AlzaBoxy Q1 Aplikace

De'Longhi KG520.M

Zobraziť katalóg
De'Longhi KG520.M
5 1 hodnotení
Mlynček na kávu kapacita zásobníka na zrná 350 g, 18 nastavení hrubosti mletia, oceľové kamene, nastavenie počtu porcií 1-14
Kód:  DLMK002 Produktové číslo:  0177111039 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi KG520.M

DE 'LONGHI KITCHEN

KG520.M
Mlynček na kávu

Ponúkne niečo navyše

Univerzálny mlynček na kávu vám zrná nielen perfektne rozomelie, ale odváži aj ich množstvo. Vďaka tomu vám pripraví presne toľko čerstvej mletej kávy, koľko potrebujete na prípravu vášho nápoja. Odpadne vám tak starosť, čo so zvyškom nevyužitej zomletej kávy. Exkluzívne funkcie vám navyše umožnia uložiť veľkosť zomletej porcie do pamäte mlynčeka. Zásobník na kávové zrná pojme až 350 gramov. Môžete sa tiež pohrať s nastavením a vytvoriť kávovú lahôdku úplne podľa vašej chuti. Všetko intuitívne zvládnete pomocou niekoľkých tlačidiel. S dodávaným nástavcom na Espresso si jednoducho nameliete optimálne množstvo na rýchle Espresso, prípadne na prekvapkávanú kávu alebo Frenchpress.


 

Široké spektrum využitia

De'Longhi KG520.M je mlynček, ktorý sa ľahko prispôsobí vašim chutiam. Preferujete klasické espresso, ristretto, filtrovanú kávu alebo najradšej pripravujete kávu lisovacím systémom, tzv. French Press? Mlynček si poradí s každým typom prípravy, vy si len zvolíte správny typ zrna a spracovanie.

Vyberte si z dvoch výstupov mletia:

  1. 170 g nádobka na mletú kávu
  2. Páka kávovaru na okamžité použitie (pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia)

 


 

Prepracovaný do detailu

Potrebné množstvo kávy mlynček rozomelie na prášok podľa vami určeného počtu šálok. Môžete zvoliť 1 - 14 šálok a nech už vyberiete akýkoľvek počet, nápoje budú vždy pripravené z čerstvej kávy. Vyskúšajte aj špeciálny adaptér na prípravu 1 alebo 2 šálok espressa. Tento adaptér môžete nasadiť na držiak nádobky na mletú kávu.

 


vypnuté
Mlýnek na kávu De'Longhi KG520.M - přizpůsobení
 

Prispôsobí sa

Vďaka kónickým oceľovým mlecím kameňom môžete nastaviť rozdielnu hrubosť mletia na rôzne kávové nápoje. Na výber máte od jemného mletia vhodného na espresso až po hrubé mletie určené na Frenchpress. Konkrétne je k dispozícii 18 úrovní hrubosti mletia. Pre jednoduchšie čistenie je horný mlecí kameň vyberateľný.



Technické údaje

Rozmery (š × h × v)
mm
240 × 154 × 382
váha
kg
2,75
príkon
W
150
Napätie / Frekvencia
V ~ Hz
220/240 ~ 50 - 60
Kapacita zásobníka na kávové zrnká
g
350
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mlecí kameny jsou kónické nebo ploché? V popisu máte jednou psané kónické, podruhé ploché.

Dobrý den, mohu mlýt kávu rovnou do hlavice na esspreso (viz poslední obrázek v galerii u produktu) - odpovídá velikostně nebo je možné kávu mlýt jen do nádobky na obrázku?

Diskusia a poradňa k De'Longhi KG520.M
Príslušenstvo pre De'Longhi KG520.M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi KG520.M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi KG520.M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi KG520.M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi KG520.M.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií