AD homeoffice PET

Brandt BWT6410E

Zobraziť katalóg
Brandt BWT6410E
Práčka plnená zhora – A+++, 1000 ot./min, náplň 6kg, displej, odložený štart, zvukový signál pri ukončení, Memo Activ: zaznamenáva najčastejšie používané programy, ľahké otváranie Sesam a Posistop, Programy: OptiA 45 minút, jemné pranie vlny, ručné pranie, Flash30’, Easy ironing, intenzívne pranie, systém váženia náplne, V׊×H: 85×40×65cm
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAB1001e Produktové číslo:  BWT6410E Stránky výrobcu
Brandt BWT6410E 268,16 € Použité

Brandt BWT6410E

Brandt BWT6410E je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Brandt BWT6410E je vrchom plnená automatická práčka, ktorá uspokojí aj náročných používateľov. Vyznačuje sa energetickou nenáročnosťou. Svojou spotrebou elektrickej energie patrí do energetickej triedy A+++. Naraz vyperiete až 6 kg špinavej bielizne. Vo výbave nájdete aj užitočné funkcie ako detekcia nerovnomerného zaťaženia a nadmerného penenia, ktoré vám zjednodušia obsluhu práčky.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda  +++
  • Odložený štart až 24 hodín
  • Long Life s 3D tlmičmi
  • Jednoduché žehlenie
  • Pridanie plákania
  • Skrátenie programu
  • Detekcia nerovnomerného zaťaženia
  • Detekcia nadmerného penenia
  • Zabezpečenie proti úniku pracieho prostriedku
  • Signalizácia uzavretého prívodu vody

Ľahké pranie

Konštrukcia pračky Long Life je vybavená 3D tlmičmi, dlhá životnosť práčky je teda samozrejmosťou. Okrem toho je pre vaše pohodlie vybavená funkciou SESAM. Dvierka bubna sa pomaly otvoria, stačí jednoducho zatlačiť na dvierka jedným prstom. POSISTOP naopak zaručí, že bubon sa vždy zastaví dvierkami hore. Memo Activ je múdra funkcia zaznamenávajúce najčastejšou prác návyky používateľov, ktoré vám ihneď po spustení automaticky ponúka.

K dispozícii budete mať 9 dômyselne navrhnutých programov, ktoré pokryjú bežné potreby každej gazdinej. V ponuke je aj exkluzívny program Opti 45 zaisťujúci vysokú účinnosť bežnej náplne zmiešanej bielizne na 40 °C počas 45 minút pri zachovaní účinnosti prania v energetickej triede A. Flash 30 min dokonale vyperie za 30 minút 2,5 kg mierne špinavej bielizne pri teplote 30 °C. Iste oceníte aj funkciu odloženého štartu, ktorá umožňuje posunúť začiatok pracieho programu až o 24 hodín.

Programy:

  • OptiA 45min, Bavlna, Bavlna s predpraním, Zmiešané, Flash 30min, Jemné, Vlna, Plákanie, Odstreďovanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

PUSTIM PRACKU NEJAKEJPROGRAM NAPOUSTI VODU ZACNE PRAT ALE PO CHVILCE MIPRESTANE PRAT

Príslušenstvo pre Brandt BWT6410E
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií