Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

DENON DP-450 USB White

Zobraziť katalóg
DENON DP-450 USB White
4,6 9 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, so stojanom na platňu, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, Hi-Fi, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, automatické vypnutie, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 5,8 kg, rozmery 132 × 414 × 342 mm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEN115h1 Produktové číslo:  DP450USBW Stránky výrobcu

DENON DP-450 USB White

DENON DP-450 USB White je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
Gramofón DENON DP-450 USB White Screen

Plánujete znova vdýchnuť život klasickým platniam a zažiť výnimočnú atmosféru spolu s čistým zvukom? Potom určite oceníte moderný gramofón DENON. Moderný štýl prekoná vaše očakávania. Získate Hi-Fi gramofón s čistým dizajnom a reprodukciou hudby na kvalitnej úrovni. Tento model poháňa remienok, ktorý sa pýši antirezonančnými vlastnosťami. Poloautomatický gramofón DENON disponuje funkciou koncového automatického vypínania. Úplne postačí, keď ho spustíte a na konci platne sa sám vypne.

Kľúčové vlastnosti gramofónu DENON DP-450 USB White

  • Gramofón DENON vytiahne na svetlo vaše LP platne
  • Svojím štýlom bude vyzerať najlepšie v modernom interiéri
  • Ide o poloautomat
  • Umožňuje rýchlosť prehrávania platní 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu
  • Je poháňaný remienkom
  • Gramofón je vybavený vstavaným predzosilňovačom
  • O spoľahlivý zvuk sa stará esovité ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP a USB flash disk
  • Odstup signálu v tomto prípade dosahuje 65 dB
  • O počúvanie cez iné audiozariadenia sa postará S RCA výstupom a S USB
Gramofón DENON DP-450 USB White Vlastnosti/technológia
Gramofón DENON DP-450 USB White Možnosti pripojenia (porty)

Užite si kvalitný zvuk s vylepšenými funkciami

Gramofón DENON dá vašim platniam možnosť opäť zažiariť. Pre dobré počúvanie má vo výbave integrovaný predzosilňovač, jednoducho ho teda pripojíte k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofón disponuje rýchlosťou 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Gramofón má esovité ramienko, ktoré je zárukou toho najlepšieho zvuku. O optimálne snímanie zvuku sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Počítajte s rozmermi gramofónu 132 × 414 × 342 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 5,8 kg. Dominuje mu dobre vybraná biela farba.

Gramofón DENON môžete využiť viacerými spôsobmi

Pri ponúkanom gramofóne oceníte pridané funkcie. Možnosti pripojenia gramofónu tvorí aj S RCA výstupom a S USB, takže si svoje vinyly môžete púšťať nielen klasickou cestou, ale aj cez slúchadlá či externé reproduktory. Okrem klasických elpéčiek môžete prehrávať aj hudbu z ďalších médií, ako je USB flash disk. Je určený nielen na prehrávanie dosiek, ale vie ich aj digitalizovať. O vypnutie gramofónu po ukončení prehrávania platne sa postará funkcia automatického vypínania. Na jeho výrobu boli vybrané kvalitné materiály, ktoré tlmia vibrácie od okolia a motora. Vo svojej výbave má ochranný kryt, stojanček na dosku. Komfortné počúvanie zaisťuje regulácia rýchlosti. Odstup užitočného signálu od šumu sa pohybuje okolo 65 dB. Gramofón na platne DENON rozšíri vašu hudobnú zbierku.

Gramofón DENON DP-450 USB White Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Rozmery a hmotnosť

Šírka
414 mm Hotovo!
Hĺbka
342 mm Hotovo!
Výška
132 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den - mám dotaz mohu tento gramofon DP-450 USB propojit s minisoustavou DENON RCD-N10 CEOL Black + Polk Signature S20e Black (jako zvukový výstup)? Děkuji za odpověď.

Dobry den, pujdou ke gramofonu naprimo pripojit reproduktory Jamo S 801PM? Dekuji

Dobrý den, jaká přenoska bude k tomuto gramofonu sedět, pokud bude potřeba vyměnit tu, se kterou jsem gramofon již zakoupila? Moc děkuji, V.

Dobrý den, je nějaký rozdíl (kromě USB) mezi modely 400 a 450? Jaký by byl lepší? Děkuji

Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit, zda toto zařízení bude plně funkční po připojení k zařízení DENON DRA 800H? Děkuji.

Dobrý den, můžete prosím doporučit kabeláž potřebnou k propojení tohoto gramofonu s již diskutovanými reproduktory DENON SC-N10 (v tuto chvíli bez samostatného zesilovače)? Děkuji.

Dobrý den, půjdou ke gramofonu přímo připojit reproduktory DENON SC-N10 bez nutnosti dalšího zesilovače? Postačí tedy předzesilovač přímo v gramofonu? Děkuji

Dobry den.Jake reproduktory by jste doporučili je li nutne je dokupovat?

Dobrý den, šel by gramofon zapojit do Samsung DA-E750 ? Chtěla bych ho koupit jako dárek, ale potřebuji poradit, děkuji

Dobrý den, prosím o informaci ke gramofonu Denon DP-450USB.Jaký hrot má MM přenoska CN-6518 (sférický nebo eliptický hrot).

12
Príslušenstvo pre DENON DP-450 USB White
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií