DJI PROFI Ronin 2

Zobraziť katalóg
DJI PROFI Ronin 2
Držiak na kameru – stabilizačný, pre filmové kamery
Kód:  CVI549t Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI PROFI Ronin 2 Predaj skončil

DJI PROFI Ronin 2

Profesionálny stabilizačný držiak DJI PROFI Ronin 2 s verziou trojosového gimbalu pre filmové kamery. Vďaka nemu prenesú filmári vysnívanú scénu do reality. Využitie širšieho spektra kamier umožňujú vylepšené motory s vysokým krútiacim momentom a navyše držiak veľmi dobre odoláva poveternostným vplyvom alebo preťaženiu napr. pri namontovaní na vozidlo. Či už sa jedná o základnú zrkadlovku či profesionálnu filmovú kameru, držiak DJI PROFI Ronin 2 poskytne vždy perfektnú stabilizáciu.

Kompatibilné kamery: RED Dragon, ARRI Alexa Mini, Black Magic Ursa Mini, Canon C300 a Sony FS7



Držiak DJI PROFI Ronin 2 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Stabilizuje každú zostavu
  • Systém s dvoma akumulátormi pre ešte dlhší záznam videa
  • Integrovaná GPS
  • Odolá vetru so silou 75 km/h
  • Unesie zariadenie s hmotnosťou 13,5 kg
  • Ľahká a zároveň odolná konštrukcia
  • Kompatibilný s celým radom systémov
Držiak na kameru DJI PROFI Ronin 2

Držiak na kameru DJI PROFI Ronin 2

Vyšší krútiaci moment, väčší výkon, maximálna presnosť

Držiak na kameru DJI PROFI Ronin 2 je vybavený až osemkrát silnejšími motormi oproti predchádzajúcim sériám, vďaka tomu držiak odolá vetru so silou 75 km/h s kamerou s váhou až 13,5 kg. Extrémne precízne kódované motory udržiavajú presnosť 0.02°.


Premyslené dvojaké napájanie

DJI PROFI Ronin 2 má teraz integrované napájacie systémy. Vďaka tomu je schopný poháňať nielen svoje motory, ale aj pripojenú kameru a to bez potreby kabeláže či externého napájania. Vďaka využitiu systému s dvojitým akumulátorom už nemusíte pozastavovať natáčanie pri výmene batérie. Dobu záznamu tak môžete až zdvojnásobiť.

Držiak na kameru DJI PROFI Ronin 2

Kompatibilita DJI PROFI Ronin 2

Profesionálny držiak DJI PROFI Ronin 2 možno jednoducho rozdeliť vďaka novo navrhnutému odnímateľnému gripu. Ten umožňuje držiak postaviť a oddeliť ho od spodnej časti rukoväte. DJI PROFI Ronin 2 je tiež kompatibilný s celým radom systémov ako sú drony, žeriavy, lanové systémy a iné. Veľmi dôležitým parametrom je potom zabudovaný GPS systém, ktorý je zásadný pre udržanie potrebnej polohy kamery pri pohybe vo vysokej rýchlosti.


Držiak na kameru DJI PROFI Ronin 2

Spoľahlivo s DJI PROFI

Každý prvok držiaka Ronin 2 bol navrhnutý pre maximálnu spoľahlivosť, od materiálu, cez uzavreté motory odolávajúcim kvapkám vody až po integrovanú kabeláž. Odolnosť a ľahkosť konštrukcie Ronin 2 zaisťujú uhlíkové vlákna, ultra odolné batérie potom maximálny výkon v extrémnych teplotách.


Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI PROFI Ronin 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI PROFI Ronin 2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií