DERMACOL Hair Ritual Volume Set

Zobraziť katalóg
DERMACOL Hair Ritual Volume Set
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón na objem vlasov 250 ml, Kondicionér na objem vlasov 200 ml, maska na regeneráciu 15 ml - 3,42 €/100 ml
Kód:  VBAL8388 Produktové číslo:  8595003126472 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Hair Ritual Volume Set

Kozmetická súprava obsahuje HAIR RITUAL šampón na objem vlasov, kondicionér na objem vlasov a 5-minútovú masku na regeneráciu. Prípravky z darčekového balíčka DERMACOL Hair Ritual Volume Set hĺbkovo regenerujú a hydratujú, zabraňujú lámaniu vlasov, napomáhajú ľahké rozčesávanie a vlasy zanechávajú zdravé, žiarivo lesklé a prirodzene pevné. Súprava v darčekovom balení je skvelou pozornosťou pre každú ženu aj dievča, ktoré chce svoje okolie zaujať pestovaným vzhľadom a rada sa o seba stará. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady DERMACOL Hair Ritual Volume Set

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie na jemné vlasy
  • Súprava Dermacol obsahuje šampón na objem vlasov, kondicionér na objem vlasov a 5-minútovú masku na regeneráciu
  • Darčeková súprava DERMACOL sa dodáva v luxusnom darčekovom balení
  • HAIR RITUAL Šampón na objem vlasov vyživí jemné vlasy bez života a prepožičia im oslnivý lesk
  • Súčasťou balenia je kondicionér s keratínom a ryžovým proteínom, ktorý má schopnosť absorbovať oleje 
  • Intenzívna regeneračná maska Care & SOS Repair poskytne vlasom hĺbkovú vyživujúcu starostlivosť a intenzívnu hydratáciu
  • Aktívna látka FiberHanceTM bm solution do hĺbky vyživí, regeneruje a vyhladzuje povrch poškodeného a namáhaného vlasu
  • Kozmetická súprava DERMACOL Hair Ritual Volume Set je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada stará o svoj vzhľad

DERMACOL Hair Ritual Šampón na zdravú a objemnú hrivu

DERMACOL Hair Ritual Šampón na objem vlasov je ideálnou voľbou na jemné vlasy. Šampón je špecificky vytvorený pre ženy. Po umytí vás prekvapí mimoriadny objem vašich vlasov, ktoré sa budú lesknúť ako nikdy predtým. Ak potrebujete hydratovať vlasy, tento šampón budete dokonalým pomocníkom. Šampón bez silikónov sa postará o najlepší možný vzhľad vašej hrivy. 

Hair Ritual Kondicionér zaistí vašim vlasom dokonalú výživu a regeneráciu

Kondicionér DERMACOL sa hodí na jemné, normálne a poškodené vlasy. Zloženie poskytuje vlasom toľko potrebnú výživu a regeneráciu. Vaše vlasy budú lesklé ako nikdy predtým. Kondicionér sa postará aj o absolútne hladký vzhľad vašich vlasov. Neobyčajný objem po umytí vám budú závidieť všetci vaši priatelia. Kondicionér je po nanesení treba opláchnuť. 

Vlasy budú viditeľne posilnené, krásne mäkké a žiarivé, hladké a poddajné

Darčekový balíček Hair Ritual Volume dopĺňa 5-minútová maska na regeneráciu, ktorú si zamiluje každá žena. Tento kozmetický prípravok je ideálny na poškodené a suché vlasy. Suchým vlasom dodá výživu, obnoví štruktúru vlasov poškodených farbením a tepelným namáhaním a pretože obsahuje keratín, arganový olej a bambucké maslo, regeneruje hĺbkovo a vlasové vlákno je tak chránené proti vonkajším vplyvom od korienkov až po končeky. Tento typ kozmetického prípravku patrí k oplachovacím, nanáša sa na vlhké a umyté vlasy a treba ho spláchnuť. 

Obsah balenia: 
HAIR RITUAL Šampón na objem vlasov 250 ml
HAIR RITUAL Kondicionér na objem vlasov 200 ml
HAIR RITUAL 5 minútová maska na regeneráciu 15 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Glycerín, Propanediol, Hydrolyzed Rice proteín, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, CI 16185.

Parametre a špecifikácia

Objem
465 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Kondicionér, Šampón Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Objem

Objem
465 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na vlasy, Kondicionér, Šampón Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Hair Ritual Volume Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Hair Ritual Volume Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Hair Ritual Volume Set.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií