AP+ nový vizuál Aplikace

Beurer SL70

Zobraziť katalóg
Beurer SL70
5 1 hodnotení
- Slúchadlo proti chrápaniu, jemná liečba k obmedzeniu chrápania, presná analýza chrápanie, napájanie z akumulátora, možnosť nastavenia intenzity impulzov, vrátane 3 rôznych veľkostí nadstavcov do ucha, vrátane nabíjacieho kábla a sieťového adaptéra, bezplatné stiahnutie aplikácie beurer SleepQuie, kompatibilný od iOS 8.0 a Android 4.4 s technológiou Bluetooth low energy technology
Kód:  BEUSCH001 Produktové číslo:  BEU-SL70 Stránky výrobcu

Beurer SL70

Nie je nič horšie ako prebdené noci kvôli tomu, že jeden z partnerov chrápe. Ide tomu však veľmi jednoducho a efektívne zabrániť. Slúchadlo Beurer SL70 vás nepríjemného chrápania spoľahlivo zbaví. Slúchadlo je veľmi šetrnou liečbou, ktorá tento nepríjemný jav maximálne obmedzuje pomocou zvukových a vibračných signálov. Slúchadlo navyše zaznamenáva dáta, ktoré vám pomôžu chrápanie predchádzať.


Beurer SL70 - slúchadlo proti chrápaniu
 

Kľúčové vlastnosti slúchadla proti chrápaniu Beurer SL70

  • žiadne prebdené noci pre vášho partnera
  • Veľmi šetrná liečba
  • Slúchadlo chrápaniu zabraňuje pomocou zvukových a vibračných impulzov priamo do ucha
  • Možnosť nastavenia intenzity impulzov tak, aby vám vyhovovali
  • Slúchadlo poskytuje presnú analýzu chrápanie a rôzne štatistiky
  • Vhodné pre slabo až silne chrápajúce osoby
  • Žiadne zbytočné káble, ktoré by vás pri spánku rušili
  • Maximálne pohodlie vďaka trom veľkostiam nástavcov do ucha, ktoré sú dodávané so slúchadlom
  • Jednoduché prepojenie s vaším telefónom pomocou technológie Bluetooth. K dispozícii je bezplatné prevzatie aplikácie „beurer SleepQuiet“

Zaručené pohodlie

Slúchadlo je navrhnuté tak, aby počas spánku užívateľovi nijako neprekážalo a nerušilo ho, zároveň však aby pevne držalo a spoľahlivo plnilo svoju funkciu.
Slúchadlo umožňuje užívateľovi, aby si zvolil intenzitu zvukových a vibračných signálov tak, aby mu maximálne vyhovovali.
Pevné uchytenie k uchu má za úlohu flexibilný strmeň. Ten jednoducho upravíte do tvaru, ktorý vám plne vyhovuje. Strmeň v tejto polohe zostane, takže ho nebudete musieť každý večer znovu a znovu nastavovať.
Spoločne so slúchadlom sú dodávané ušné nadstavce v troch rôznych veľkostiach. Môžete si teda vybrať veľkosť, ktorá vám plne vyhovuje.
Ťahať za sebou počas spánku napájací kábel by bolo určite otravné a z časti nebezpečné. Preto je slúchadlo napájané z akumulátora, ktorý cez deň dobijete a už sa o neho nemusíte ďalej starať. Napájací kábel a sieťový adaptér sú dodávané spoločne so slúchadlom.
 
Beurer SL70 - upevnenie na uchu
 

Beurer SL70 - prehľadná aplikácia
 

Majte prehľad o svojom spánku

Slúchadlo ide jednoducho prepojiť s vaším telefónom pomocou technológie Bluetooth. K dispozícii je bezplatné prevzatie aplikácie „beurer SleepQuiet“ na Google Play alebo App Store.

V priebehu noci slúchadlo zbiera dáta o vašom spánku a tieto dáta si ukladá do vnútornej pamäte. Jednoduchým spárovaním s vaším telefónom dôjde k preneseniu týchto dát do vášho telefónu a vy si môžete dáta, ako je potrebná hlasitosť chrápania alebo počet chrápavých zvukov za hodinu, jednoducho prezrieť v grafickom podaní. Pre maximálny prehľad vám APLIKÁCIA navyše vytvorí denník chrápanie.

Aplikácia je kompatibilná od iOS 8.0 a Android 4.4 s technológiou Bluetooth low energy technology.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Spánok Hotovo!

Určenie

Určenie
Spánok Hotovo!
Poznámka:
» Všetky monitory spánku
» Všetky diagnostické prístroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu jsem se nedozvěděl komu je přístroj určen. Zda tomu kdo chrápe nebo tomu komu chrápání vadí.

Diskusia a poradňa k Beurer SL70
Príslušenstvo pre Beurer SL70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer SL70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer SL70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer SL70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer SL70.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií