AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

CATLER JS 8010

Zobraziť katalóg
CATLER JS 8010
Odšťavovač – rýchlosť 30ot./min, dvojitý vstupný otvor, 3 typy filtrov, 2× nádoba na zachytenie šťavy 1l, filtračné sitko pre záchytnú nádobu, zásobník na džús opatrený zátkou, vypínač so spätným chodom, ochrana proti preťaženiu
Kód:  CATSJ8011 Produktové číslo:  JS 8010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CATLER JS 8010

Zháňate pomalý vertikálny odšťavovač? Zvoľte odšťavovač CATLER JS 8010. Tento odšťavovač má dvojitý vstupný otvor, vďaka ktorému získate maximum šťavy a zachováte obsah živín. Lisovací šnek je vyrobený z odolného plastu, a tak vám vydrží počas celej doby, pretože odoláva kyselinám, ktoré sa v ovocí prirodzene vyskytujú. Naviac je zásobník na džús opatrený zátkou, šťavu môžete premiešať v nádobe pred vypustením, a tak sa jednotlivé chute lepšie rozložia.

Kľúčové vlastnosti odšťavovača CATLER JS 8010

  • Odšťavovač CATLER JS 8010 vo vertikálnej polohe
  • Pomalý odšťavovač na zachovanie živín a vitamínov
  • Dvojitý vstupný otvor
  • Slimák z kvalitného tvrdého plastu
  • 3 filtre na prípravu šťavy, smoothie, polievky alebo zmrzliny
  • Držiak so stierkou
  • Systém automatického čistenia
  • Vypínač so spätným chodom
  • Mechanizmus bezpečnostného zámku
  • Ochrana proti preťaženiu
  • Zásobník na džús opatrený zátkou

3 typy filtrov odšťavovača CATLER JS 8010

Odšťavovač CATLER JS 8010 bude vaším všestranným pomocníkom. Vďaka svojim 3 filtrom pripravíte šťavy, smoothie alebo napríklad polievky. Homogenizačné puzdro umožňuje prípravu zmrzliny alebo sorbetu. S jemným sitom vyrobíte šťavy a hrubé sito použijete na výrobu polievok alebo smoothie. Odšťavovač CATLER ďalej obsahuje držiak so stierkou, ktorý počas prípravy rotuje, čím prečisťuje odšťavovaciu komoru a sitko tak premiešava suroviny vo vnútri komory.

Jednoduché použitie odšťavovača CATLER JS 8010

Pomalý odšťavovač CATLER JS 8010 má nízku rýchlosť, čím dochádza k precíznemu odšťaveniu a zachovaniu živín a vitamínov v šťave. Pre jednoduché používanie má dvojitý vstupný otvor, čo oceníte najmä pri zelenine. Veľmi praktický je systém automatického čistenia a vypínač so spätným chodom. Výrobca myslel aj na bezpečnosť. Prístroj má mechanizmus bezpečnostného zámku a ochranu proti preťaženiu.

Obsah balenia:
Odšťavovač Catler JS 8010
2× nádoba na zachytenie šťavy – objem 1 l
Zásobník na džús opatrený zátkou
Filtračné sitko pre záchytnú nádobu
Čistiaca kefka
Prítlak

Technické parametre:
Príkon: 160 W
Nízka rýchlosť: 30 ot./min
Veľkosť plniaceho otvoru: 2 × 34 × 40 mm
Rozmery: 41 × 32 × 29 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CATLER JS 8010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler JS 8010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CATLER JS 8010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CATLER JS 8010.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií