Brio Draw jazvečík

Zobraziť katalóg
Brio Draw jazvečík
Hračka na ťahanie drevený, veľkosť 50 cm, odporúčaný vek od 19 mesiacov
Kód:  HRA722d Produktové číslo:  7312350303346
Brio Draw jazvečík Predaj skončil

Brio Draw jazvečík

Velký dřevěný jezevčík Brio je 2,5x větší, než jeho menší bráška, ale stejně snadno ho můžete tahat na provázku. Je kvalitně zpracován a osazen robustními koly. Má otáčecí hlavu a ocas vyrobený z pružiny. Při hraní s tímto jezevčíkem se děti učí koordinovat své pohyby a rozvíjet své motorické schopnosti, vnímání a rovnováhu.

Parametry a specifikace:
Doporučený věk: od 19 měsíců
Rozměry: 235 x 510 x 211 mm (V x Š x H)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brio Draw jazvečík Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brio Tahací jezevčík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brio Tahací jezevčík. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brio Tahací jezevčík. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brio húzogatós tacskó.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií