Bezdrôtové stolové lampy na baterky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Štýl
Moderný
(86)
Klasický
(16)
Farba
Biela
(56)
Sivá
(14)
Čierna
(12)
Modrá
(8)
Ružová
(7)
Materiál
Hliník
(4)
Kov
(10)
Plast
(106)
Plyš
(12)
Silikón
(14)
Textília
(2)
Miestnosť
Do kuchyne
(2)
Do detskej izby
(129)
Do spálne
(30)
Do obývacej izby
(34)
Do chodby
(7)
Do pracovne
(40)
Do garáže
(2)
Typ svetla
Nástenné
(9)
Stolová lampa
(172)
Závesné
(4)
LED panel
(2)
S klipsou
(6)
Do zásuvky
(2)
Dekoračné
(21)
Ďalšie vlastnosti
S vypínačom
(33)
Stmievateľnosť
(25)
Nastavenie farby svetla (RGB)
(23)
Časovač
(20)
Dotykové ovládanie
(19)
Svetelný tok
10 lm
905 lm
-
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(21)
Neutrálna biela
(31)
Studená biela
(11)
Príkon
0 W
10 W
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Bezdrôtové stolové lampy na baterky prinášajú flexibilitu a pohodlie do každého priestoru. Vďaka ich bezdrôtovej konštrukcii sú ideálne na použitie kdekoľvek v dome alebo aj von, bez nutnosti prístupu k elektrickej zásuvke. Čo zvážiť pri výbere, aby vám stolová lampa na baterky dobre slúžila?

Pokračovať

Aké výhody vám ponúkne bezdrôtová lampa na baterky?

Možnosť variabilného umiestnenia bez nutnosti prístupu k elektrickej zásuvke je jednoznačne najväčším benefitom, ktorý vám prinesie stolná lampa na baterky. Bezdrôtové lampy tiež často využívajú LED technológiu, ktorá je známa svojou dlhou životnosťou, nízkou spotrebou energie a minimálnym vyžarovaním tepla. Vďaka tomu ponúka vysokú efektivitu a kvalitu osvetlenia pri nízkych prevádzkových nákladoch.

Teplota svetla a nočná lampa na baterky 

Farebná teplota svetla je jedným z najdôležitejších parametrov pri výbere. Aby vám nočná lampa na baterky dobre slúžila, je nutné zvážiť, čo budete pri jej svetle najčastejšie robiť.

  • Teplá biela farba navodí útulnú atmosféru a hodí sa na relaxačné aktivity, ako je sledovanie televízora.
  • Studená biela farba je perfektná tam, kde potrebujete dobre vidieť. Oceníte ju najmä pri práci.
  • Neutrálna biela farba je príjemná pre oči a skvele vám poslúži napríklad pri čítaní či učení.
  • RGB farby vám umožnia nastaviť si svetlo niektorú z miliónov farieb a vytvoriť si tak jedinečnú atmosféru.

Chcete mať lampičku vhodnú na všetko? Vyberajte z modelov s nastaviteľnou chromatickosťou. Potom budete môcť využívať všetky farebné teploty podľa toho, čo práve robíte.

Kde bude stolná lampa na baterky používaná?

Pri výbere sa zamerajte aj na to, kde budete lampičku používať. Bezdrôtová stolná lampa na baterky je k dispozícii ako pre vnútorné, tak aj vonkajšie používanie. Vonkajší model by ale mal disponovať dostatočným ochranným krytím proti vode a vniknutiu cudzích predmetov.

i

Pri výbere bezdrôtovej lampy na na baterky sa zamerajte aj na typ batérií, ktoré lampa vyžaduje, a overte si, či sú súčasťou balenia. Niektoré modely ponúkajú aj kombinovanú prevádzku – môžete ich napájať zo siete aj batériami.

Stolová lampa na baterky a jej ovládanie 

Stolová lampa na baterky môže mať rôzny spôsob ovládania. Najjednoduchšie modely sa ovládajú klasicky manuálne. Ak ale bude vašou voľbou pokročilejší typ lampy, môžete si užiť aj inteligentné spôsoby ovládania. Medzi ne patrí diaľkový ovládač, mobilné aplikácie či ovládanie hlasom po zapojení lampy do systému Smart Home. Podrobnosti vždy nájdete v produktovom popise a parametroch.

Aké funkcie vám môže ponúknuť LED lampa na baterky?

Stolová LED lampa na baterky býva často vybavená praktickými funkciami. Pozrite sa na tie najobľúbenejšie.

  • Stmievateľnosť umožňuje používateľom regulovať intenzitu svetla podľa potreby, čo je ideálne na vytváranie rôznych atmosfér alebo znižovanie svetelného žiarenia pred spaním.
  • Časovač dovoľuje nastaviť automatické vypnutie lampy na baterky po určitom časovom intervale, čo je užitočné pre zaspávanie alebo šetrenie energie.
  • Integrácia SMART lampy do smart domácnosti umožňuje jej ovládanie a monitorovanie prostredníctvom smart zariadení, ako sú smartfóny alebo smart reproduktory.
  • Lampy so senzorom pohybu sa automaticky zapínajú, keď detegujú pohyb, čo je praktické v miestnostiach, kde nie je potrebné stále osvetlenie, ako sú chodby alebo kúpeľne.
  • Niektoré nočné lampy na baterky dokážu synchronizovať osvetlenie s hudbou, čo vytvára dynamickú a zábavnú atmosféru, ideálnu pre párty alebo relaxáciu.
  • Nastaviteľný uhol svietenia ponúkajú viaceré stolové lampy na baterky. Umožnia vám posvietiť si presne tam, kam potrebujete.

Materiál lámp sa líši od plastov cez kovy až po kombinované materiály, čo ovplyvňuje ako vzhľad, tak odolnosť lampy.

Úsporná nočná lampa na baterky? Jedine tá s LED technológiou

Spotreba energie je tiež dôležitým parametrom – najmä LED nočná lampa na baterky vyniká nízkou energetickou náročnosťou kombinovanou s dlhou životnosťou zdroja, takže vám vydrží svietiť až desiatky tisíc hodín. Ak zvolíte lampu bez integrovaného zdroja, ustrážte si, či je žiarovka súčasťou balenia a prípadne s akými žiarovkami je lampa kompatibilná.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
172 položiek
1,0
ZAZU – Ježko HARRY – projektor nočnej oblohy s upokojujúcimi melódiami
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na nočný stolík, zdroj svetla integrovaný LED, RGB osvetlenie, časovač, na 3 batérie typu AA, rozmer 15×12×23cm (V׊×D), materiál: plast a plyš
33,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAnk004756
Stormtrooper – Perspex – lampa
Stolová lampa –, rozmery 21 × 8 cm (V׊)
27,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: GMERCHc2442
Rabalux 76007 Ishtar
Dekoratívne osvetlenie – Dekoratívna vonkajšia/vnútorná LED lampa v tvare hríbika s funkciou stmievania 10-50-100% na batériu a dobíjanie cez USB kábel, 3W, 300/130lm, 3000K, IP44
33,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Rbx23_13
5,0
ZAZU Mačička KIKI – projektor nočnej oblohy
Nočné svetlo – umiestnenie na nočný stolík, na batérie, rozmer 23×14×12cm (V׊×D)
30,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAmm00258
 

Bezdrôtové stolové lampy na baterky

V kategórii Bezdrôtové stolové lampy na baterky máme práve teraz na Alza.sk celkom 172 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bezdrôtové stolové lampy na baterky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bezdrôtové stolové lampy na baterky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bezdrôtové stolové lampy na baterky recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií