AD homeoffice AD homeoffice

Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee

Zobraziť katalóg
Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee
5 2 hodnotení
Smart zámok ovládaný cez Bluetooth a ZigBee, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, AES256 šifrovanie, požiadavky na zámok: špeciálna vložka M&C Color, cylindrická vložka súčasťou balenia, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov
Kód:  DNLC19003 Produktové číslo:  DL-01032079

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee Predaj skončil

Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee

Najinteligentnejší zámok na trhu

Zdĺhavé hľadanie kľúčov či zložité zadávanie kódov je minulosťou. S inteligentným zámkom Danalock V3 na otvorenie dverí postačí jediný dotyk displeja vášho inteligentného telefónu alebo Apple Watch. Zámok bez problému nainštalujete na všetky bežné typy dverí a nastavením vás prevedie intuitívna mobilná aplikácia, pomocou ktorej obe zariadenia ľahko skalibrujete.


Kľúčové vlastnosti sady inteligentného zámku Danalock V3 a cylindrickej vložky M & C

  • Inteligentný zámok ovládaný cez Bluetooth 4.0 a Zigbee
  • Zámok je dodaný vrátane cylindrickej vložky M & C Color
  • Odomknutie prostredníctvom mobilnej aplikácie (Android, iOS) či Apple Watch
  • Vhodný na všetky typy štandardných dverí
  • Jednoduchá montáž a kalibrácia
  • Až 100 používateľov s rôznymi úrovňami prístupu
  • Monitoring príchodov a odchodov
  • Svetelná LED indikácia aktuálneho stavu
  • Funkcia Twist-Assist na manuálne odomknutie/zamknutie
  • Automatické zamknutie zámku v intervale 1 – 180 sekúnd
  • Pokročilé šifrovanie algoritmom AES 256

Automatické odomykanie a zamykanie s Danalock V3

Vďaka cylindrickej vložke funguje Danalock V3 zvonku ako bežný zámok, ktorý odomknete štandardným kľúčom. Po obdržaní signálu zámok automaticky otočí špeciálne upravenú cylindrickú vložku M & C a ponechá jazýček zámku otvorený počas stanovenej doby (1 – 180 sekúnd). Po jej uplynutí sa zámok automaticky zablokuje.


Zdieľanie prístupov a detailný prehľad

Prostredníctvom mobilnej aplikácie môžete nielen na diaľku ovládať a kontrolovať aktuálny stav zámku, ale navyše je možné prideľovať rôzne úrovne prístupov jednotlivým používateľom, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o tom, kto a kedy dvere odomkol.


Rôzne úrovne prístupov

Ak potrebujete vpustiť do bytu opravára, zvolíte jednorazový prístup. Pre pravidelne dochádzajúcu upratovačku možno zvoliť opakovaný prístup a pre rodinných príslušníkov alebo spolubývajúcich je k dispozícii trvalý prístup. Povolenie na prístup je možné zaslať formou emailu alebo SMS. Používateľ si stiahne mobilnú aplikáciu, pomocou ktorej zámok odomkne iba v definovanom časovom úseku.


Zámok Danalock V3 s pokročilým zabezpečením systému

Na maximálne zabezpečenie využíva inteligentný zámok Danalock V3 šifrovaný prenos dát s algoritmom AES 256, ktorý používajú napríklad banky alebo systémy s najvyšším stupňom zabezpečenia. Čip s podporou TPM ukladá šifrovacie kľúče na vysokej úrovni zabezpečenia a v žiadnom prípade nedochádza k zdieľaniu osobných informácií.


Cylindrická vložka M & C COLOR

Táto cylindrická vložka je certifikovaná pre inteligentný zámok Danalock V3. Originálne príslušenstvo patrí do 3. bezpečnostnej triedy (EN 1303: 2015). Pomocou 3 segmentov a ich kombinácií možno nastaviť dĺžku vložky na 32, 37, 42 alebo 47 mm. Montáž je vhodná do všetkých bežných typov dverí, kde má pôvodná vložka rozmer: 32/35, 37/35, 42/35, 47/35 mm.

Kľúče radu COLOR sú patentované proti neoprávnenému kopírovaniu a každá sada je vybavená certifikátom, ktorý vám umožní nechať si vyrobiť ďalšie kľúče iba u autorizovaného predajcu.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Šifrovanie
AES256 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli se jedná o stejný typ zámku co má v nabítce O2.

Dobrý den, pozná zámek, že jsem zabouchl dveře a ne, že zůstanou při odchodu špatně dovřené a on zamkne naprázdno? Děkuji

dobry den, mam tento typ zamku koupeny u vas a chci ho mit propojeny pres jednotku i wifi (tedy pristup skutecne vzdaleny), je mozne pouzit jednotku Immax NEO BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 dekuji

dobrý den, scháním řidiči jednotku, která zvládne komunikovat zároveň s daným zámkem a google nest 2 generace pomoci Zigbee. dále bych k tomu chtěl připojit další možnosti ovládání topení, klimatizace, oken, světel apod. děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím je možné umístit i na dveře, které se otevírají směrem ven a ne do obytného prostoru? Děkuji

Dobrý den, odemyká tento chytrý zámek i jazýček od kliky (v případě koule z venku) ? Nebo jde jen čistě o ovládání západky?

Dobrý den, jak poznám jestli prodávaná bezpečnostní vložka je vhodná pro moje dveře? Děkuji

dobry den. chcel by som sa spytat,ze ak by som kupil verziu s BT,či je mozne nastavit zamok tak,ze ak sa priblizim k dveram s telefonom,zamok sa automaticky odomkne,alebo to musim urobit cez app ja. tiez by som sa chcel spytat,či okrem zamku a vlozky este niečo potrebujem (nejaku riadiacu jednotku). dakujem

Dobrý den, mám o vás zakoupen Danalock V3 set chytrý zámek včetně cylindrické vložky M&C - Bluetooth & Zigbee. V aplikaci "Danalock -> Device -> SmartHome" je však pouze možnost Z-wave. Jak mohu nastavit přes Zigbee ??? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat na jakou (nejdelší) vzdálenost lze ovládat zámek. Jedná se mi o to, že vstupní dveře mám v suterénu a obytnou část domu v patře. Zámek by jsem chtěl využít na otevření na dálku, aby jsem nemusel běhat ke dveřím. Děkuji

Diskusia a poradňa k Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee
Príslušenstvo pre Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock V3 set chytrý zámek včetně cylindrické vložky M&C - Bluetooth & Zigbee. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danalock V3 Set Smart Lock inkl. Zylinder M &C - Bluetooth &Zigbee. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií