Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Crumpler Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper

Zobraziť katalóg
Crumpler Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper
Puzdro na objektív – v modernom dizajne a inovatívnym vyhotovením, predná a vrchná časť je vyrobená z kvalitného neoprénu s vodoodolnou a prachuodpudivou úpravou, spodná časť, boky a zadná strana sú vyrobené z nepremokavého nylonu Chicken Tex Supreme, vnútorný priestor je vystlaný jemnou NYLEX tkaninou, veľké otváranie zipsom vo vrchnej časti, umožňuje rýchly prístup k uloženej technike, na vnútornej strane veka je vrecko, vhodné napr. na kryt objektívu, vyberateľné čalúnenie (zosilnenie dna) je schované v priestore prístupnom z vonkajšej zadnej strany, priestor je uzatvárateľný zipsom a možno ho teda využiť i na uskladnenie potrebných drobností. Pohodlné nosenie a manipuláciu zaistí odnímateľný a ľahko nastaviteľný popruh, karabína a pásik na pripevnenie puzdra k popruhu batoha, tašky či k opasku
25,88 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GR592a1 Produktové číslo:  BLLC-L-002
Crumpler Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper 25,88 € Rozbalené

Crumpler Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper

Crumpler Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kvalitné puzdro Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper od značky Crumpler, ktorá sa zrodila v austrálskom Melbourne už v roku 1995. Puzdro je ušité v súčasnom modernom dizajne a originálnom vyhotovení. Celá vrchná a predná časť sú vyrobené z kvalitného neoprénového materiálu s vodoodolnou a prachuodpudivou povrchovou úpravou, ktorá vám zaistí výbornú ochranu vášho objektívu. Zadná strana, boky a celá spodná časť sú vyrobené z nepremokavého nylonu Chicken Tex Supreme, ktorý taktiež zaručí kvalitnú ochranu. Vnútorné priestory sú vystlané jemnou tkaninou zvanou NYLEX.

Kľúčové vlastnosti puzdra Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper

  • Kvalitná vodoodolná a prachuodpudivá vrstva
  • Puzdro od trendy austrálskej značky Crumpler
  • Praktický, kvalitný a prepracovaný dizajn
  • Vhodné aj pre väčšie objektívy: napr. zoom objektívy 55 – 250 mm, pevné sklá 200 mm atp.
  • Puzdro je vyrobené z neoprénu a nepremokavého nylonu Chicken Tex Supreme
  • Vo vrchnej časti praktické vrecko na zips

Stopercentná ochrana s Base Layer Lens Case L

Puzdro Base Layer Lens Case L – Sunday Blue Copper sa otvára vo vrchnej časti pomocou zipsu, ktorý umožňuje najjednoduchší a najrýchlejší prístup k uloženému objektívu. Zvnútra na veku nájdete praktické vrecko, ktoré sa vám pri používaní puzdra bude hodiť napríklad na kryt objektívu. Vnútri sa nachádza aj čalúnenie, ktoré možno v prípade potreby vybrať. Priestor je taktiež uzatvárateľný zipsom, čo znamená, že do neho môžete uložiť ďalšie dôležité drobnosti.

Dĺžka podľa potreby

Pre pohodlné nosenie je k puzdru pribalený odnímateľný popruh, ktorý si môžete nastaviť podľa svojich preferencií. Ak vám nebude vyhovovať popruh, môžete si puzdro Base Layer Lens Case L pripnúť karabínkou či opaskom k nohaviciam, batohu či inej batožine.

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!
Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!
Užitočné vlastnosti
Malé vrecko na pamäťové karty alebo náhradnú batériu, Popruh je súčasťou, Vodoodolné vyhotovenie, Otváranie na zips, Mäkké vystuženie Hotovo!
Vonkajšia výška
17 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
9 cm Hotovo!

Typ

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Malé vrecko na pamäťové karty alebo náhradnú batériu, Popruh je súčasťou, Vodoodolné vyhotovenie, Otváranie na zips, Mäkké vystuženie Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
17 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
9 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
13 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
9 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
9 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky puzdrá na fotoaparáty
» Všetky obaly a puzdrá na objektívy

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií