PET Siguro kuchyňský robot

CONCEPT CK7000 2 v 1

Zobraziť katalóg
CONCEPT CK7000 2 v 1
1,4 5 hodnotení
Multifunkčný hrniec s príkonom 1500 W, objem 6 l, počet programov: 16, tlakové varenie, varenie v pare, dusenie, pečenie, smaženie, varenie, fritovanie, pomalý var a ohrev, časovač, udržanie teploty, termostat, ochrana pred prehriatím, displej, automatické vypnutie, parný kôš, regulácia teploty, odložený štart, chladné zóny a automatické programy
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONMH331 Produktové číslo:  CK7000 Stránky výrobcu

CONCEPT CK7000 2 v 1

CONCEPT CK7000 2 v 1 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pokiaľ hľadáte multifunkčný hrniec, ktorý zastane funkciu hneď niekoľkých spotrebičov naraz, hrniec Concept CK7000 je pre vás ako stvorený! Ponúkne vám objem 6 litrov a 16 prednastavených programov. Všetko si nastavíte na prehľadnom LED displeji. Tlakový hrniec Concept CK7000 disponuje možnosťou regulácie teploty v rozmedzí 80 – 200 °C a možnosťou odloženého štartu. Hrniec zvládne prácu tlakového hrnca, teplovzdušnej fritézy, parného hrnca, pomalého a zaváracieho hrnca, ryžovaru aj jogurtovača. Všetko zvládnete rýchlo a navyše aj s úsporou času.

Hrniec 2 v 1

16 prednastavených programov

Rýchle a úsporné varenie


Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca Concept CK7000 2 v 1

  • Multifunkčný hrniec Concept CK7000 ponúka široké využitie
  • Zvládne prácu tlakového hrnca, teplovzdušnej fritézy, parného hrnca, pomalého a zaváracieho hrnca, ryžovaru aj jogurtovača
  • Vložené potraviny si zachovávajú svoju prirodzenú chuť a arómu
  • Vnútorná nádoba je vyberateľná a vybavená nepriľnavým povrchom
  • Prehľadný LED displej
  • Teplovzdušná fritéza pripraví pokrmy bez nutnosti pridania oleja a tuku
  • 16 praktických programov (8 na tlakové varenie a 8 na teplovzdušné varenie)
  • Možnosť regulácie teploty v rozmedzí 80 až 200 °C
  • Tlakový hrniec Concept ponúka aj praktický časovač
  • Automatické udržiavanie teploty Keep Warm
  • Je možné zvoliť aj funkcie pomalého varenia a sous vide
  • Poistka proti prehriatiu a protišmykové nožičky
  • Multifunkčný hrniec Concept CK7000 vám zaistí jednoduchú a rýchlu údržbu

Multifunkčný pomocník do každej domácnosti

Multifunkčný hrniec Concept CK7000 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Ponúka vám naozaj široké využitie, ktoré zastane funkciu hneď niekoľkých spotrebičov. Hrniec zvládne prácu tlakového hrnca, teplovzdušnej fritézy, parného hrnca, pomalého a zaváracieho hrnca, ryžovaru aj jogurtovača. Odteraz nemusíte mať doma množstvo zbytočných spotrebičov, všetko zvládne Concept CK7000 ľahko a rýchlo.

Rýchlejšie varenie s tlakovým hrncom Concept CK7000

Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK7000 vás poteší úsporným chodom, ktorý ušetrí nielen energiu, ale aj váš čas pri varení. Varenie s tlakovou pokrievkou vám ponúkne 8 prednastavených programov, medzi ktoré patrí aj program pomalého varenia a obľúbená metóda sous vide. Varenie pod tlakom je totiž oveľa rýchlejšie ako bežné varenie. V hrnci zvládnete pripraviť chutný guláš alebo poctivý vývar už za 35 minút. Pri varení si vložené potraviny zachovávajú svoju prirodzenú chuť a arómu. Kratšie varenie zachováva dôležité živiny potravín. V prípade, že pripravujete v hrnciConcept CK7000 mäso, môžete sa tešiť na veľmi krehké a šťavnaté výsledky.

Fritovací hrniec Concept CK7000 funguje aj ako teplovzdušná fritéza

Fritovací hrniec Concept CK7000 má k dispozícii kôš s teplovzdušnou pokrievkou, vďaka ktorému pripravíte vaše obľúbené vyprážané pokrmy bez nutnosti pridania tuku. K dispozícii máte hneď 8 prednastavených programov na prípravu obľúbených pochúťok. Vnútri hrnca prebieha cirkulárne prúdenie horúceho vzduchu, vďaka čomu môžete pripravovať vaše pokrmy zdravo, chutne a chrumkavo. Pri príprave v teplovzdušnej fritéze sa vyhnete aj nepríjemnému zápachu zo smaženia oleja.

Mimoriadne praktické programy a funkcie

Všetko potrebné si nastavíte na prehľadnom LED displeji, ktorý disponuje 16 praktickými programami (8 programov na tlakové varenie a 8 programov na varenie s teplovzdušnou pokrievkou). Sami si tak zvolíte presne to, čo práve pripravujete za recept. Na displeji je možné zvoliť aj funkciu pomalého varenia a sous vide. Multifunkčný hrniec Concept CK7000 ponúka praktický časovač a možnosť regulácie teploty v rozmedzí 80 až 200 °C. Vhod vám príde aj funkcia odloženého začiatku varenia a automatické udržiavanie teploty Keep Warm, do ktorej sa hrniec prepne po skončeníprogramu.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas prevádzky hrnca Concept CK7000 sa postará poistka proti prehriatiu a protišmykové nožičky zamedzujúce nechcenému pohybu. Multifunkčný hrniec disponuje tiež tlakovou pokrievkou, ktorá je opatrená zámkom aktivujúcim sa v priebehu varenia. Vďaka tomu sa zamedzí nechcenému otvoreniu natlakovaného hrnca.

Jednoduchá údržba tlakového hrnca Concept CK7000

Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK7000 vám zaistí jednoduchú a rýchlu údržbu. Vonkajší povrch hrnca stačí po vychladnutí utrieť vlhkou handričkou. Vnútorná nádoba aj fritovací kôš sú vyberateľné a opatrené nepriľnavým povrchom, vďaka ktorému sa jedlo nepripaľuje. Nádobu je možné umyť v jarovej vode alebo vložiť do umývačky riadu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Tlakový hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Zavárací hrniec, Jogurtovač, Digitálny polievkovač, Fritéza, Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!
Funkcie
Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Parný kôš, Regulácia teploty, Odložený štart, Chladné zóny, Automatické programy Hotovo!
Príslušenstvo
Lyžica, Odmerka, Pokrievka, Fritovací kôš Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Tlakový hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Zavárací hrniec, Jogurtovač, Digitálny polievkovač, Fritéza, Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!

Objem

Objem
6 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Parný kôš, Regulácia teploty, Odložený štart, Chladné zóny, Automatické programy Hotovo!
Príslušenstvo
Lyžica, Odmerka, Pokrievka, Fritovací kôš Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nepriľnavý Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!

Funkcie

Spôsob prípravy jedla
Tlakové varenie, Varenie v pare, Dusenie, Pečenie, Smaženie, Varenie, Fritovanie, Pomalý var, Ohrev Hotovo!

Počet programov

Počet programov
16 Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. Dá se dokoupit čistě tlaková poklice nebo ne?

Príslušenstvo pre CONCEPT CK7000 2 v 1
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií