CROCS LiteRide Slide čierne

Zobraziť katalóg
CROCS LiteRide Slide čierne
5 1 hodnotení
Šľapky pánske
Kód:  sptcrc130nad Produktové číslo:  sptcrc130nad
CROCS LiteRide Slide čierne Predaj skončil

CROCS LiteRide Slide čierne

Šľapky CROCS LiteRide Slide čierne vás potešia svojim multifunkčným využitím. Máte možnosť ísť s nimi mimo domova ísť aj na záhradu alebo napríklad k vode. Vašim chodidlám prepožičajú maximálne pohodlie a stabilitu, pričom je možné ich veľmi ľahko obúvať. Ak chcete mať istotu, že sa rozhodujete pre správnu veľkosť, stačí vziať do úvahy údaj mondo point. Ten totiž vypovedá o presnej dĺžke vnútornej stielky topánky. Pri tejto obuvi je táto hodnota 255 mm.  Svojím vzhľadom si získajú pánov. Konečný dizajn šľapiek Crocs zdokonaľuje čierna farba. Hmotnosť jednej topánky sa vyšplhala na 300 g. 

Rozhodujúce prednosti šľapiek CROCS LiteRide Slide čierne 

  • Ide o multifunkčný crocsy, ktoré sa hodia na akúkoľvek činnosť 
  • Farebný variant šľapiek Crocs: čierna
  • Je nutné počítať s hmotnosťou jednej topánky 300 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CROCS LiteRide Slide čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CROCS LiteRide Slide černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CROCS LiteRide Slide fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií