AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

D-Link DES-1210-52

Zobraziť katalóg
D-Link DES-1210-52
Switch 48 × 10/100 Mbit / s + 2 x Combo 1000BaseT / SFP + 2 x 10/100/1000 Mbit / s
Kód:  NN311b6a Produktové číslo:  DES-1210-52

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DES-1210-52

D-LINK DES-1210-52 je súčasťou 3. generácie WebSmart switchov, ktorá v sebe integruje pokročilé funkcie pre správu a zabezpečenie, vysoký výkon a rozsiahlu škálovateľnosť. Ľahko sa používa, a pritom poskytuje kompletné a cenovo dostupné riešenie pre malé a stredné firmy. Kovová konštrukcia sadne do 19 "racku a na prevádzku nepotrebuje ani ventilátor, takže zbytočne nebude skriňa vyhrievať a uberať chladenie ostatným prvkom v rozvádzači. Prepínač disponuje 48 portmi 10/100 Mbps, ktoré sú doplnené dvojicou kombo SFP portov a dvojicou rýchlych 10/100/1000 Mbps portov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchla sieť (17,6 Gbps) s manažmentom
  • Optimalizácia pre živé prenosy videa a hlasu
  • Automatické vyhradenie pásma s možnosťou predvoľby
  • Pokročilé zabezpečenie a ochrana proti zahlteniu
  • Utilita pre správu switchov v rovnakom segmente

Bezpečnostné funkcie ACL, RADIUS, DHCP Server Screening ...

Inovatívny D-Link Safeguard Engine chráni prepínač pred zahltením nežiaducou prevádzkou, vyvolanou vírusovými útokmi. Okrem toho prepínač podporuje prístupové zoznamy ACL (Access Control Lists) a 802.1X autentizáciu podľa portov cez externé RADIUS servery. Väzba IP-MAC-port umožňuje administrátorom sledovať lokáciu IP adries spojením zdrojovej IP adresy s príslušnou MAC adresou a zdrojovým portom. Pre ďalšie zvýšenie bezpečnosti je k dispozícii DHCP Server Screening, ktorá filtruje pakety pirátskych DHCP serverov z užívateľských portov, aby sa zabránilo neoprávnenému prideľovanie IP adries.

Hladké prenosy VoIP s Auto Voice VLAN a pokročilým QoS

D-LINK DES-1210-52 je ideálna pre nasadenie v prostredí VoIP, pretože podporuje Auto Voice VLAN a Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS pre VoIP aplikácie. Auto Voice VLAN bude automaticky odovzdávať hlasovú prevádzku z IP telefónu do priradenej VLAN, čím zlepší fungovanie VoIP služieb. Vďaka vyššej priorite a vyhradenej VLAN zaručuje switch kvalitnú a bezpečnú VoIP prevádzku. DSCP označuje časti IP paketu a umožňuje tak priraďovať sieťovej prevádzke rôzne úrovne služieb. Pomocou riadenia šírky pásma (Bandwidth Control) môže sieťový administrátor zarezervovať určitú šírku pásma pre dôležité funkcie, ktoré vyžadujú väčšiu šírku pásma alebo vyššiu prioritu.

Stabilná prevádzka vďaka IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree a LACP

Prepínač je vybavený kompletnou sadou funkcií na 2. vrstve (L2) vrátane IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree a Link Aggregation Control Protocol (LACP) pre prevzatie spojenia. Medzi funkcie pre údržbu siete patrí detekcia slučiek (Loopback Detection) a diagnostika káblov. Loopback Detection sa používa na detekciu slučiek vytvorených určitým portom a automaticky odpája ovplyvnený port. Diagnostika káblov slúži sieťovým administrátorom pre rýchle otestovanie kvality metalických káblov a tiež pre určenie typu závady kábla.

SmartConsole a hromadná administrácia switchov

Switch D-LINK DES-1210-52 poteší svojho majiteľa softvérom SmartConsole, ktorá umožňuje administrátorom jednoducho vyhledať niekoľko WebSmart prepínačov D-Link v rovnakom L2 sieťovom segmente. Prepínače sú zobrazené na obrazovke a je s nimi možné ihneď pracovať. Vďaka tejto utilite ľahko nakonfigurujete predvolené nastavenia Smart prepínačov a užívatelia kvôli tomu nemusia meniť IP adresu svojho PC. U nájdených prepínačov je možné vykonávať tiež rozsiahle zmeny konfiguračných nastavení vrátane zmien hesla a upgradov firmvéru.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
250 mm Hotovo!
Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
440 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hĺbka
250 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rack Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
17,6 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
13,1 ks Hotovo!

Porty

RJ-45
48 ks Hotovo!
SFP
2 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
2 Hotovo!
Dual Personality (Nie je započítané v počte RJ-45)
2 Hotovo!

Porty

10/100/1000Base-T
2 Hotovo!
Dual Personality (Nie je započítané v počte RJ-45)
2 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre D-Link DES-1210-52 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DES-1210-52. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-52. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DES-1210-52. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DES-1210-52.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií