AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks
5 2 hodnotení
Kuchynské náradie – z nylonu, odolné do 180°C, nylon je šetrný k vášmu riadu, nikdy ho nepoškriabe, ideálne na mramorové, keramické a nelepivé povrchy, praktická nožička uprostred náčinia, môžete ho položiť a nezašpiníte si kuchynskú linku, všetko náčinie má očko, takže ho možno aj zavesiť, dizajnovo dokonalé a funkčné náčinie pre vašu modernú kuchyňu, ecofriendly, neobsahuje žiadne škodliviny ako PFOA, olovo ani kadmium, sada 7ks obsahuje penovačku, naberačku, naberačku na cestoviny, servírovaciu lyžicu, pučidlo na zemiaky a dizajnový otočný stojan
Kód:  BEHKN185 Produktové číslo:  BH-6229 Stránky výrobcu
BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks Predaj skončil

BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks

Sada kuchynského náčinia značky BerlingerHaus kolekcie Ebony Line Rosewood obsahujúca 6 kusov náčinia a 1 otočný stojan je vyrobená z nylonu. Jej prednosťou je odolnosť do 180 °C a šetrnosť k riadu, ktoré nikdy nepoškriabe. Táto sada sa hodí na používanie na nepriľnavom, mramorovom či keramickom povrchu. Praktická nožička uprostred každého náčinia dovoľuje odložiť ho na kuchynskú linku bez obáv, že ju zašpiníte. Očko umožňuje jeho zavesenie. Dizajnovo dokonalé a funkčné náčinie BerlingerHaus kolekcie Ebony Line Rosewood pre vašu modernú kuchyňu je ECO-friendly, neobsahuje žiadne škodliviny ako PFOA, olovo ani kadmium.

Kľúčové vlastnosti sady kuchynského náčinia BerlingerHaus kolekcie Ebony Line Rosewood

  • Sada obsahujúca 6 kusov dizajnovo dokonalého kuchynského náčinia a 1 otočný stojan
  • Náčinie BerlingerHaus kolekcie Ebony Line Rosewood je vyrobené z nylonu odolného do 180 °C
  • Kuchynské náradie šetrné k povrchom, praktická nožička na bezpečné odloženie a očko na možnosť zavesenia
  • Celá sada náčinia BerlingerHaus kolekcie Ebony Line Rosewood je ECO-friendly

Obsah sady:
Obracačka, penovačka, naberačka, naberačka na cestoviny, servírovacia lyžica, pučidlo na zemiaky


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vhodné do myčky? Děkuji

Diskusia a poradňa k BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Kuchynské náčinie v stojane Ebony Line Rosewood sada 7 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Kuchyňské náčiní ve stojanu Ebony Line Rosewood sada 7ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Ebony Line Rosewood Küchenutensilien Set 7-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Ebony Line Rosewood Küchenutensilien Set 7-teilig. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus Konyhai eszközök állvánnyal Ebony Line Rosewood 7db-os készlet.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií