Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSE Computer Music Monitor čierne

Zobraziť katalóg
BOSE Computer Music Monitor čierne
5 3 hodnotení
Reproduktory 2 malé výkonné repro k PC, kvalitné hliníkové vyhotovenie, hyperrezonančná technológia, audio vstup, neodymové magnety, vstavaný digitálny zosilňovač, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  BOS501d Produktové číslo:  B 0323232-2110
BOSE Computer Music Monitor čierne 293,76 € Zánovné

BOSE Computer Music Monitor čierne

BOSE Computer Music Monitor čierne je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Dvojica špičkových monitorov BOSE Computer MusicMonitor je určená pre užívateľov, ktorí radi využívajú multimediálne aplikácie a vyžadujú exkluzívnu kvalitu zvuku v čo možno najkompaktnejšom vyhotovení. Nenechajte sa zmýliť malými rozmermi, BOSE Computer MusicMonitor vám zabezpečí zvuk, na ktorý ste boli zvklí iba pri ďaleko väčších sústavách so subwooferom. Súprava je uložená v atraktívnom hliníkovom šasi so štýlovo čiernou povrchovou úpravou. Perfektne doplní váš notebook aj stolný počítač doma i na cestách. Dodáva sa s diaľkovým ovládačom, na ktorom nájdete vypínač a ovládanie hlasitosti. Na rovnaký účel môžete využiť aj tlačidlá na pravej strane reproduktora.

BOSE Computer MusicMonitor sú vybavené hyperrezonačnou technológiou, ktorá je kombinovaná s jedinečným dizajnom drážkového portu, vďaka ktorým vám poskytnú skutočne bohaté a hutné basy. Vnútri šasi nájdete špičkové magnety zo zliatiny toho najkvalitnejšieho neodýmu, železa a bóru (10-krát silnejšie ako bežné magnety).Ich energia poskytuje prostredníctvom veľmi malého kužeľa reproduktora vysoký výkon. Nechýba ani integrované spracovanie signálu patentované v USA, ktoré automaticky reguluje tónovú rovnováhu aj pri menšej hlasitosti, takže hudba znie vďaka plným a hlbokým basom pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti živo a hovorené slovo pôsobí prirodzene.

Prednosti produktu:

  • Hyperrezonančná technológia kombinovaná s unikátnym dizajnom drážkového portu poskytuje plné a hlboké basy z veľmi malej ozvučnice reproduktora.
  • Vnútri reproduktorov sa nachádzajú magnety zo zliatiny neodýmu, železa a bóru, ktorých energia (10-krát silnejšia ako iné magnety) poskytuje i s využitím veľmi malého reproduktorového kužeľa vysoký výkon.
  • Integrované spracovanie signálu patentované v USA automaticky reguluje tónovú rovnováhu - dokonca aj pri menšej hlasitosti - takže hudba znie vďaka plným a hlbokým basom pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti veľmi živo a hovorené slovo pôsobí prirodzeným dojmom.
  • Kompaktný zabudovaný digitálny zosilňovač.
  • Jednoduché ovládanie pomocou malého pohodlného diaľkového ovládača hlasitosti a vypínania.
  • Napájanie z elektrickej siete.
  • Elegantná, odolná celokovová konštrukcia.


Parametre a špecifikácia:

Konektory:
1x 3,5 mm jack na pripojenie k PC

Ostatné:
Priestorové zobrazenie
Materiál šasi: hliník
Farba: čierna
Vstavaný digitálny zosilňovač

Rozmery:
6,4 x 12,2 x 12,3 cm (každý reproduktor)

Hmotnosť:
Pravý reproduktor: 0,6 kg
Ľavý reproduktor: 0,5 kg

Obsah balenia:
Dva reproduktory BOSE Computer MusicMonitor
Diaľkové ovládanie
Napájací a audio kábel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Computer Music Monitor čierne
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií