Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

House of Marley Rise BT – palm

Zobraziť katalóg
House of Marley Rise BT – palm
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – na uši, 50mm meniče, frekvenčný rozsah 17Hz–20kHz, so vstavaným mikrofónom a ovládaním, Bluetooth, doba prehrávania až 12 hodín
Kód:  HMR0021r5 Produktové číslo:  EM-JH111-PM

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Rise BT – palm Predaj skončil

House of Marley Rise BT – palm

House of Marley Rise BT - Palm sú bezdrôtové slúchadlá s ikonickým dizajnom, ktorý ctí korene tejto značky a pridáva moderné prvky. Slúchadlá sú vybavené dynamickými 50 mm meničmi so skvelými basami. Meniče sú umiestnené v pohodlných náušníkoch cez uši. Hlavový most je vyrobený z chirurgickej ocele, ktorá je potiahnutá exkluzívnou látkou Marley REWIND. Slúchadlá Rise BT sú ľahké a odolné, určite oceníte aj skladaciu konštrukciu umožňujúcu jednoduchšie prenášanie s menšími nárokmi na priestor napr. v taške alebo kabelke.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth slúchadiel House of Marley Rise BT - Palm

  • Doba prehrávania až 12 hodín
  • Skladacia konštrukcia
  • Hlavový most a puzdro z exkluzívne látky Marley REWIND
  • Odnímateľný opletený kábel sa nezamotáva
  • So vstavaným mikrofónom a ovládaním na mušli
  • Bezdrôtové bluetooth počúvanie

Slúchadlá s výdržou až 12 hodín

Opletený odnímateľný kábel s dĺžkou 145 cm sa nezamotáva a je vyrobený špeciálnou technológiou, ktorá pomáha eliminovať statickú energiu. Táto funkcia zaručuje kvalitný zvuk, ten je tak maximálne jasný a zreteľný. Na kábli sa nachádza ovládač s jedným tlačidlom a integrovaným mikrofónom. Ovládanie na kábli pre prijatie/ukončenie je kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov. Na vybraných modeloch môže fungovať aj pre ovládanie hudby.

Bezdrôtový prenos hudby zaisťuje technológia Bluetooth. Integrovaná batéria sľubuje až 12 hodín prehrávania. House of Marley Rise BT - Palm sú tak ideálnym spoločníkom na cesty alebo odpočinok. Nabíjanie potom prebieha pomocou dodávaného microUSB kábla. Slúchadlá navyše disponujú na pravom náušníku 3-tlačítkovým ovládačom pre komfortnú obsluhu. Súčasťou balenia je štýlové puzdro taktiež z látky REWIND.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre House of Marley Rise BT – palm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Rise BT - palm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Rise BT - palm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: House of Marley Rise BT - palm.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií