Vytvára vlasy lesklé a hodvábne jemné
  • Vlasy už nikdy nebudú strapaté
  • Vďaka nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy
  • Lotus Flower Leave-in Hair Treatment s nádhernou kvetinovou vôňou
  • Hydratuje a regeneruje vlasy
  • Dodáva im lesk a pôsobí proti krepovateniu
  • Chráni vlasy pri žehlení

Dokonale hydratované vlasy so Super10R Hair Mask

Hydratačná maska Super10R Hair Mask vaše vlasy dokonale ošetrí s hĺbkovou hydratáciou. Vaše vlasy budú chránené pred vonkajšími vplyvmi a škodlivým UV žiarením. Vďaka maske Super10R Hair Mask budú vaše vlasy neuveriteľne lesklé a hodvábne jemné. Už nikdy nebudú vaše vlasy strapaté alebo lámavé s rozštiepenými končekmi. Hydratačná maska vyživuje vaše vlasy od korienkov až ku končekom s vysokou hydratáciou. Vďaka svojej nemastnej receptúre nezaťažuje vlasy. Maska Super10R Hair Mask dodá vašim vlasom objem a regeneruje poškodené vlasy do hĺbky.

Krásne vlasy bez krepovatenia s Lotus Flower Leave-in Hair Treatment

Bezoplachová starostlivosť na vlasy má nádhernú kvetinovú vôňu. S Lotus Flower Leave-in Hair Treatment váš účes dlhšie udrží, vlasy budú silné s veľkým objemom. Táto maska dokonale hydratuje vlasy, dokáže regenerovať suché a poškodené vlasy, dodá im lesk a pôsobí proti krepovateniu vlasov. Má ochranné prostriedky proti vysokým teplotám, môžete teda svoje vlasy bez obáv žehliť žehličkou. Dokáže tiež ochrániť farbu vlasov pomocou filtrov UVA a UVB. Lotus Flower Leave-in Hair Treatment uľahčuje rozčesávanie, pôsobí proti zamotaniu vlasov a štiepeniu končekov.

Ako používať Super10R Hair Mask:
Aplikujte na šampónom umyté vlasy, nechajte tri minúty pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Ako používať Lotus Flower Leave-in Hair Treatment:
Nastriekajte do vlhkých vlasov zo vzdialenosti 20 cm, potom upravte podľa vlastnej potreby alebo nechajte voľne uschnúť. Prípravok je možné aplikovať aj na suché vlasy. Neoplachujte!

Zloženie Super10R Hair Mask:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerin, C10-18 triglyceridy, butylenglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, isopropylalkohol, glyceryl-dibehenát, kyselina citrónová, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid, PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Zloženie Lotus Flower Leave-in Hair Treatment:
Aqua (voda), Cetearylalkohol, Behentrimoniumchlorid, cyklopentasiloxan, panthenol, isopropylalkohol, quaternium-80, propylenglykol, disodná EDTA, hedvábné aminokyseliny, sodná sůl methoxybenzoylmethanu, parfum, Linalool, Geraniol, citronellol, alfa-isomethyl-ionon, citrál, cinnamylalkohol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!
Objem
450 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Objem

Objem
450 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: REVLON Uniq One 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One Lotus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON Uniq One Lotus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií