Šperky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ šperku
Náramok
(1313)
Náušnice
(1165)
Náhrdelník
(687)
Prívesok
(663)
Prsteň
(345)
Určenie
Dámske
(3466)
Pánske
(399)
Unisex
(462)
Detské
(139)
Osadenie
Bez osadenia
(1312)
Zirkóny
(1035)
Diamanty
(442)
Kryštály
(361)
Krištále Swarovski
(276)
Materiál
Striebro
(2307)
Všeobecný kov (bižutérny)
(610)
Chirurgická oceľ
(501)
Nehrdzavejúca oceľ
(490)
Koža
(191)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Šperky sú krásnym doplnkom aj spôsobom, ako vyjadriť svoj štýl. Výber toho správneho šperku nebýva jednoduchou úlohou. Na trhu je celý rad šperkov v podobe prsteňov, náhrdelníkov, náramkov, ale aj menej obvyklých brošní a manžetových gombíkov. Mali by ste zohľadniť, pre koho je šperk určený, aký typ chcete zvoliť, materiál a v neposlednom rade aj špecifiká jeho budúceho nositeľa. Podľa čoho teda šperky vyberať a ako zvoliť tie správne?

Pokračovať

Podľa čoho vyberať šperky?

Keď vyberáte šperky, zvážte niekoľko dôležitých faktorov, vďaka ktorým bude vybraný kúsok nielen oku lahodiaci, ale tiež sa bude hodiť na danú príležitosť a bude ladiť s osobným štýlom. Máte pritom možnosť voliť z nepreberného množstva variantov, či už ide o rôzne materiály, šperky s osadením alebo bez neho, štýl šperku, ale aj pohodlie pri nosení a možnosť zladenia s outfitom alebo ďalším šperkom. Svoju úlohu zohráva aj to, či hľadáte šperky na každodenné nosenie alebo na slávnostnú príležitosť.

  • Náhrdelníky sa nosia okolo krku. Môžu mať rôzne dĺžky, nájdete ich jednovrstvové aj viacvrstvové, doplniť ich môžete vybranými príveskami, alebo ich nosiť bez nich.
  • Prstene zdobia ruky a majú často hlbší význam, pretože sa používajú napríklad na zásnuby. Prstene sú jednoduché aj zložito zdobené, osadené kameňmi.
  • Náušnice nesmú chýbať vo výbave žiadnej ženy, ale často aj mužov, zdobia sa nimi aj malé slečny. Vybrať si môžete z obrovského množstva druhov a štýlov.
  • Prívesky sú prvky, ktoré ozdobia náhrdelník alebo náramok. Na trhu je skutočne veľké množstvo týchto šperkov, takže si každý vyberie ten svoj.
  • Náramky sú obľúbeným doplnkom, ktorý sa nosí na zápästí. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, s osadením aj bez neho, môžu mať aj prívesky.
  • Brošňa sa znova vracia do módy, sú to elegantné šperky, ktoré sa pripínajú na hornú časť odevu.

i

Aby všetko spolu ladilo, sú tu šperky v sade

Šperky v sade sú ideálne vo chvíli, keď potrebujete dokonale ladiace kusy. Vzájomne sa dopĺňajú, majú jednotný vzhľad. V sadách najčastejšie nájdete náhrdelník s príveskom, náušnice a náramok. Dopĺňať ich môže aj prsteň alebo hodinky. Nielen zlatý set šperkov je skvelý na slávnostné udalosti, ako sú svadby alebo plesy, kedy vášmu outfitu dodá dokonalý vzhľad a zároveň ho zjednotí.

Šperky – náušnice
Náušnice

Šperky – brošňa
Brošňa

Šperky – prívesok
Prívesok

Šperky – náramok
Náramok

Retiazky sú univerzálnym doplnkom, ktorý môžete nosiť samostatne alebo s príveskom. Zaobstarať si ich môžete v rôznych dĺžkach, dizajnoch a z rôznych materiálov, hodia sa tak na akúkoľvek príležitosť.

Vyberte si šperky podľa materiálu

Jedným z parametrov, ktorý vás bude zaujímať, keď budete vyberať šperky, je materiál. Vyberať môžete z niekoľkých známych materiálov. Ide o striebro, ktoré je elegantné a jemné, ďalšie je zlato, tradičné, nadčasové a luxusné, potom chirurgická oceľ, odolný a moderný materiál. Často tiež narazíte na bižutérny kov. Ten má iba povrchovú úpravu napodobňujúcu drahé kovy. Vzácnejšie sa môžete stretnúť aj s titánom, platinou či ďalším materiálom.

Zaobstarajte si elegantné zlaté šperky

Zlaté šperky sú tradičné a tiež veľmi cenené, na výrobu šperkov sa zlato využíva už od nepamäti. Sú krásne a hodnotné, zároveň aj odolné. Zoženiete ich v rôznej rýdzosti a tiež v odlišnom farebnom vyhotovení, kedy sa zlato zlieva s ďalšími kovmi, aby dalo vzniknúť bielemu alebo ružovému odtieňu. Zlaté šperky sa hodia na každodenné nosenie, ale aj na výnimočné príležitosti, používajú sa tiež na obdarovávanie.

Pozlátené šperky sú kombináciou dostupných kovov a luxusnejšej povrchovej úpravy, ich cena je tak nižšia. O takéto šperky je ale nutné sa správne starať, aby vydržali dlho krásne.

Obľúbené sú strieborné šperky

Strieborné šperky sú jedny z najobľúbenejších, a to nielen vďaka svojmu vzhľadu, ale aj kvôli dostupnosti. Šperky zo striebra sú elegantné a jemné, nájdete na nich často veľké detaily. Tento materiál obvykle dobre znášajú aj osoby s citlivou pokožkou. Aby si zachovali svoju krásu, treba sa k nim vhodne správať a pravidelne ich čistiť aj dobre skladovať, aby neoxidovali – nečerneli na povrchu, čo ovplyvňuje ich vzhľad.

Trendy sú šperky z chirurgickej ocele

Šperky z chirurgickej ocele sú moderné, navyše veľmi odolné a praktické. Dobre znášajú každodenné nosenie a vedia odolať aj možnému mechanickému poškodeniu. Nájdete ich najčastejšie v minimalistickom, industriálnom dizajne, ktorý sa hodí na každodenné nosenie. Šperky z chirurgickej ocele sú hypoalergénne a nepodliehajú oxidácii tak ľahko ako striebro. Budú tak pre mnohých príjemnejším spoločníkom.

Titánové šperky sú najtvrdšie, preto sa vyznačujú veľmi dlhou životnosťou. Sú hypoalergénne, veľmi ľahké a odolávajú korózii.

Často sa na šperky využíva bižutérny kov

Bižutéria označuje šperky vyrobené z bižutérneho kovu. Ide o zliatinu rôznych kovov, ktoré majú povrchovú úpravu pripomínajúcu drahé kovy. Sú vďaka tomu cenovo dostupnou alternatívou šperkov. Naopak, neponúknu vám takú odolnosť. Môžete vyberať z veľkého množstva dizajnov za príjemnú cenu. Je vhodné sa o ne ale viac starať, aby nestratili svoj lesk, a citlivé osoby nemusia kontakt s nimi dobre znášať.

Šperky – náhrdelník
Strieborný náhrdelník

Šperky – bižutéria
Prívesok z bižutérie

Šperky – náramok
Náramok z ocele a kože

Šperky – náušnice
Zlaté náušnice

Rýdzosť šperku

Rýdzosť sa vyjadruje puncom rýdzosti, ktorý sa tiež označuje ako rýdzostné číslo. V prípade zlata je ukazovateľom počet karátov, ktorý udáva hmotnostný obsah zlata v šperku. Čím vyšší počet karátov, tým nižší obsah ostatných prímesí a tým hodnotnejší šperk. Jeden karát zodpovedá 1/24 hmotnosti kovu – rýdze zlato má teda 24 karátov. Pre ostatné kovy (striebro, platina) sa tento pomer vyjadruje v tisícinách.

Zlato

Počet karátov 6 8 9 14 18 22 24
Tisíciny 250 333 375 585 750 900 999
Rýdzostné číslo 5 4 3 2 1

Striebro

Tisíciny 750 800 835 900 925 959 999
Rýdzostné číslo 6 5 4 3 2 1 0

Platina

Tisíciny 800 850 900 950 999
Rýdzostné číslo 4 3 2 1 0

Vyberte si šperky pre ženy, mužov aj deti

Vybrať si môžete šperky určené pre ženy, mužov aj deti, sú obľúbené u všetkých. Muži nosia najviac náramky, prstene a manžetové gombíky na špeciálne príležitosti. Ženy majú k dispozícii širokú škálu šperkov v mnohých dizajnoch a štýloch od náušníc a náhrdelníkov cez náramky a prívesky až po brošne. Aj deti si medzi šperkami nájdu svoje. Sú to predovšetkým menšie náušnice s detskými motívmi, dôležitá je u nich predovšetkým bezpečnosť, pohodlie a aj hypoalergénne materiály.

  • Dámske šperky sú nenahraditeľné, pretože ženy ich skrátka milujú, a náušníc, náhrdelníkov, príveskov ani náramkov nie je nikdy dosť. Unikátnosť im môžu dodať aj trblietavé či vzácne kamene. Šperky vyberajte podľa vkusu ženy, jej veku aj príležitosti.
  • Šperky pre mužov im umožňujú vyjadriť ich osobnosť pomocou štýlového šperku. Vyberať môžete z prsteňov, náramkov a retiazok alebo zdobených spôn na kravatu a manžetových gombíkov. Trendom sú hlavne mohutné náhrdelníky. Kovy často dopĺňa napríklad koža.
  • Detské šperky sú špecifické, najtradičnejším šperkom sú náušnice pre dievčatká, ktoré sa často dedia z generácie na generáciu. Deťom však môžete darovať aj retiazku či náramok, získajú tým krásnu a cennú pamiatku na vás aj dôležité okamihy.

Hľadáte cenovo dostupnejšie varianty? Lacné šperky, ktoré napriek výhodnej cene patria medzi pekné kúsky, potešia vás aj vašu peňaženku.

Túžite mať šperky osadené kameňmi?

Vaše šperky môžu mať rôznu podobu, aj čo sa týka ich osadenia. Niekto preferuje jednoduché šperky bez kameňov a ozdôb, ktoré sa tiež hodia na každodenné nosenie, možno ale máte radšej šperky osadené rôznymi kameňmi. Tie sú tiež vhodnejšie na slávnostné udalosti, sú oveľa výraznejšie. Možností je v tomto prípade mnoho. Môže ísť o perly, pravé aj syntetické či prírodné kamene atď. Ďalej si môžete vybrať aj farby kameňov, ktoré sa vám páčia a budú ladiť s vašim outfitom.

  • Swarovski šperky sú známe vďaka svojej farebnosti a ligotu, ktoré získavajú precíznym brúsením. Vyzerajú luxusne, pritom sú cenovo dostupné a veľmi obľúbené.
  • Pandora šperky sú trendom, ktorý vám umožňuje vytvoriť personalizované šperky. Na základný náramok si navlečiete prívesky, ktoré majú osobný význam.
  • Perlové šperky budú vždy elegantné a klasické. Používajú sa prírodné aj syntetické perly v rôznych farbách, pritom každá má iný význam.

i

Doprajte si luxusné diamantové šperky

Diamantové šperky sú vrcholom luxusu a elegancie. Diamanty sa oslnivo trblietajú a pritiahnu pozornosť každého. Hodia sa hlavne ako darček pri významných životných udalostiach, ako sú svadby, výročia alebo zásnuby. Každý diamant je pritom jedinečný. Nájsť ich môžete na náušniciach, prsteňoch aj náhrdelníkoch a budú vždy symbolom lásky a večnej krásy, slúžia pritom aj ako investícia a niečo, čo je možné odovzdávať z generácie na generáciu.

Šperky – brošňa s perlou
Brošňa s perlou

Šperky – náramok bez osadenia
Náramok bez osadenia

Šperky – náušnice s kryštálmi
Náušnice s kryštálmi

Luxusné šperky – prsteň s diamantom
Prsteň s diamantom

Ako sa správne starať o šperky?

Správna starostlivosť o šperky je dôležitá preto, aby vydržali dlho krásne. Je teda vhodné ich pravidelne čistiť a uchovávať na mieste, kde budú chránené pred vodou a inými vplyvmi, kde nedôjde k ich poškriabaniu. Na starostlivosť o šperky sa hodia špeciálne čistiace prostriedky určené na konkrétny materiál, a taktiež mäkké handričky, ktoré ich povrch nepoškodia. Okrem pravidelnej údržby vašim šperkom prospeje aj šetrné zaobchádzanie, vďaka ktorému vydržia dlho krásne.


Šperky vhodne uložte. Najlepšie je zaobstarať šperkovnicu, krabičku alebo stojan na šperky, kde budú v bezpečí a prehľadne uložené.

Hľadáte špeciálne šperky? Je ich celý rad

Ak chcete mať šperky populárnych značiek, nájdete ich celý rad. Často sú jedinečné a veľmi osobité. Okrem toho ponúkajú aj precízne spracovanie a vysokokvalitné materiály. Každá značka má svoj vlastný štýl, spoznáte ich tak na prvý pohľad, a zameriava sa na odlišné aspekty. Nájdete tak medzi nimi hravé aj elegantné kúsky, ktoré sa budú hodiť na rôzne príležitosti a pre každého podľa jeho záujmov.

  • Šperky pre páry symbolizujú vzájomné city aj puto, dávajú vám možnosť nosiť spoločne zladené kúsky ako dôkaz vášho vzťahu.
  • BFF náramky pre 2 sú skvelé ako symbol priateľstva, vďaka ktorému si budete svojho najlepšieho priateľa stále pripomínať.
  • Náušnice pre mužov predstavujú moderný a štýlový doplnok s dôrazom na individualitu a vkus svojho nositeľa.
  • PDPAOLA šperky sú moderné a elegantné, inšpirujú sa prírodou a ženskou silou.
  • Disney šperky sú plné rozprávkových kúziel a postáv zo známych príbehov.
  • Tous šperky spoznáte podľa ikonického medvedíka, sú hravé a farebné.

Chcete mať niečo naozaj originálne? Šperky z materského mlieka sú presne také, zároveň si vďaka nim zachováte spomienky na obdobie dojčenia a spojenia s dieťaťom. Tomu potom môžete šperk venovať, keď bude staršie.

Medzi moderné zlaté šperky patria aj ružence

Ako vyzerajú moderné zlaté šperky? Nájdete v nich spojenie elegantného zlata a inovatívneho dizajnu. Tieto šperky majú čisté línie, často geometrické tvary a minimalistické spracovanie. Patria sem nielen náhrdelníky, náušnice a náramky, ale aj napríklad ruženca na krk, ktoré nie sú len symbolom náboženstva. Hodia sa na každodenné nosenie aj špeciálne chvíle, pri ktorých podčiarknu váš štýl a osobnosť.

  • Strieborný ruženec na krk je elegantný a jemný, využijete ho ako šperk na každý deň.
  • Zlatý ruženec na krk je spojením luxusu a tradícií, čo z neho robí nadčasový doplnok.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 528 položiek
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-17
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, pozlátený, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 12.3g
Zľavnené -22 %
147,13 € 188,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12165
PANDORA Signature 280585CZ - Náušnice
Varianty
4,6 26×
PANDORA Signature 280585CZ
Náušnice – dámske, pozlátené, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 1.3g
Zľavnené -11 %
59,32 € 66,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12134
EVOLUTION GROUP 31229.3 chryzolit dekorované kryštálmi Swarovski® (Ag 925/1000, 1,6 g) - Náušnice Varianty
4,8 11×
EVOLUTION GROUP 31229.3 chryzolit dekorované kryštálmi Swarovski® (Ag 925/1000, 1,6 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.7cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 1.6g
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10779
JSB Bijoux 61400774cr s krištáľmi Swarovski - Náušnice Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400774cr s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1.2cm, lesklá povrchová úprava, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 7g
18,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10498
4,5
PANDORA Timeless 391229C01-45 (Ag 925/1000; 3,45 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 3.4g
76,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP16370
HOT DIAMONDS Love DN127 (Ag 925/1000, 3,14 g) - Náhrdelník Varianty
5,0
HOT DIAMONDS Love DN127 (Ag 925/1000, 3,14 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 46cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené diamanty, materiál: striebro, počet diamantov: 1 diamantom, hmotnosť 3.14g
122,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10822
5,0
JSB Bijoux Winter 61300693
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 2cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny)
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9970
5,0
TOUS Icon Color 215434540 (Ag 925/1000, 3,265 g)
Prívesok – dámsky, s veľkosťou 45cm, osadenie perleť, materiál striebro, hmotnosť 3.265g
Zľavnené -5 %
60,70 € 63,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9386
5,0
PANDORA model 392387C02-45 (Ag 925/1000, 3,83 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, lesklá povrchová úprava, do náhrdelníka sú zasadené kryštály, materiál: striebro, hmotnosť 3.83g
88,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP18793
4,8
PANDORA Marvel 790483C01 (Ag 925/1000, 4,2 g)
Prívesok – dámsky, s veľkosťou 2.6cm, bez osadenia, materiál striebro, hmotnosť 4.2g
Zľavnené -18 %
39,67 € 48,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP16231
4,8 19×
PANDORA ID 797470 (Ag925/1000, 1,8 g)
Prívesok – dámsky, s veľkosťou 0.9cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál striebro, hmotnosť 2.4g
36,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11085
5,0
JSB Bijoux Beauty 11300582
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 2.2cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny)
21,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8793
PANDORA Signature 397436CZ-45 (Ag 925/1000, 4,3 g) - Náhrdelník Varianty
5,0
PANDORA Signature 397436CZ-45 (Ag 925/1000, 4,3 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 4.3g
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12424
4,9 10×
EVOLUTION GROUP 11301.1 kryštál, dekorované zirkónmi (Ag 925/1000, 2,5 g)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 2.7cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 3g
Zľavnené -7 %
39,52 € 42,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11861
5,0
PANDORA 580719 – 17 cm
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, pozlátený, bez osadenia, materiál: všeobecný kov (bižutérny) a striebro, hmotnosť 13.4g
79,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8183
4,9 67×
PANDORA Passions 798939C01 (Ag 925/1000, 3g)
Prívesok – dámsky, s veľkosťou 1.65cm, Bez povrchovej úpravy, do prívesku sú zasadené kryštály, materiál striebro, hmotnosť 3g
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12732
4,8 13×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-19 (Ag 925/1000, 14,8 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.8g
78,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12405
EVOLUTION GROUP 11178.3 ružový zirkón (925/1000, 1 g) - Náušnice Varianty
4,3
EVOLUTION GROUP 11178.3 ružový zirkón (925/1000, 1 g)
Náušnice – detské, vo veľkosti 0.16cm, ródiované, do náušníc sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 1g
36,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9135
5,0
JSB Bijoux Beauty 61000385
Darčeková sada šperkov pre dámy, vyrobené z materiálov: všeobecný kov (bižutérny)
36,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8800
EVOLUTION GROUP 31080.1 kôstky kvietky dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 0,8 g, biele) - Náušnice Varianty
4,5
EVOLUTION GROUP 31080.1 kôstky kvietky dekorované kryštálmi Swarovski (925/1000, 0,8 g, biele)
Náušnice – dámske, vo veľkosti 0.06cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 0.8g
15,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8589
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-20
Náramok – dámsky, vo veľkosti 20cm, pozlátený, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 13.9g
Zľavnené -22 %
146,20 € 188,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12163
JSB Bijoux 61400782cr s krištáľmi Swarovski - Náušnice
Varianty
5,0
JSB Bijoux 61400782cr s krištáľmi Swarovski
Náušnice – dámske, vo veľkosti 1cm, ródiované, do náušníc sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 5g
Zľavnené -5 %
12,25 € 12,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10502
5,0
PANDORA People 791948CZ
Prívesok – dámsky, do prívesku sú zasadené zirkóny, materiál striebro, hmotnosť 2.6g
Zľavnené -26 %
43,49 € 58,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8024
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g) - Náušnice Varianty
4,5 48×
PANDORA People 297822 (Ag925/1000, 5,7 g)
Náušnice – dámske, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 5.7g
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12086

Šperky

Šperky

Šperky sú veľmi obľúbené doplnky nielen u žien, ale aj u mužov už od pradávna. Ani v dnešnej dobe sa však výber šperkov nepodceňuje, sú totiž stále populárne a žiadané. Zaujímavá je najmä história šperkov, o ktorej sa tu dozviete pár informácií.

História šperkov

Šperky sú tu od našich počiatkov a spoločne s nami sa postupne vyvíjajú, vždy podľa aktuálnych trendov. V praveku nosili ženy šperky v podobe vytesávaných predmetov.

Šperky ani postupom času nezovšedneli a stále sa berú ako známka luxusu. Najviac zákaziek majú klenotníci údajne okolo Valentína, kedy sú muži nákupom šperkov doslova posadnutí.

Podľa štatistík sa však najviac ľudí zasnúbi počas decembra. Počas tejto doby nákup snubných prsteňov prudko rastie. Inšpiráciou pre mužov môže byť aj to, že až tri nevesty zo štyroch dostanú pred svadbou zásnubný prsteň s diamantom, a rovnako nie sú opomenuté ani snubné prstene z bieleho zlata.

Materiál, z ktorého je šperk vyrobený, je veľmi dôležitý. Na prvom mieste sa stále držia zlaté šperky. Tento kov je totiž zo všetkých najkvalitnejší. Veľmi obľúbené sú samozrejme aj strieborné šperky, ktoré sú lacnejším variantom, ale kvalitou sú stále na približne rovnakej úrovni. Stále väčší záujem je v dnešnej dobe aj o šperky z chirurgickej ocele.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné šperky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie šperky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie šperky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii šperky recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií