DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner

Zobraziť katalóg
DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner
Darčeková sada kozmetiky
Kód:  KSDS1423 Produktové číslo:  8595003122092 Stránky výrobcu
DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner Predaj skončil

DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner

Kozmetická sada v praktickom balení obsahuje riasenku Imperial, fixu na očné linky Precise Black a dvojfázovú micelárny vodu HT Hyaluron Therapy. Súčasťou darčekové sady DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner zo špeciálnej kolekcie je luxusná kozmetická taštička Pompadour skvelá predovšetkým na cesty. Riasenka Imperial v kombinácii s očnou linkou vo fixu Precise Black vytvoria krásny mačací vzhľad. Súprava DERMACOL Gift set Imperial v darčekovom balení je výbornú pozornosťou pre každú ženu, predovšetkým potom pre milovníčky dekoratívnej kozmetiky, ktoré si pravidelne líči oči.

Kľúčové vlastnosti darčekové kozmetické sady DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie
  • Gift set Imperial obsahuje riasenku Imperial, fixu na očné linky Precise Black a dvojfázovú micelárny vodu HT Hyaluron Therapy
  • Darčeková sada DERMACOL sa dodáva s luxusnou pompadourkou na kozmetiku skvelú na cesty
  • Čierna maskara Imperial je dlhodobo bestsellerom medzi riasenkami, pretože je vysoko odolná proti rozmazaniu
  • Imperial Mascara pre oslnivý objem a maximálnu dĺžku rias je bez parfumácie a parabénov
  • Riasenka od DERMACOL disponuje maxi kefkou, ktorý dodá riasam až 15 × plnší vzhľad
  • V kombinácii s očnou linkou vo fixu Precise Black vytvoria krásny mačací vzhľad
  • Fix na oči sa ľahko používa a je preto vhodný aj pre začiatočníkov
  • Farba Precise black eyeliner je vodeodolná a nerozmazáva sa
  • Rovnako ako riasenka aj očné linky zo sady Imperial + Precise Black eyeliner sú vhodné pre citlivé oči a pri používaní kontaktných šošoviek
  • Dvojfázová micelárna voda s kyselinou hyalurónovou skvele a šetrne odlíči i vodeodolný make-up
  • Extrakt z uhorky pleť hydratuje, osviežuje, chladí a dodáva pleti dôležité vitamíny a minerály
  • Micelárna voda DERMACOL nezanecháva mastný film
  • Kozmetická sada Imperial + Precise Black eyeliner je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá si líči oči

Imperial - riasenka pre objem a maximálne predĺženie

S dermatologicky a oftalmologicky testovanú riasenkou zo sady Dermacol Imperial + Precise Black eyeliner vykúzlite oslnivý objem a maximálnu dĺžku rias. Obsahuje výťažky z bambusu, ktoré riasy regenerujú a zabraňujú ich vysúšaniu, vitamín E pre ochranu pred negatívnym pôsobením voľných radikálov a D-panthenol pre dlhodobý lesk. Riasenka od DERMACOL disponuje maxi kefkou, ktorý dodá riasam až 15 × plnší vzhľad. Imperial Mascara nanáša na riasy textúru s vysokým obsahom pigmentu rovnomerne od korienkov až po ich končeky. Riasenka zo sady DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner je bez parfumácie a parabénov, nedráždi preto oči a je vhodná aj pre kombináciu s kontaktnými šošovkami. Je vysoko odolná proti rozmazaniu a farebne intenzívne.

Precise black eyeliner je vhodný aj pre začiatočníkov

Fix na oči Precise Black - Black Sensation je ideálny pre dokonalé líčenie na celý deň. Farba rýchlo zasychá, vytvára hebký povrch a vydrží intenzívne aj viac ako 14 hodín. Fix sa ľahko používa, aj začiatočníci vytvoria dokonalú a presnú linku. Farba je vodeodolná a nerozmazáva sa. Fix na oči Dermacol je oftalmologicky testovaný a je vhodný aj pre citlivé oči a pri používaní kontaktných šošoviek.

Micelárna voda DERMACOL Hyaluron Therapy pre dokonalé odlíčenie

Micelárna voda DERMACOL Hyaluron Therapy pre odstránenie vodeodolného make-upu je ideálny pre každodenné použitie a nie je potrebné ju oplachovať. Voda prináša pleti výdatnú hydratáciu a zanecháva pleť čistú a pokojnú. Perfektne odstraňuje nečistoty a vodeodolný make-up prirodzeným pohybom, a to vďaka zhlukom molekúl, ktoré nečistoty priťahujú ako magnet, a vy nemusíte pleť namáhať zbytočným trením. Extrakt z uhorky pleť hydratuje, osviežuje, chladí a dodáva pleti dôležité vitamíny a minerály. Kombinácia kyseliny hyalurónovej, aloe vera a makadamiového oleja pleť zjemňujú a vyhladzujú. Micelárna voda DERMACOL nezanecháva mastný film.

Zloženie riasenky Imperial Mascara:
AQUA, Sorbitan olivám, Copernicia Cerifera CERA, Oryza sativa CERA, KYSELINA STEAROVÁ, VP / VA COPOLYMER, GLYCERÍN, HYDROXYETYLCELULÓZA, VP / HEXADECENE COPOLYMER, SORBITOL, AMINOMETYLPROPANOL, TOKOFÉROL, BIS-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, DIMETHICONE, PPG-17 / IPDI / DMPA COPOLYMER, PANTHENOL, IZOPROPYLMYRISTÁT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, Bambus VULGARIS LEAF / STEM EXTRACT, PHENOXYETHANOL, Iodopropynyl butylcarbamate, CI 77499

Zloženie Precise black eyeliner:
Aqua, Butylene Glycol, Styrene / acrylates / ammonium METHACRYLATE Copolymer, Peg-60 hydrogenated Castor Oil, Coco-glucoside, Citric Acid, Sodium Laureth-12 Sulfate, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Jodopropynyl butylkarbamát, Carbon Black (Nano)

Zloženie Hyaluron Therapy 3D Micellar Oil-Infused Water:
Aqua, Alcohol denat., Polyvinylalkohol, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, PVP, ALARIO esculenta Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Xanthan Gum, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Citric Acid, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, Parfumy

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií